Imenjak Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 O moj Boze!!! ma kada vam dovedem par ovakvih tipova ima da zatvorite temu!!! da da... Ritchie ja ovo ne bih dozvolio! Quote
Ritchie Blackmore Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Ajde mustaine nemoras da objavljujes moje slike na netu.Sto bi ljudi morali da gledaju moje zilave bicepse(ruka 41,biiiiceps) Quote
Mr. Smarty Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 E a ko ima bolje dupe Ritchie ili Slash ...sad da vas vidim Quote
Gothic Angel Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 sledeci ko nastavi sa spamom dobija ban Quote
Imenjak Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 sledeci ko nastavi sa spamom dobija ban tako je... batalite dupeta... nego fakat je to da nije bitno da li slash ili neko drugi svira solaze ili cele pesme na albumu umesto njega... nego je poenta da li on smislja takve solaze... u sta ne sumnjam... a to ko svira sasvim nije bitno... iako bi trebao on bar svoje solaze da odsvira... a time sto mu je neki xy-lik svirao na albumu mi on uopste nije omrazen... pa cak i ne verujem da mu je iko svirao... jer kaao sto je i darijus rekao takve solaze moze da odsvira i retard ( mala personifikacija! )....ali eto... ne dajte da vas modovi sjebu... p.s. i pricajte o slashu! Quote
Gothic Angel Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 pa verujem da moze u IPS-u da se nadje neka opseznija bigrafija G n' R-a - so read there Mada ja i dalje verujem da on nije takav guitar genije, to bi se proculo i puklo odaaaaavno Quote
Mr. Smarty Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 sledeci ko nastavi sa spamom dobija ban Ih sad i ti pretera...dobro u tom slucaju da se vratim na temu Sta vam se vise svidja Snakepit ili Guns-i ? Meni je Snakepit sasvim ok ...doduse ja mrzim Guns-e Quote
Guest vida Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 (edited) Molila bih da se ovaj post izbrise, posto ga je postovala pogresna osoba Edited June 2, 2004 by vida Quote
Dragana Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Ja sam trebala da postujem Paaa, cula sam samo prvi album Snakepit-a, tako da ne znam... Ipak su nam Guns-i poznatiji A sto ti mrzis Guns-e Quote
Mr. Smarty Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Zbog Axl-a i jos kojih stvari o kojima ne bih na ovoj temi Quote
VampireBlues Posted June 4, 2004 Author Report Posted June 4, 2004 Axl je gej( da ne kazem peder) po pokretima...to me strasno iritira kod njega.....bolji je snakepit....u stvari nije...ma ne znam.. Quote
Dragana Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Pa, rekla si Maaaaa, zanimljivi su mu pokreti... Ne, stvarno, ni ja ne volim Axl-a, mislim da je on unistio Guns-e, ali moja sestra ga voli, pa ne smem mnogo da ga kritikujem Nego, ovo je tema o Slashu, pa da ubacim i nesto o njemu, njegovi pokreti su najbolji (mozda zato sto svira gitaru ) Quote
VampireBlues Posted June 4, 2004 Author Report Posted June 4, 2004 Ma slash je....ono..prosecan sto se tice pokreta...lako ga je "skinuti" Quote
Candice Night Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Ma sta da cutim, krshina jedna odvratna! Quote
Imenjak Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Ma slash je....ono..prosecan sto se tice pokreta...lako ga je "skinuti" pa sta ti ocekujes da ti brakedance-uje??!??! Quote
Dragana Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 (edited) zamislite to Ma, nema boljih pokreta od sviranja gitare Edited June 5, 2004 by Dragana Quote
VampireBlues Posted June 5, 2004 Author Report Posted June 5, 2004 pa sta ti ocekujes da ti brakedance-uje??!??! E vidis to bi bilo bas ql Quote
Ritchie Blackmore Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Ma on da stoji kao biljka na bini i da se ne pomera sve ribe bi se i dalje lozile na njega a likovi ziveli u zabludi kako on dobro svira.Sve je to QRAC Quote
darijus Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Sve je to QRAC jel' to neka radio stanica...??? Quote
VampireBlues Posted June 7, 2004 Author Report Posted June 7, 2004 Ma on da stoji kao biljka na bini i da se ne pomera sve ribe bi se i dalje lozile na njega a likovi ziveli u zabludi kako on dobro svira.Sve je to QRAC Ti ces zavrsiti u bolnici ako nastavis da se nerviras zbog gluposti.. Pa eto i sam kazes,Slash je baja pffffffffffffffff Quote
Recommended Posts