Joint Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bree Ti to neznas, pa kakva si ti to klinka kada to neznas? Boze, pa gde ti zivis? Quote
Joint Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Kum je nestao cim sam ga obavestio da se na sajtu nalazi njegov najbolji drugar, . Quote
Joint Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Pukla mi veza Nemoj sada da se izvlacis. Zasto si egoista? Quote
Mr. Smarty Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 jebo te, koji si ti spamer Taj "spamer" te je postedeo batina od onog "divnog" gospodina sa ManOwaR teme ...zato bolje cuti...i da -> Quote
Joint Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Ma jok Says the girl with the most erotic avatar on the site. Pa kako ide Sladjanova karijera. Quote
Dragana Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 E aaaajde.Kad cemo?Vodimo i Zmiju I martyja vidi se da umire za tim tj njim Naravno da cemo da ih vodimo, narocito Marty-ja (pazi, u odnosu na Zmiju ) Idemo cim popijem pivo Quote
BlOodY_AnA Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 tz tz tz...QMoooooo u shta se pretvori tvoj post o Slashu...IJU! al neka...samo vi pwicajte =) p0z Quote
Joint Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Pa vama ni elektro sokovi nebi pomogli. Da li ste svi popili vase lekice, moguce je da su neki zaboravili ( ukljucujuci i mene ). Quote
Mr. Smarty Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Doktor mi je rekao da batalim gitaru i da se bacim na 'Armoniku Quote
Joint Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Doktor mi je rekao da batalim gitaru i da se bacim na 'Armoniku Meni je moj doktor zabranio da slusam metal ili Sladjana Samo ovo http://www.badgerbadgerbadger.com/ Quote
VampireBlues Posted August 5, 2004 Author Report Posted August 5, 2004 tz tz tz...QMoooooo u shta se pretvori tvoj post o Slashu...IJU! al neka...samo vi pwicajte =) p0z Khm ti finansiras burzujko Quote
VampireBlues Posted August 5, 2004 Author Report Posted August 5, 2004 Naravno da cemo da ih vodimo, narocito Marty-ja (pazi, u odnosu na Zmiju ) Idemo cim popijem pivo Znamo da marty umire od zelje da `ebe slasha opet... a tek jaa... a fak ju daj meni pivo Quote
Mr. Smarty Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Ne moracemo definitivno da napravimo grupnjak Quote
Dragana Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 hmmm... OK, "Why not (ksh ksh)" Dobijas pivo cim krenemo Quote
Anarki StarScream Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 e mislim stvarno, kakvi ste vi metalci, mislim, znaci jebote, nevolite Sladjana, mislim stavrno, pa jebote nemoze to tako. Jesam li skinuo nekog beogradskog pozera. Inace fuck Sladjan 'till he is dead. Quote
Dragana Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 (edited) e mislim stvarno, kakvi ste vi metalci, mislim, znaci jebote, nevolite Sladjana, mislim stavrno, pa jebote nemoze to tako. Jesam li skinuo nekog beogradskog pozera. Inace fuck Sladjan 'till he is dead. ne volite, dve reci ne moze, dve reci Mislim, znaci, khhhhhhhh, Slash, khhhhhh Inace, Bloody, dobar ti avatar, ali je moj jos uvek bolji Marty,... izvini, Slash-u , cekam dokaze Slash-u, here we come Edited August 6, 2004 by Perla Ferrar Quote
Anarki StarScream Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Pa, pazi ima jedan snimak za koji sam ja siguran da ga je svirao slash samo mnogo mrsaviji i visi i sa svetlijom kosom, znaci kum, ali u poslednje vreme mene kum podsec na nekog sasvim drugog muzicara. Zna on na koga. Quote
Recommended Posts