Anarki StarScream Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Molim? Hteo sam da kazem da je kum na tom snimku izgledao kao slash, a on je zazalio sto mi je pokazao snimak, jer sam mu to pricao sve vreme. Quote
Mr. Smarty Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Hteo sam da kazem da je kum na tom snimku izgledao kao slash, a on je zazalio sto mi je pokazao snimak, jer sam mu to pricao sve vreme. Heh cekaj da ti pustim kako ja to zovem svoju "video skolu" ...tu se ja jedno 20-30 minuta izivljavam na gitari mrtav pijan Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Heh, you wish... Ne znam kad ces shvatiti da ti ne verujem... Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Heh, you wish... Ne znam kad ces shvatiti da ti ne verujem... Ali zasto , covek ima frizuru kao slash, i kada pusti kosu preko lica isti je Sladjan. Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ne ne kume Sladjan lici na mene a ne ja na njega ...ali ponavljam samo na toj slici Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ali zasto , covek ima frizuru kao slash, i kada pusti kosu preko lica isti je Sladjan. Ali Slash-a ne cini samo kosa Tu je prvenstveno sviranje, pa to kako mi se cini kao licnost, pa izgled, i to najpre sake i ruke uopste, pa faca+kosa+telo... Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 pa guuuza bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula kiss krvava kumoooo Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ali Slash-a ne cini samo kosa Tu je prvenstveno sviranje, pa to kako mi se cini kao licnost, pa izgled, i to najpre sake i ruke uopste, pa faca+kosa+telo... Jebiga nisam mu gledao dupe i sake ali znam da ne sviram kao on ...doduse mozda smo i bili slicni sto se tice sviranja pre par godina Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Ma znamo mi da zudis za njim ne izvlaci se sad Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) Jebiga nisam mu gledao dupe i sake ali znam da ne sviram kao on ...doduse mozda smo i bili slicni sto se tice sviranja pre par godina ccc, pa, mislim, stvarno... hoces li da prestanes da ga prozivas ili cu morati da intervenisem... Inace, savrseno telo u svakom pogledu Edited August 7, 2004 by Perla Ferrar Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 pa guuuza bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula kiss krvava kumoooo Sta ti bi odjednom? Pa zar rodjenoj kumi tako nesto? A televizor, a auto... ccc Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Sta ti bi odjednom? Pa zar rodjenoj kumi tako nesto? A televizor, a auto... ccc Ma mi stalno tako Kola i tv na vencanju Sta ce joj sad Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ma, znaaaaam, BRE Inace, mislila sam ona tebi tv i auto (sto znaci da treba da budes fina prema njih), ali ako se tebi vise svidja ovako, moze Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 pa guuuza bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula kiss krvava kumoooo Pa boddy, pa kum je bar 10 cm veci od Sladjana, i po meni je bar 2 puta zgodniji od njega ( kume nisam gay ali prepoznajem kada vidim lepog muskarca, to sam nasledio od keve ) a sto se rice sviranja . Sladjan je mala beba. Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Mesas tvog kuma i moju kumu Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Losa mesavina....definitivno Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Pa boddy, pa kum je bar 10 cm veci od Sladjana, i po meni je bar 2 puta zgodniji od njega ( kume nisam gay ali prepoznajem kada vidim lepog muskarca, to sam nasledio od keve ) a sto se rice sviranja . Sladjan je mala beba. (po trci put pokusavam da postujem ) Kush zgodnije NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Sta tvoja kuma je veoma zgodan muskarac? Pa dobro Ali zato je tvoj avatar . Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 I1m confused Moja kuma je bloody ana...i ona je....prsla..uvek a tvoj kum je..? Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (po trci put pokusavam da postujem ) Kush zgodnije NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta Ne nego jednostavno kazem ono sto mislim, i licno se nadam da cu da ga ozenim ovde , ali po onome sto tvoja kuma kaze za tebe ti si vise decko nego devojka. Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 (po trci put pokusavam da postujem ) Kush zgodnije NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta ocu ja da,,se ozenim tim kumom ako lici na slasha..perla delimo ga ako valja a avatar mi je diban...zaljubljena sam u njega...tj nju Quote
Recommended Posts