courage_the_cowardly_dog Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 hmmmmmm... slash? NESTO NAJLEPSEEEEEEEEEE!!!! Quote
VampireBlues Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Treba mi oko 10 bodova sa prijemnog da se upisem , nadam se da cu ih dobiti . Inace dolazim oko 8. ili 9. ponovo do bg pa ako su moje mlade dame raspolozene da im donesem neke retke snimke gosn Sladjana nek se jave da se dogovorimo oko predavanja materijala, elem pozelite mi mnogo srece za prijemni. 7. je. Afkors,afkors. Sretjno nemoj da nas brukas tamo... Quote
Public Animal no. 1 Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Dupli post, tebi stvarno nije dobro, elem za dalji dogovor o primopredaji javi se na pp. Quote
Dragana Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Dobro receno Srecno Animal Za koji fax polazes prijemni? Afkors.Ja sam za.Perla? sve za muzeve PS Sto se opet ne javljas, salji sms Quote
Public Animal no. 1 Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Pravni u .... malo je falilo da napisem, sigurno bi bar polovina ovog sajta otisla tamo da me doceka na noz . Juce mi je jedan covek, dok smo igrali Warcraft 3 i dok sam ja istrebljivao njegovu vojsku, na moje pitanje "gde ti je vojska pile", on odgovorio "tu je zivotinjo" Quote
Dragana Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 zivotinjo, idi uci malo za taj prijemni, nemoj samo da visis u igraonici i na netu Quote
Mr. Smarty Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Tako je kume idi uci sram te bilo...pa posle kada zavrsis obaveze dodji Quote
VampireBlues Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Dupli post, tebi stvarno nije dobro, elem za dalji dogovor o primopredaji javi se na pp. Zajubila sam se pa sam malo rastrojena Quote
Public Animal no. 1 Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Zajubila sam se pa sam malo rastrojena U koga ako nije tajna. PS ja zivim u igraonicama, evo poceli su da me izbegavaju neki klinci od kako smo ih ponizi u warcraft-u, 4 partije zaredom smo ih dobili, prosek partije je 10 min. Quote
Mr. Smarty Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Kume bolje igraj Call of Duty ...da se ne obrukas kada budes dosao... nego...kako si prosao na polaganju? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 mora da je nešto zajeb'o.... Quote
VampireBlues Posted September 6, 2004 Author Report Posted September 6, 2004 U koga ako nije tajna. PS ja zivim u igraonicama, evo poceli su da me izbegavaju neki klinci od kako smo ih ponizi u warcraft-u, 4 partije zaredom smo ih dobili, prosek partije je 10 min. U Martyja pa u koga bih Salim se,u jednog decka iz skole....e trebaju mi telohranitelji....placam povoljno...muzevi,zainteresovani mozda? Ostavi te klince bre jadna deca Verovatno su moje godiste ako ne izlaze iz igraonice Cccc,deca... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 da njega brane od tebe.... ? Quote
Dragana Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Zivotinjo, kako je pros'o prijemni? Vampire, narezi meni to sto uzmes od zivotinje (ako uzmes) Quote
VampireBlues Posted September 7, 2004 Author Report Posted September 7, 2004 Vazi Perla Zivot`njo si ziva? Black....itd,ako njega brane onda bi to bili njegovi telohranitelji,zar ne? Quote
Public Animal no. 1 Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 (edited) On nema cime da razmislja pa postavlja glupa pitanja, elem prepisao sam vise od pola , ipak sam ja dete ekonomske skole . Nisam ziva nego ziv , pobogu Vampire pa zar ti da napravis taj lapsus, sutra cete imati uvid u rezultate , kao i ja. A posle toga idem da ozenim Perlu . Od koga ti treba odbrana, dobar sam u tome, plus licim na seksualnog manijaka sa ovom novom frizurom pa me svi izbegavaju. Edited September 7, 2004 by Public Animal no. 1 Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 nije slučajno postavljeno onako pitanje, deco.... Quote
Dragana Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 (edited) On nema cime da razmislja pa postavlja glupa pitanja, elem prepisao sam vise od pola , ipak sam ja dete ekonomske skole . Nisam ziva nego ziv , pobogu Vampire pa zar ti da napravis taj lapsus, sutra cete imati uvid u rezultate , kao i ja. A posle toga idem da ozenim Perlu . Od koga ti treba odbrana, dobar sam u tome, plus licim na seksualnog manijaka sa ovom novom frizurom pa me svi izbegavaju. zivotninja je zenskog roda, zato si zivA @ Blacksunray Verb Delikvent Eeee, dobro je kad si ti mator pa ces da nam objasnis zasto je koje pitanje postavljeno kako namerno Edited September 8, 2004 by Perla Ferrar Quote
VampireBlues Posted September 8, 2004 Author Report Posted September 8, 2004 A posle toga idem da ozenim Perlu . Od koga ti treba odbrana, dobar sam u tome, plus licim na seksualnog manijaka sa ovom novom frizurom pa me svi izbegavaju. Mogu ja da kacim ruzmarine gostima,trebaju mi pare E strava zovem te kad mi budes zatrebao! Quote
Public Animal no. 1 Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 http://www.jura.kg.ac.yu/Upis2004/rang2.pdf Skinite pdf, eto da ne ispadne da sada lazem. Inace upisah se , da Inace zeno jedino ako si ti lezbejka tako ja mogu biti ZIVA, . Ovaj da, a kada cemo da se nadjemo . Ja cu u ponedeljak da se upisem pa pri povratku da svratim do kuma, pa smo mogli da se nadjemo i upoznamo, ipak je dobro znati sa kim se zenis, zar ne . Quote
Mr. Smarty Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 (edited) Sta bre da svratis!...zar se nismo dogovorili da pravimo harem Edited September 9, 2004 by Marty F Quote
Dragana Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ne znadoh da si zivA na vreme, sta cu.... uuuuuu, bre, tri muza..... Quote
Public Animal no. 1 Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Ne znadoh da si zivA na vreme, sta cu.... uuuuuu, bre, tri muza..... Pa taman, , toliko muzeva bi pozelela svaka zena , a pogotovo mene Quote
Recommended Posts