darijus Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 a na kraju krajeva...ti mi i nisi neki gitarista ako od misa pravis slona...ove solaze moze i retardirani majmun da odsvira... Quote
michelle Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 ne brate, i na koncertima su pioniri svirali, a slash gilja gitaru na plejbek Hocu i ja da sviram gitaru na plejbek, posebno sad kad imam novu boju kose i nove cizme, hocu da me svi vide! Quote
darijus Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Zaboravih hehehe...nisam jedini koji prica sam sa sobom... Quote
michelle Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 predivno. Inace, ja stalno pricam sama sa sobom. Vrlo se lepo slazemo Quote
Mr. Smarty Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Uff, jeste vi ljudi zaludjeni. Ja sam taj "imbecil" koji je to napisao, ne lupam gluposti nego je to cista istina. Sada hoce li to neki GnR fanboys vjerovati ili ne me stvarno nije briga. Eh ne, prije da su morali pozvati profesionalne muzicare, jer on propalica kakav jeste nije uspio skoro nista od toga odsvirati. Stvarno, umoran sam vise ovo objasnjavati zatucanim glavama, ali evo zadnji put... Evo, na primjer, ko se razumije u sviranje i zna pazljivo slusati primjetice da solo od Sweet Child 'o Mine su zapravo dvije solaže slijepljene skupa, koje su odsvirali dvojica POTPUNO razlicitih gitarista od kojih necu izdatii imena, ali nijedan od njih nije nas decko Saul Hudson. Paradise City? Slash to svirao? HAHAHAHAHA! Dobar vic. Solo na toj pjesmi nije odsvirao niko drugi do tada nepoznati Paul Gilbertov ucenik Brian Caroll, da, da, pogodili ste A.K.A BUCKETHEAD koji je do nedavno bio u Gunsima. "What goes around comes around" kako kažu. Slash je uvijek mogao da odsvirao neku ultra-brljavu verziju tih solaža live, ali to može da prođe kod pijane publike. Ljudi odrastite, nije ovo nista novo u muzickom biznisu, ovakve stvari se dogadjaju od pamtivijeka i ne cudite se ako se za neke vase muzicke idole iskaze da su najobicnije pozercine. A nisu GnR usamljen primjer, u to mozete biti sigurni. Hocete jos primjera? Na Aerosmithovom albumu Get Your Wings su ama bas sve gitaristicke dionice odsvirali u to doba cuveni session duo Dick Wagner i Steve Hunter, iako pise da je Joe Perry (ironicno, Slashov najveci uzor) - vec priznato sa strane Aerosmitha. Isto tako su odsvirali citav Hotel California album od Eaglesa, da bas tako, njih dvojica, a ne Joe Walsh i Don Felder. Isto važi za KISS albume. Recimo isto tako su na drugom Van Halen albumu Steve Lukather i Simon Phillips iz grupe Toto, i stalni session muzicari svirali umjesto Michaela Antonya i Alex Van Halena na basu i bubnjevima. A one klavijature sto ih kao Eddie svira na pjesmi Jump je zapravo odsvirao David Paich, takodjer iz grupe Toto. I tako dalje, primjera je bezbroj... Kazem vam, ovo nije nista novo, stare vijesti, a vecina ljudi za to ne zna. Mada vecinu nije briga ili ne zeli da zna. E Dado izvini sto sam te nazvao imbecilom, nisam znao da si to ti...ali brate stvarno prvi put cujem za to pa zam zato tako regovao...inace daleko sam ti ja od GNR fana ...cak sta vise oni su mi jedan od najomrazenijih i najljigavijih Hard Rock bendova ...doduse Slash mi je nekako i OK u odnosu na ostale Quote
darijus Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 predivno. Inace, ja stalno pricam sama sa sobom. Vrlo se lepo slazemo to ti pricam... Quote
Elessar Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 predivno. Inace, ja stalno pricam sama sa sobom. Vrlo se lepo slazemo Ja se ne slazem sa samim sobom... Jebi ga, mnogo sam inertan... Quote
VampireBlues Posted May 30, 2004 Author Report Posted May 30, 2004 Nije on lep,lepa mu je kosa...i dupe Quote
Candice Night Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Jbg ima mnogo ljudi sa lepsim kasama i buljama Quote
Candice Night Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Ccccc, vidis kako i ti sama znas da je on bolji od sLeshaSamo, ne znam, sto necs da se kladis...? nego da se vratimo na pricu glupo je volet gitaristu zato sto ima dobru bulju(nista licno9 Nisam ga mrzela dok nisam saznala da on ne svira na albumima! Tek tad mi se smucio i on i svi oni pozerski Gansi! Quote
VampireBlues Posted May 30, 2004 Author Report Posted May 30, 2004 nije zbog guze nego zbog sviranja Quote
Candice Night Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Ali sreco, pa to ne svira on! Razumes? Quote
Ritchie Blackmore Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 E a da vi mene malo izbacite iz upotrebe. Moje dupe je moja stvar. I tacka Quote
Ritchie Blackmore Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Ako bismo mogli da ostanemo pod pseudonimima bilo bi lepo P.S. Tema je slash Quote
VampireBlues Posted May 31, 2004 Author Report Posted May 31, 2004 dobro Candicisina! bilo bi lepo da Moderatori zatvore ovu temu,smorila je i mislim da nema sta vise da se kaze o njemuuu.... Quote
Candice Night Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Pa u svakom slucaju bolje bi bilo da je zatvore, nego da se na njoj raspravlja o Ritchievom dupetu! Quote
Ritchie Blackmore Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 (edited) GRRRRRRRRRRR Edited May 31, 2004 by Ritchie Blackmore Quote
VampireBlues Posted May 31, 2004 Author Report Posted May 31, 2004 Ajde,deco,iqlirajte se malo;ionako nam je svima muka od Ritchijevog dupeta(nista licno ) tako da......KRAJ! Quote
Recommended Posts