Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hteo sam da kazem da je kum na tom snimku izgledao kao slash, a on je zazalio sto mi je pokazao snimak, jer sam mu to pricao sve vreme. icon_da.gif

Heh cekaj da ti pustim kako ja to zovem svoju "video skolu" icon_smile.gif ...tu se ja jedno 20-30 minuta izivljavam na gitari mrtav pijan no.gifpivopije.gificon_smile.gif

Posted
Ali zasto icon_confused.gif , covek ima frizuru kao slash, i kada pusti kosu preko lica isti je Sladjan. icon_da.gif

Ali Slash-a ne cini samo kosa no.gif

Tu je prvenstveno sviranje, pa to kako mi se cini kao licnost, pa izgled, i to najpre sake i ruke uopste, pa faca+kosa+telo... icon_da.gif

Posted
Ali Slash-a ne cini samo kosa no.gif

Tu je prvenstveno sviranje, pa to kako mi se cini kao licnost, pa izgled, i to najpre sake i ruke uopste, pa faca+kosa+telo... icon_da.gif

Jebiga nisam mu gledao dupe i sake ali znam da ne sviram kao on icon_da.gif ...doduse mozda smo i bili slicni sto se tice sviranja pre par godina icon_razz.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

Jebiga nisam mu gledao dupe i sake ali znam da ne sviram kao on icon_da.gif ...doduse mozda smo i bili slicni sto se tice sviranja pre par godina icon_razz.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

ccc, pa, mislim, stvarno... hoces li da prestanes da ga prozivas ili cu morati da intervenisem... no.gif

Inace, savrseno telo u svakom pogledu icon_da.gif

Edited by Perla Ferrar
Posted

pa guuuza icon_biggrin.gif  bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula icon_biggrin.gif  icon_biggrin.gif

kiss krvava kumoooo icon_biggrin.gif  icon_biggrin.gif

Sta ti bi odjednom? Pa zar rodjenoj kumi tako nesto? A televizor, a auto... ccc icon_smile.gif

Posted
pa guuuza icon_biggrin.gif bloody je bre pozerka ona najgora da ne bi mene i njjenog decka,za gunse ne bi ni cula icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

kiss krvava kumoooo icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Pa boddy, pa kum je bar 10 cm veci od Sladjana, i po meni je bar 2 puta zgodniji od njega ( kume nisam gay ali prepoznajem kada vidim lepog muskarca, to sam nasledio od keve ) a sto se rice sviranja . Sladjan je mala beba. icon_da.gif

Posted
Pa boddy, pa kum je bar 10 cm veci od Sladjana, i po meni je bar 2 puta zgodniji od njega ( kume nisam gay ali prepoznajem kada vidim lepog muskarca, to sam nasledio od keve ) a sto se rice sviranja . Sladjan je mala beba. icon_da.gif

(po trci put pokusavam da postujem icon_mad.gif )

Kush zgodnije icon_wink.gif

NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta icon_wink.gif

Posted

NEgo, jel' ti to hoces da zenis kuma pa ga ovde reklamiras ili sta icon_wink.gif

Ne nego jednostavno kazem ono sto mislim, i licno se nadam da cu da ga ozenim ovde icon_rolleyes.gif , ali po onome sto tvoja kuma kaze za tebe ti si vise decko nego devojka. icon_smile.gificon_mrgreen.gif

Posted

icon_biggrin.gif ocu ja da,,se ozenim tim kumom ako lici na slasha..perla delimo ga ako valja icon_biggrin.gif

a avatar mi je diban...zaljubljena sam u njega...tj nju icon_biggrin.gif