Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ne nego jednostavno kazem ono sto mislim, i licno se nadam da cu da ga ozenim ovde , ali po onome sto tvoja kuma kaze za tebe ti si vise decko nego devojka. aaaaaaa, kuma Vampire-a je Bloody Ana, ne ja Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 aaaaaaa, kuma Vampire-a je Bloody Ana, ne ja daaa skontaj viseee Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 ocu ja da,,se ozenim tim kumom ako lici na slasha..perla delimo ga ako valja a avatar mi je diban...zaljubljena sam u njega...tj nju Naravno, delimo Slash-a i njega... Slash je Slash, ali "kum" je mladji... Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Moj kum je MARTY, a ja sam shvatio da ti je kuma Perla. Jbg izvini perla. Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Naravno, delimo Slash-a i njega... Slash je Slash, ali "kum" je mladji... krenimo u akciju o,anarkiiii Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 daaa skontaj viseee e, mislim stvarno Ali, ako dobijam Slash-a, mogu da budem ko god vi zelite Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Moj kum je MARTY, a ja sam shvatio da ti je kuma Perla. Jbg izvini perla. Auu marty,...mooze,sto da ne?ionako mi je idol Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Ali, ako dobijam Slash-a, mogu da budem ko god vi zelite takodje.a mogu i njegova zena da budem kad vec insistira.. Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 krenimo u akciju o,anarkiiii Da darling Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Dje ti je kum za zenidbu Darling,darling,naravno Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) takodje.a mogu i njegova zena da budem kad vec insistira.. Zao mi je, samo je jedna Perla Edited August 7, 2004 by Perla Ferrar Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 samo je jedna Perla Pa da.JJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Dje ti je kum za zenidbu Darling,darling,naravno Neznam darling, ali kazu da ce se pojaviti svakog trena By the way zasto was dve niste negde izasle, subota je vece jure se momci koji lice na Sladjana ( ). Ja sam kuci zato sto sam dekintiran i da devojka u koju sam definitivno zaljubljen je sa drugim tipom, tako da ... Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Naravno, delimo Slash-a i njega... Slash je Slash, ali "kum" je mladji... Bloody ne dobija niista...pokusace da te podmiti...ima svoju zverinu dosta joj je Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 hm, moram cuvati kucu, ustvari, ja, kao nisam otisla na neku slavu da bih ucila pa mi uvalise cuvanje kuce Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 Jao jadan anarki....ja sam se smorila vise pa tako danas i sutra blejim kucii.. Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Dobro vece ekipo ...evo upravo sam se vratio iz komsiluka prilicno pripit ...lepo ste me oraspolozili veceras ...hvala kume na komplimentu...a sto je najvaznije hvala i damama ...sad cu ja samo da se malo polijem vodom ...nadam se da nisam napisao mnogo gresaka prilikom kucanja Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Bloody ne dobija niista...pokusace da te podmiti...ima svoju zverinu dosta joj je pih, zar na tri da delimo samo dvojicu... pa ne ide Quote
VampireBlues Posted August 7, 2004 Author Report Posted August 7, 2004 perlaaa evo nam ga new muzh Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Neznam darling, ali kazu da ce se pojaviti svakog trena By the way zasto was dve niste negde izasle, subota je vece jure se momci koji lice na Sladjana ( ). Ja sam kuci zato sto sam dekintiran i da devojka u koju sam definitivno zaljubljen je sa drugim tipom, tako da ... Moze ovako: ti, kum, Slash..., ali pod uslovom da imas bar neke veze sa Slash-om Moze Vempire? Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 jeeeeeee, mada, sve je to meni i dalje sumnjivo Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) Moze ovako: ti, kum, Slash..., ali pod uslovom da imas bar neke veze sa Slash-om Moze Vempire? Imam crnu gustu kosu , lepsi sam od njega , i da bio sam njegov veoma veliki fan . i medju prvim ljudima sam znao njegovo pravo ime i prezime. dovoljno? Edited August 7, 2004 by Anarki StarScream Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 mada, ako se dobro secam, ti si ga se odrekao, zar ne Quote
Recommended Posts