Jump to content

Recommended Posts

Posted
icon_confused.gificon_confused.gif Slash je vsok 190 icon_confused.gificon_confused.gif

v'zi!

sa sve binom, kaubojkama i uloscima za kaubojke on ne doseze ni do ravni stola a kamoli do 190....

pretera ga malo! Sto bi se reklo u tim situacijama.... smanji malo!

a sto se tice slasha, on jeste inovativan, u to da li svira ili ne necu ulaziti, dobro svira ali se ne moze porediti sa ostalim sviracima jer su njihovi stilovi drugaciji i vecini im je solo karijera glavna, dok je slash bend-ski (da se tako izrazim) gitarista i tako.... inace sto se tice visine se on ne moze porediti sa njima! icon_smile.gif

Odgovorno tvrdim, da "Sweet Child Of Mine" ima najbolju solo deonicu ( barem sto se tice Rock muzike).

Inventivan jeste, ali ne moze se stavljati u istu kategoriju sa Vai-jem, Satrijanijem, Polandom, Fridmanom i dr.

ukus sinko... ukus! icon_smile.gif

Posted
Pa zato sto ne svira, mada mozda je to trac, ali jbg, gotovo smucio mi se.

a ja od Gunsa volim (volela sam) jedino Axl-a, klavir mi se zove po njemo, pa jbg ne mogu sad da ga mrzim, inace Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

P.S. Svrati! He!

E pa i ja ooooooobozaaaaaaaaaavam Vai-a, kul!

Vi`sh kako se mi lepo slazemoo icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif za sve sem za gunse icon_evil.gif ja volim da ih slusam. icon_mrgreen.gif

Posted
Dajte, ljudi, sta vam je, visok je 190

Zasto i ne bi bio ?!

Kada je onaj coban iz grupe "Kristali" visok bezmalo 208 cm.

Urotsukidoji!

Posted

slash je mali može stojeći da puši i josh da se uspinje na prste u svojim čizmicama.... laugh.gif

inače marty brate moj moram ti reći da ovaj marty pravi shto liči na tebe i nije vrhunski solo gitarista ko shto neki hoće da ga predstave....solidan i ništa više....sasda sigurniji nego ikad bash dosta slušah megasmrt lately.... icon_wink.gif

Posted
Ti cuti biggrin.gif tvoja zena lici na Slasha icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

icon_evil.gif Platices mi za ovo!!!!!!! icon_evil.gif

Pogledaj prvo sleshovu pukeface.gif , pa onda Ritchievu sliku biggrin.gificon_redface.gifbiggrin.gif

pa malo razmisli o posledicama koje te mogu pratiti citavog zivota posle izjave te recenice! icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Pa dali si ti normalna? icon_confused.gificon_confused.gif

Posted
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

icon_evil.gif Platices mi za ovo!!!!!!! icon_evil.gif

Pogledaj prvo sleshovu pukeface.gif , pa onda Ritchievu sliku biggrin.gificon_redface.gifbiggrin.gif

pa malo razmisli o posledicama koje te mogu pratiti citavog zivota posle izjave te recenice! icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Pa dali si ti normalna? icon_confused.gificon_confused.gif

Okej mene nema u skoli u ponedeljak icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Posted
slash je mali može stojeći da puši i josh da se uspinje na prste u svojim čizmicama.... laugh.gif

inače marty brate moj moram ti reći da ovaj marty pravi shto liči na tebe i nije vrhunski solo gitarista ko shto neki hoće da ga predstave....solidan i ništa više....sasda sigurniji nego ikad bash dosta slušah megasmrt lately.... icon_wink.gif

Marty je virtuoz i jos uz to genijalni kompozitor...kada se budemo videli dacu ti Mp3 njegove solo karijere icon_wink.gif