Dragana Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Da vas sada pitam nesto: Kada bi ste videli lika koji je toliko iskopirao slasha da je isti on sta bi ste vi uradili? Ne bih nista uradila, ali bih se odusevila. Jos ako zna da svira kao on... Quote
Candice Night Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Da vas sada pitam nesto: Kada bi ste videli lika koji je toliko iskopirao slasha da je isti on sta bi ste vi uradili? Shutnula bih ga u bulju! Quote
Dragana Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 CCC, sto si tako agresivna , narocito prema Slashu i svemu sto je vezano za njega Quote
Ritchie Blackmore Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Shutnula bih ga u bulju! Ne budi tako agresivna uopste neznam otkud ti ideja da gaa sutnes martinkom u kicmu na akoncertu metallice. Quote
Candice Night Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 CCC, sto si tako agresivna , narocito prema Slashu i svemu sto je vezano za njega Pa ne volim coveka, sta ces! A takodje ne volim ljude koji pokusavaju da budu neko drugi, po makar izgledali kao klovnoivi! Veruj mi, nisi videla lika na koga je Ritchie mislio, tuzno je!! Pa dobro ne bih ga bas sutnula, sazalila bih se na njega! Quote
Ritchie Blackmore Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Pa ne volim coveka, sta ces! A takodje ne volim ljude koji pokusavaju da budu neko drugi, po makar izgledali kao klovnoivi! Veruj mi, nisi videla lika na koga je Ritchie mislio, tuzno je!! Pa dobro ne bih ga bas sutnula, sazalila bih se na njega! E to je pravi odgovor Quote
Candice Night Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Ne budi tako agresivna uopste neznam otkud ti ideja da ga sutnes martinkom u kicmu na akoncertu metallice. hm, ne znam padaju mi razne gluposti na pamet! He,he! Quote
michelle Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Da vas sada pitam nesto: Kada bi ste videli lika koji je toliko iskopirao slasha da je isti on sta bi ste vi uradili? Za svakog ko kopira neku licnost mislim da je pacenik. Tako da bih verovatno pomislila "vidi koji pacenik" i nastavila dalje. Ako neko jednostavno lici (mislim faca, a ne oblacenje), onda bih pomislila "vidi sto lici na slasha" ili mu cak rekla "jako licis na slasha" i opet nastavila dalje. Quote
Imenjak Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 marty, ne npričam o solo albumima, to ćesh mi dati, pričam da je On kao solo gitarista megadetha ništa posebno, chak povremeno iako se vidi da je znalac, relativno nemaštovit.... mislim pusti bash kada pomenusmo danas, prieste posle megasmrta i vidi koliko marty deluje bledo uodnosu na njih dvojicu....kirk ima pojedina sola koja su itekako bolja, a znamo kakav je zapravo on.... a vidim ja da cu morati da otvorim temu o marty friedmanu samo ne znam gde jer ce me rna oterati u pm! sto je i razumljivo i ja bi to isto uradio... tako da cu je otvoriti na heviju! inace Marty Friedman i Kirk Kuramet ne mogu da se porede jer Marty ima ton a Kirk ga nema!!! Dalja diskusija je zavrsena i nema vise razgovora!!! Marty je lud veruj mi! Quote
Mr. Smarty Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Jos ako zna da svira kao on... A to je tesko u picku materinu Quote
Dragana Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Pa ne volim coveka, sta ces! A takodje ne volim ljude koji pokusavaju da budu neko drugi, po makar izgledali kao klovnoivi! Veruj mi, nisi videla lika na koga je Ritchie mislio, tuzno je!! Pa dobro ne bih ga bas sutnula, sazalila bih se na njega! Na koga je mislio? Naravno da ne treba glumiti da si nesto sto nisi, ali ne znam u kojoj je ovo situaciji bilo, mozda nije strasno Quote
Ritchie Blackmore Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 a vidim ja da cu morati da otvorim temu o marty friedmanu samo ne znam gde jer ce me rna oterati u pm! sto je i razumljivo i ja bi to isto uradio... tako da cu je otvoriti na heviju! inace Marty Friedman i Kirk Kuramet ne mogu da se porede jer Marty ima ton a Kirk ga nema!!! Dalja diskusija je zavrsena i nema vise razgovora!!! Marty je lud veruj mi! Da si zensko poljubio bih te! Quote
Imenjak Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 zar sam toliko lep i privlacan da sam poceo da dobijam simpatije drugog pola!!! Quote
Ritchie Blackmore Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 zar sam toliko lep i privlacan da sam poceo da dobijam simpatije drugog pola!!! Posto sam ja musko sta si ti onada Quote
Imenjak Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 zar sam toliko lep i privlacan da sam poceo da dobijam simpatije drugog pola!!! da te ne poznajem malo bih se zapitao da li se ista nalazi u tvojoj lobanjskoj cauri! ali posto te poznajem onda ti samo kazem sala! pa cemu onoliki smajliji onda! poz! Quote
VampireBlues Posted June 19, 2004 Author Report Posted June 19, 2004 Da si zensko poljubio bih te! znala sam ja ti si ti cudan...slashu... Quote
Ritchie Blackmore Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 znala sam ja ti si ti cudan...slashu... Ja se izvinjavam sto cu biti off topic ali..... Imam tvoj broj vampire,ja da sam na tvom mestu ne bih spavao.....cuvaj se......desice se nesto strasno......nisi ni svesna sta si probudila P.S.Mnogo se izvinjavam Quote
darijus Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 (edited) hahahaaaaaaa...umrecu od smeha...buaaaaa...eminem kao axl...dodele mtv movie nagrada od pre neki dan... Edited June 19, 2004 by darijus Quote
Imenjak Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 hahahaaaaaaa...umrecu od smeha...buaaaaa...eminem kao axl...dodele mtv movie nagrada od pre neki dan... Quote
Ritchie Blackmore Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 hahahaaaaaaa...umrecu od smeha...buaaaaa...eminem kao axl...dodele mtv movie nagrada od pre neki dan... Lepotan,ljubi ga majka Quote
Candice Night Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Lepotan,ljubi ga majka Ritchie pocinjes da me brines!!!!!!!!!!!! Quote
Candice Night Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Sta kao nije lep izvini Marty , lep je ako ti yako kazes! Quote
Candice Night Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 (edited) Tako je vec bolje uh, dobro je, ja se vec uplasila!! je li marty, slash je baja? mislim kako on ,,svira,,.............. Edited June 21, 2004 by Candice Night Quote
Recommended Posts