Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nisam imao cega da se odreknem...nikada nisam voleo Guns-e, cak obrnuto...Slash je bio (i ostao) jedini clan te grupe prema kome sam imao postovanja icon_da.gif ...samo su mi ga svojevremeno ljudi sa kojima sam se druzio ogadili konstantnim smaranjem i proseravanjem pa sam imao naviku da ga pljujem...ali sam vremenom prestao...ipak jedan je Kirk Hammet pukeface.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Edited by Marty F
Posted
Nisam imao cega da se odreknem...nikada nisam voleo Guns-e, cak obrnuto...Slash je bio (i ostao) jedini clan te grupe prema kome sam imao postovanja icon_da.gif ...samo su mi ga svojevremeno ljudi sa kojima sam se druzio ogadili konstantnim smaranjem i proseravanjem pa sam imao naviku da ga pljujem...ali sam vremenom prestao...ipak jedan je Kirk Hammet pukeface.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ja rekoh da se jedan od vas dvojice odrekao SLASH-a, ne Guns-a

Posted (edited)

Zasto covek je lepo reako sta misli, bolkje i to nego da ti iza ledja prica kako ces da imas dobre sise. icon_mrgreen.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Ko kaze da vec nemam icon_redface.gif

Edited by Perla Ferrar
Posted
Bas je gay slika, ali dobro, i kada ccemo da pravimo grupnjak icon_mrgreen.gif

slika je postavljena najvise zbog njegovih nedlakavih grudi i putica srece od pupka icon_redface.gif Inace, ne mozete poreci da je khhhhhh

Posted (edited)

slika je postavljena najvise zbog njegovih nedlakavih grudi i putica srece od pupka  Inace, ne mozete poreci da je khhhhhh

Sram te bilo icon_smile.gif

Edited by Marty F