Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) Zaboravio sam Meni se dopada kako drzi trzalicu ...ozbiljno Edited August 7, 2004 by Marty F Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 To sa prstima, pa ja imam duze prste, tako da sam opet bolji od njega. Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 e, stvarno, i meni, ali ozbiljno, iako nije pravilno,..khhh Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) Ko kaze da nije pravilno...to je u stvari karakteristican polozaj ruke svih Les Paul-asha ...Adrian iz Maiden-a isto tako drzi ruku Edited August 7, 2004 by Marty F Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Pa ponavljam sta bi od grupnjaka, ostade ti sama sa nama dvojicom nestadose vampire i Sladjan. Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ko kaze da nije pravilno...to je u stvari karakteristican polozaj ruke svih Les Paul-asha ...Adrian iz Maiden-a isto tako drzi ruku Znaci u tome je stvar.... karakteristican polozaj desne ruke, sad mi je sve jasno Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ostadosmo sada samo ja i ti perla, hoces li me i ti ispaliti veceras. Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Na Les Paul-u je ustvari tako i najlakse svirati...a i predvidjen je da se drzi malo nize od drugih gitara...ali da ne smaram vise Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Znaci samo sam ostao ja , ali dobro jos jedna u nizu ispala veceras, stvarno razmisljam da postanem gay,koliko sam primetio da su gayevi veoma prvrzeni voljenoj osobi. Quote
Anarki StarScream Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 E ovo je stvarno ispalo gay od vase strane . Inace perla koliko imas godina, i ti Vampire. Quote
Dragana Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 (edited) pa, vidi u profilu Samo smaraj s LesPaul-om, to je najlepsa (i zvucno i estetski) gitara Edited August 7, 2004 by Perla Ferrar Quote
Anarki StarScream Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Najlepsi zvuk ima jackson, a naravno i vizuelno ista gitara, kada je Jena svira. Quote
Dragana Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 (edited) Ma, Les Paul je zakon Edited August 8, 2004 by Perla Ferrar Quote
Anarki StarScream Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 pa, vidi u profilu Samo smaraj s LesPaul-om, to je najlepsa (i zvucno i estetski) gitara WOW, aj obozavam starije devojke, tj od mene ( 85 ) ugalvnom sa njima na kraju i zavrsim, sem ako se upecam na neku malu maloletnicu ( kao pre nekih nedelju 2 ) Quote
Anarki StarScream Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Za jednom klinkom, koja pri tom neslusa Metal, ma zove se Sladjana ( Slashova imenjakinja ) sta vredi da kucam kada ona ovo nikada nece videti, mladja je od mene oko 2 god, ja sam debil . Quote
Dragana Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 (edited) Nisam pitala ko je ona, nego jel’ to ona za kojom tugujes Inace, najbolji se pise spojeno I, devojka i treba da bude mladja oko 2 god, tako da nisi debil Ali, sad da se ne prenemazemo, kakvo je to musko I, da, nemoj je nazivati klinkom, imam dve mladje sestre Al' te ja iskritikovah u jednom postuuu Edited August 8, 2004 by Perla Ferrar Quote
Anarki StarScream Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Nisam pitala ko je ona, nego jel’ to ona za kojom tugujes Inace, najbolji se pise spojeno I, devojka i treba da bude mladja oko 2 god, tako da nisi debil Ali, sad da se ne prenemazemo, kakvo je to musko I, da, nemoj je nazivati klinkom, imam dve mladje sestre Al' te ja iskritikovah u jednom postuuu Pa ona je klinka, ja sam uglavnom bio sa starijim devojkama, nije ona kompletna klinka, preslatka je i ja samo na nju mislim, prokleta ljubav , a ja samo zelim da nadjem pravu devojku, ali uvek uspevam da je izgubim . Quote
Dragana Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Pa ona je klinka, ja sam uglavnom bio sa starijim devojkama, nije ona kompletna klinka, preslatka je i ja samo na nju mislim, prokleta ljubav , a ja samo zelim da nadjem pravu devojku, ali uvek uspevam da je izgubim . Pa, cim uspevas da je izgubis znaci da nije prava, zar ne? I, daj, nemoj se bedaciti, BRE, mrzim kad je neko izbedacen Quote
Anarki StarScream Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Mene nije tako lako uvrediti. Plus ja sam poslednjih nekoliko dana mnogo ubedacen, cale me nazvao obicnim radnikom i jos sto sta mi rekao i izvredjao me bez razloga, ja tada odvalim vrata od dvorista ( rekao sam da sam crnja ) i bacim ih na Yuga, i polupam Soferku, i sve bi to bilo lepo da on frajer nije kupio novu soferku, ja mu trazim 400 din da spakujemo kos zajedno ja i ortaci iz kraja, a njemu nije tesko da da 5000 za soferku. Quote
Dragana Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Moram ici, muz mi davno otisao, pitace se sto me nema A, ti nemoj da se bedacis!!! Quote
Recommended Posts