Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 mada, ako se dobro secam, ti si ga se odrekao, zar ne Da, kada sam video likove koji ga dizu u nebo a pre su ga pljuvali. I ja sam nigger kao i Sladjan. Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Nije se odrekao Sladjana vec Guns-a...jer tako kume? Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 pokusavam postovati jednu slicicu, ali mi ne ide Inace, jeste se odrekao Slash-a, ili si to bio ti Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Nope, that would be me. Ali i drakula se odrekao isusa, to ga cini tako romanticnim, zasto mene tako ljudi ne gledaju . Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ne znam, ne znam, moracu da razmislim i da se konsultujem Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) Nisam imao cega da se odreknem...nikada nisam voleo Guns-e, cak obrnuto...Slash je bio (i ostao) jedini clan te grupe prema kome sam imao postovanja ...samo su mi ga svojevremeno ljudi sa kojima sam se druzio ogadili konstantnim smaranjem i proseravanjem pa sam imao naviku da ga pljujem...ali sam vremenom prestao...ipak jedan je Kirk Hammet Edited August 7, 2004 by Marty F Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 OVo je Perla Ferrar tj JA za jedno petnaest do dvadeset godina Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Nisam imao cega da se odreknem...nikada nisam voleo Guns-e, cak obrnuto...Slash je bio (i ostao) jedini clan te grupe prema kome sam imao postovanja ...samo su mi ga svojevremeno ljudi sa kojima sam se druzio ogadili konstantnim smaranjem i proseravanjem pa sam imao naviku da ga pljujem...ali sam vremenom prestao...ipak jedan je Kirk Hammet Ja rekoh da se jedan od vas dvojice odrekao SLASH-a, ne Guns-a Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Dobre sise e, mislim, stvarno, sram te bilo Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Valjda mogu da dam kompliment sopstvenoj zeni Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Zasto covek je lepo reako sta misli, bolkje i to nego da ti iza ledja prica kako ces da imas dobre sise. Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) Zasto covek je lepo reako sta misli, bolkje i to nego da ti iza ledja prica kako ces da imas dobre sise. Ko kaze da vec nemam Edited August 7, 2004 by Perla Ferrar Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Bas je gay slika, ali dobro, i kada ccemo da pravimo grupnjak Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 A nasmejali smo se, kume privodi ti ovo Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ko kaze da vec nemam Pa hajde da se upoznamo, ti shvatais zasto me svi zovu crnjom, a ja da ste ti perla isle kod istog hirurga. Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Bas je gay slika, ali dobro, i kada ccemo da pravimo grupnjak slika je postavljena najvise zbog njegovih nedlakavih grudi i putica srece od pupka Inace, ne mozete poreci da je khhhhhh Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 slika je postavljena najvise zbog njegovih nedlakavih grudi i putica srece od pupka Inace, ne mozete poreci da je khhhhhh Sta, obrijacu i ja svoje dlakave grudi, a bas sam hteo da budem dlakav kao paul stanley. Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) slika je postavljena najvise zbog njegovih nedlakavih grudi i putica srece od pupka Inace, ne mozete poreci da je khhhhhh Sram te bilo Edited August 7, 2004 by Marty F Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) Ko je poceo sa komentarima? I evo jos jednog i idem: Kako su mu dobri prsti...... Edited August 7, 2004 by Perla Ferrar Quote
Recommended Posts