Imenjak Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Slash je vsok 190 v'zi! sa sve binom, kaubojkama i uloscima za kaubojke on ne doseze ni do ravni stola a kamoli do 190.... pretera ga malo! Sto bi se reklo u tim situacijama.... smanji malo! a sto se tice slasha, on jeste inovativan, u to da li svira ili ne necu ulaziti, dobro svira ali se ne moze porediti sa ostalim sviracima jer su njihovi stilovi drugaciji i vecini im je solo karijera glavna, dok je slash bend-ski (da se tako izrazim) gitarista i tako.... inace sto se tice visine se on ne moze porediti sa njima! Odgovorno tvrdim, da "Sweet Child Of Mine" ima najbolju solo deonicu ( barem sto se tice Rock muzike). Inventivan jeste, ali ne moze se stavljati u istu kategoriju sa Vai-jem, Satrijanijem, Polandom, Fridmanom i dr. ukus sinko... ukus! Quote
VampireBlues Posted June 11, 2004 Author Report Posted June 11, 2004 Pa zato sto ne svira, mada mozda je to trac, ali jbg, gotovo smucio mi se. a ja od Gunsa volim (volela sam) jedino Axl-a, klavir mi se zove po njemo, pa jbg ne mogu sad da ga mrzim, inace Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr P.S. Svrati! He! E pa i ja ooooooobozaaaaaaaaaavam Vai-a, kul! Vi`sh kako se mi lepo slazemoo za sve sem za gunse ja volim da ih slusam. Quote
Ritchie Blackmore Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Da,da slash je visok 192 bez kaubojki, njemu na bii moraju da prave rupe da bi ulego da bi bio u njihovoj visini....... MOJ KURAC Quote
Candice Night Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Ma brate Slash je Baja,i i visok je i , i lep je i , i , i sve............. Daj brate uzas! Quote
Dragana Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Dajte, ljudi, sta vam je, visok je 190 Quote
VampireBlues Posted June 12, 2004 Author Report Posted June 12, 2004 Ma brate Slash je Baja,i i visok je i , i lep je i , i , i sve............. Daj brate uzas! Ti cuti tvoja zena lici na Slasha Quote
darijus Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 lupate li lupate kad mene nema...koliko mi se cini slash je visok nekih 172...ako se dobro secam... Quote
VampireBlues Posted June 12, 2004 Author Report Posted June 12, 2004 lupate li lupate kad mene nema...koliko mi se cini slash je visok nekih 172...ako se dobro secam... Da nama inteligencija opadne za 100 kad te nema Cccc.... Quote
vudun Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Dajte, ljudi, sta vam je, visok je 190 Zasto i ne bi bio ?! Kada je onaj coban iz grupe "Kristali" visok bezmalo 208 cm. Urotsukidoji! Quote
Ritchie Blackmore Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Ti cuti tvoja zena lici na Slasha Nazovi me jos jednom slash pa ......je8acu ti kevu Quote
Ritchie Blackmore Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Dajte, ljudi, sta vam je, visok je 190 Quote
darijus Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 hehe..skinite ovo... http://www.slashsworld.com/downloads/slash_says_hi.wmv ruzan je kao alice cooper... Quote
Ritchie Blackmore Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 posto sam mnogo ispljuvao slasha,evo za ribe da malo ovlaze Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 slash je mali može stojeći da puši i josh da se uspinje na prste u svojim čizmicama.... inače marty brate moj moram ti reći da ovaj marty pravi shto liči na tebe i nije vrhunski solo gitarista ko shto neki hoće da ga predstave....solidan i ništa više....sasda sigurniji nego ikad bash dosta slušah megasmrt lately.... Quote
MEGGY Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 posto sam mnogo ispljuvao slasha,evo za ribe da malo ovlaze Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 mnogo nizak,a.... a shto ti se nE svidja kurt a svidja ti se onaj degen iz korna.... Quote
Candice Night Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Ti cuti tvoja zena lici na Slasha Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Platices mi za ovo!!!!!!! Pogledaj prvo sleshovu , pa onda Ritchievu sliku pa malo razmisli o posledicama koje te mogu pratiti citavog zivota posle izjave te recenice! Pa dali si ti normalna? Quote
VampireBlues Posted June 13, 2004 Author Report Posted June 13, 2004 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Platices mi za ovo!!!!!!! Pogledaj prvo sleshovu , pa onda Ritchievu sliku pa malo razmisli o posledicama koje te mogu pratiti citavog zivota posle izjave te recenice! Pa dali si ti normalna? Okej mene nema u skoli u ponedeljak Quote
VampireBlues Posted June 13, 2004 Author Report Posted June 13, 2004 Nazovi me jos jednom slash pa ......je8acu ti kevu Ti i ova tvoja Candice ste jedan vrlo nasilan par.. Quote
Ritchie Blackmore Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Ti i ova tvoja Candice ste jedan vrlo nasilan par.. sa nama se ne trba zajebavati P.S.Vidimo se u skoli Quote
Candice Night Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Ti i ova tvoja Candice ste jedan vrlo nasilan par.. O da! he! Vidimo se Quote
Mr. Smarty Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 slash je mali može stojeći da puši i josh da se uspinje na prste u svojim čizmicama.... inače marty brate moj moram ti reći da ovaj marty pravi shto liči na tebe i nije vrhunski solo gitarista ko shto neki hoće da ga predstave....solidan i ništa više....sasda sigurniji nego ikad bash dosta slušah megasmrt lately.... Marty je virtuoz i jos uz to genijalni kompozitor...kada se budemo videli dacu ti Mp3 njegove solo karijere Quote
Ritchie Blackmore Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Marty je virtuoz i jos uz to genijalni kompozitor...kada se budemo videli dacu ti Mp3 njegove solo karijere Cuo sam to isto od mustaina Quote
Recommended Posts