darijus Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 (edited) predrasude... Edited February 13, 2005 by darijus Quote
Mr. Smarty Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 slash....divno stvorenje....divno,divno...fenomenalno izgleda,divna kosa,divan osmeh,divno dupe,divna gitara,divan zvuk,prepoznatljivo svira ...mislim svira u omiljenim gunsima poreklom ciganin neko je bio u pravu kada je rekao da mu je keva crnkinja. zasto se ljudi ljudi koji ne znaju pricu zasto su se gnr rasturili loze da je axl rasturio gunse? i da je axl stoka a slah je ok lik? veorovatno ni oni sami ne znaju sta se to zapravo dogodilo......mislim axl jeste nalozeno govno,koji se najvise duvao...ali da njega nema gnr ne bi bili gnr....a sa drge strane da slasha nema-isto tako... Ja sam imao tu srecu da se rukujem sa njim dok sam bio u Americi...znaci stvarno je bog...a i ruke su mu nekako sexy moram da priznam Quote
darijus Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Ja sam imao tu srecu da se rukujem sa njim dok sam bio u Americi...znaci stvarno je bog...a i ruke su mu nekako sexy moram da priznam ... Quote
the_zmija Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Ja sam imao tu srecu da se rukujem sa njim dok sam bio u Americi...znaci stvarno je bog...a i ruke su mu nekako sexy moram da priznam Znaci ja poznajem lika koji se rukovao sa slasom!!! El si mu rekao marti da nema pojma da svira i da je jedno obicno govno? Quote
LazaGNR Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 El si mu rekao marti da nema pojma da svira i da je jedno obicno govno? Ej,nemoj tako o Slash-u poreklom ciganin...neko je bio u pravu kada je rekao da mu je keva crnkinja. To sto mu keva jeste crnkinja ne znaci da je covek cigan (nije to isto crnac ili cigan)...Vise bi mu odgovarao izraz 'melez' (posto mu je cale belac). Quote
Dragana Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Ja sam imao tu srecu da se rukujem sa njim dok sam bio u Americi...znaci stvarno je bog...a i ruke su mu nekako sexy moram da priznam ccc To sto mu keva jeste crnkinja ne znaci da je covek cigan (nije to isto crnac ili cigan)...Vise bi mu odgovarao izraz 'melez' (posto mu je cale belac). Kao da je vazno sta je... covek dobro svira i to je dovoljno... a ruke su posebna prica Quote
darijus Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 ...cime se sve ljudi bave...naime... omiljenih top pet pesama uz sex...po slash-u... 1. Let's Get It On (Marvin Gaye) 2. Love To Love You Baby (Donna Summer) 3. Head Like A Hole (Nine Inch Nails) 4. No Quarter (Led Zeppelin) 5. California Love (Tupac feat. Dr. Dre and Roger Troutman) ... idemo dalje... na dodeli grammy-ja su mu maznuli njegov cuveni top-hat...iz limuzine...opsezna istraga se sprovodi... nadam se samo da nece izgubiti svoje super-moci... Quote
шмизла Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Ja sam imao tu srecu da se rukujem sa njim dok sam bio u Americi...znaci stvarno je bog...a i ruke su mu nekako sexy moram da priznam blago tebi Quote
michelle Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Ruka u centralnom delu slike A, Marty, a? Quote
Mr. Smarty Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Znaci ja poznajem lika koji se rukovao sa slasom!!! El si mu rekao marti da nema pojma da svira i da je jedno obicno govno? ...nismo pricali o muzici...vec o ribama i tako tim stvarima... Quote
~sarah~ Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 ...nismo pricali o muzici...vec o ribama i tako tim stvarima... iii? sta ti je rekao? kakve ribe voli? ribe kao ja ? Quote
.alex. Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 mislim da sam josh ranije komentarisala na ovu temu.. josh jednom da kazem... DIVAN JE e saro,saro...ribe KAO ja? Quote
Dragana Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 ABC ePrep reports that VELVET REVOLVER guitarist Slash will be featured in upcoming TV ads for X Games 11, which will take place August 4-7 in Los Angeles. According to MTV News, Slash will be part of a choir that includes extreme sports stars, including Danny May and Dave Mirra. -------------------------------------------------------------------------------- According to Sp1at.com, a spokesperson for VELVET REVOLVER has confirmed that the band have recorded a new song for the "Fantastic Four" soundtrack. The film, which is about a group of astronauts who gain superpowers after exposure to cosmic radiation, is due for release in the U.S. on July 8. A trailer for the movie can be found at this location. The spokesperson also confirmed that VELVET REVOLVER will be releasing a live DVD this summer, although the release date is still to be confirmed. Quote
michelle Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Da li smatrate da je ova tema neophodna? Quote
.alex. Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 o njemu se moze prichati i na gnr...shto se mene tiche... ...brishi... Quote
michelle Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Necu da brishem, da zatvorim./ Ima tema o VR, o Gunsima i o Snakepitu, zato Quote
LazaGNR Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 A da se te dve teme o Slash-u (Slash & Slash's Snakepit) spoje u jednu? Quote
michelle Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 To ne, Snakepit je bend Ostaje tema, nemojte tugovati pilici Quote
Recommended Posts