BlOodY_AnA Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 aaa znachi takoo...hmm vrlo nedefinisan naziv za jednog UMETNIKA....jedan od najboljih..stvarno.. a: Quote
dima Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Lik je kao pojava definitivno ne ponovljiv i ako je kopirao perry-a dajte deset riba i pitajte ih ko je lepsi slash ili perry i popicete po glavi za ekstrema glupo pitanje .... Sto se tice sviranja gitare nije bas da je precenjen ... Mislim tacno je da je los tehnicar (kad se poredi sa vaiem ili satrianiem ili jos tako nekim vanzemaljcem onda je beba koja drzi gitaru )ali zato je covek virtuoz koji smislja jebeno dobre soloe !!!! Sve u svemu kafa C ali je slash DO JAJA gitarista u globalu ! kod njega je muzika pre svega stvar emocija za razliku od mnogih drugih kojima muzika robuje tehnici...zato Slash smislja sola koja su lepsa od solaza mnogih drugih perfektnih tehnicara...jedan od retkih gitarista cija te sola mogu naterati da zaplaces... Quote
Mr. Smarty Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Dobro Dimo nemoj sad preterivati...mislim ok je on ali mu solaze ipak nisu bas "toliko" dobre (ne mislim na tehniku)...njegova najveca vrlina je ipak njegov imidz a:...pa tek onda "emocije" prilikom sviranja Quote
ZVERKO Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Pazi marti jesi do nekle u pravu ali ipak ... Mada dima dobro kaze `ladno te pucaju emocije kad slusas njegov solo ... Znam da je isfurana ali November rain ?!?!? Ako ne zelis toliku komercijalu slusaj estranged !!!BRUKAAAAAAAA Quote
Mr. Smarty Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 E to je solo nad soloima a: ...ali mu nije svaki solo takav...ima jos takvih gitarista koji i pored slabije tehnike prave isto dobre pesme i soloe...ali to ipak nisu vrhunski gitaristi...vrhunski gitaristi su i dobri tehnicari i dobri kompozitori...nazalost vecina Slash-ovih fanova nikada nije ni uzela gitaru u ruke pa ga zato stalno velicaju kao da je ne znam sta...a i ribe se vise loze na njega nego na njegovo sviranje...sve u svemu kada se sve sabere ipak je sasvim solidan gitarista a: ...ali nikako medju najboljima... Quote
dima Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Dobro Dimo nemoj sad preterivati...mislim ok je on ali mu solaze ipak nisu bas "toliko" dobre (ne mislim na tehniku)...njegova najveca vrlina je ipak njegov imidz a:...pa tek onda "emocije" prilikom sviranja ja nisam ni rekao da su mu solaze "dobre" vec da su "lepe"... Quote
Mr. Smarty Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Pa jesu...ali ima i lepsih...ali to je vec stvar ukusa Quote
ZVERKO Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 JAO DARIJUSE JEL TO GIBSON NA SLICI ?!?!?!?!?! Quote
VampireBlues Posted February 9, 2004 Author Report Posted February 9, 2004 Radse.....pizdo....glavata............ reci mi da me ja ana slagala kad je rekla da je zmija uradio nesto sa kosom da lici na slasha? pa ne moze slash je najlepsi covek na svetuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
SpiderS Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Obozavam Slash-a! Istina, ne moze se porediti sa Satrianijem, Vaijem(ako ovako i moze da se napise) ali njegove solaze su nekako jace, emotivnije, od srca:) (npr. November rain, ta solaza boli, koliko je dobra) Quote
BlOodY_AnA Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 hmmm:) kao sto sam ti vetj objasnila sta se desilo sa zmijinom kosom:)) ali dooooobro..to je ipak ZMIJA...kapirash me Quote
Archibald Reiss Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Neko spomenu da je Slash ciga poreklom, pa mozda i jeste jer ganferi imaju ravnu kosu, a on je bas kovrdzav Quote
ZVERKO Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Ne ne dragi covece .... Njemu je keva bila crnkinja ... Quote
Archibald Reiss Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 When you're wondering who's wrong or right... Quote
Anarki StarScream Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 naravno...ima i ruznijih Normalno da ima gorih polovina ( cu polovina ma sve ) solaze Shitallica-e su jadno govno, ja za lepo jutro moram ali moram da cujem ain't it fun ta pesma me dize iz mrtvih. Quote
VampireBlues Posted February 14, 2004 Author Report Posted February 14, 2004 hmmm:) kao sto sam ti vetj objasnila sta se desilo sa zmijinom kosom:)) ali dooooobro..to je ipak ZMIJA...kapirash me ma kotam....jadnicak ali lepse mu je kad se ofarbao sad...valjda(?)....ma slash je bre najlepsi i najbolji pricajte vi sta hocete ja ga obozavamm!!!! Quote
Whispering Wolf Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Ma Slash mi je idol.Tip je legenda. Quote
Mr. Smarty Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Bas me zanima koliko vas "fanova" zna njegovo pravo ime :roll: ...fanatici se ne racunaju Quote
Anarki StarScream Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Joj ovo moram da odgovorim ( ja sam fanatik ) mogu li? No one else could make you feel Like I do, I do, I do No one ever gets as deep inside you As I do, baby Quote
Mr. Smarty Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Ma znam da ti znas...mislio sam prvenstveno na "Vucka" Quote
Anarki StarScream Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 I'm not a Buddha boy I'm not a Muslim man I'm not a Christian or a Jew I'm not a Mormon freak I'm not a Catholic geek And I'm nothing at all like you Quote
Recommended Posts