Mr. Smarty Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Absolutely se slazhem ( uostalom to sam i nashkrabao, cini mi se, na prepredhodnoj strani). Urotsukidoji! Erm lep je solo ...ali sam ja bio malo sarkastican Quote
Dragana Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 HA, HA, eto sta se desava kad ismevas Slash-a Quote
Candice Night Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 HA, HA, eto sta se desava kad ismevas Slash-a Da, upecaju se njegovi verni obozavaoci! I naravno, pogresno shvate! mada, to me ne cudi! Quote
Imenjak Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Da, upecaju se njegovi verni obozavaoci! I naravno, pogresno shvate! mada, to me ne cudi! Quote
Dragana Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 (edited) Da, upecaju se njegovi verni obozavaoci! I naravno, pogresno shvate! mada, to me ne cudi! Ne shvataju "njegovi verni obozavaoci" pogresno, decko koji je pogresno shvatio nije njegov fan. Uostalom to da li neko voli nekoga ili ne nema veze s tim kako taj neko nesto shvata. Osoba koja je shvatila ozbiljno nesto sto nije trebalo ne izrazava time ni jednu losu osobinu. Svima nam se desilo da nekad nesto shvatimo na pogresan nacin, da nije tako (skoro) niko nikad ni sa kim ne bi dolazio u sukob. BTW zasto hoces da se svadjas Edited June 23, 2004 by Perla Ferrar Quote
Imenjak Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Ne shvataju "njegovi verni obozavaoci" pogresno, decko koji je pogresno shvatio nije njegov fan. Uostalom to da li neko voli nekoga ili ne nema veze s tim kako taj neko nesto shvata. Osoba koja je shvatila ozbiljno nesto sto nije trebalo ne izrazava time ni jednu losu osobinu. Svima nam se desilo da nekad nesto shvatimo na pogresan nacin, da nije tako (skoro) niko nikad ni sa kim ne bi dolazio u sukob. BTW zasto hoces da se svadjas ej zar ti nije nadimak bio Dragana a ne neki besni auto?!?!?!? Quote
Candice Night Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Pogresno si me shvatila,nema veze da li neko nekog voli ili ne,mislila sam da svako cuje i razume stvari onako kako on/ona zeli! A ne zelim da se svadjam zasto bi to zelela? Nemoj da se ljutis na mene, ja slasha ne volim, ti ga volis, ja cu da ga zajebavam, ti ces da ga branis, i tako .... Quote
VampireBlues Posted June 23, 2004 Author Report Posted June 23, 2004 A i ti dragana ili kako vec...kako mozes da volis nekoga koga ne znas?Ja volim slashovu muziku a ne njega! I da je skrndelj nikad veci opet bih volela kako svira!Mada mi sad nije ni daleko od skrndelja posle neke slike... Quote
Ritchie Blackmore Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Ali njegovo sviranje je neverovatno,nemogu da nadjem rec za to ali mogu smajlija Quote
Candice Night Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Ali njegovo sviranje je neverovatno,nemogu da nadjem rec za to ali mogu smajlija Dobro, neki ljudi ga vole, sta ces... Quote
Candice Night Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Nemam ja nista protiv njih Ma znam, samo kazem! Quote
Dragana Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 ej zar ti nije nadimak bio Dragana a ne neki besni auto?!?!?!? Jesam, promenila sam nick, samo sto to nije besni auto Pogresno si me shvatila,nema veze da li neko nekog voli ili ne,mislila sam da svako cuje i razume stvari onako kako on/ona zeli! A ne zelim da se svadjam zasto bi to zelela? Nemoj da se ljutis na mene, ja slasha ne volim, ti ga volis, ja cu da ga zajebavam, ti ces da ga branis, i tako .... OK, izvini ako sam te uvredila ili tako nesto, ali napala si cveka ni krivog ni duznog (ne SLash-a ne4go onog Maniak-a ili sta vec), a ja ne mrzim kad neko pocne da se svadja (pa sam pokusala to da sprecim) Naravno da ces ti da ga prozivas a ja da ga branim, to je car diskusije A i ti dragana ili kako vec...kako mozes da volis nekoga koga ne znas?Ja volim slashovu muziku a ne njega! I da je skrndelj nikad veci opet bih volela kako svira!Mada mi sad nije ni daleko od skrndelja posle neke slike... Procitaj, pa onda napadaj, nisam rekla ni u jednom trenutku da ga volim, branila sam onog lika Maniac-a. Sto se Slash-a tice, lozim se na njegovo sviranje, jer je gitara najbolji instrument na svetu, a on svira na nacin koji u meni budi odredjene emocije. Svidja mi se i kako izgleda, jeste malo ruzan, ali je i lep na poseban nacin, i svidja mi se kao pojava. Kakva je osoba mogu samo da nagadjam, ali za sada nemam da kazem nista, bilo lepo ili ruzno Quote
michelle Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Ako je neko jos uvek u fazonu da lepi postere, imam punu kutiju Slashovih, koje sam, ne znam zasto, sacuvala. Pa ako ste zainteresovani, javite. Quote
Dragana Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Ja sam zainteresovana za sve sto je vezano za njega Da saljem pp? Quote
michelle Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Pazi, hrpetinu toga vec imas. U stvari, zavisi, koje si godiste? Quote
Dragana Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Eee, nema veze i da imam, od viska ne boli glava (sto mi se ne svidja ova izreka) Uostalom, imam dve mladje sestre koje bi to isto zelele. Inace, ja sam '84. Quote
michelle Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Sad sam videla u profilu. Poslala sam ti pp. Quote
Dragana Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Odgovorila sam ti na pp Izvinjavam se zbog nedolicnog postovanja, nesto sam odlepila Quote
Mr. Smarty Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Verovatno zbog Slash-a ...salimo se malo Quote
Dragana Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Samo da se zna da sam se i ja salila kad sam rekla "Vidis sta se desava kad ismevas Slash-a" Ja se u vecini slucajeva ustvari zavitlavam Quote
Mr. Smarty Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Tako je najbolje ...ako nekoga zanima moje "pravo" misljenje o Slash-u neka prelista prvih par stranica...cisto da se neko ne oseti uvredjenim Quote
Candice Night Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Eto, sve je dobro, sto se dobro svrshi! Quote
Recommended Posts