Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@ Anarki

Pa, jel' ti stvarno hoces da te ja ubijem?

Pazi, u redu je zavitlavati se do odredjenih granica, ali, ipak, ja sam udata icon_biggrin.gif

Edited by Perla Ferrar
Posted
@ Anarki

Pa, jel' ti stvarno hoces da te ja ubijem?

Pazi, u redu je zavitlavati se do odredjenih granica, ali, ipak, ja sam udata icon_biggrin.gif

Zanimljivo je da ste ti i on isto godiste, mozda i padne nesto izmedju vas. icon_da.gif , Imam idej kada sledeci put dodjem do BG hajde da se svi nadjemo, grupno icon_smile.gif , i da se vas dvoje smuvate, i da ti koncno shvatis da on stvarno lici na Sladjana. icon_da.gif

Posted (edited)

Zanimljivo je da ste ti i on isto godiste, mozda i padne nesto izmedju vas. icon_da.gif , Imam idej kada sledeci put dodjem do BG hajde da se svi nadjemo, grupno icon_smile.gif , i da se vas dvoje smuvate, i da ti koncno shvatis da on stvarno lici na Sladjana. icon_da.gif

Ne kume...ako cemo vec tako ja licim na mladica sa mog avatara a Sladjan malko lici na mene na onoj slici icon_smile.gif ...samo smo to malo preuvelicali icon_smile.gif

Edited by Marty F
Posted

Sto bi morao da batalis fakultet...ovaj moj dobar ortak gitarista ide na Masinac i fenomenalno svira icon_da.gif ...samo ja sam planirao da imamo minimum 2 probe nedeljno...posto imam prostor u dvoristu, mislim video si i sam...ti imas opremu, ja imam opremu i on treba da kupi Fender Twin Reverb uskoro icon_rockdevil.gif ...jos samo da nadjemo nekog bubnjara...

Posted (edited)

Sto bi morao da batalis fakultet...ovaj moj dobar ortak gitarista ide na Masinac i fenomenalno svira icon_da.gif ...samo ja sam planirao da imamo minimum 2 probe nedeljno...posto imam prostor u dvoristu, mislim video si i sam...ti imas opremu, ja imam opremu i on treba da kupi Fender Twin Reverb uskoro icon_rockdevil.gif ...jos samo da nadjemo nekog bubnjara...

A pevace nam tvoje kuce, jeli tako icon_rolleyes.gif .

I da kume ako imas neku vezu da me upises na neki fakultet, samo da se upisem, nemogu da ucim i jedino gde sada imam sanse je subotica, nista u bg bar ne skoro. icon_sad.gif

Edited by Anarki StarScream
Posted (edited)

Pa stalni pevac nam nece trebati...sviracemo instrumentalnu muziku...za zagrevanje prstiju Transylvania-u icon_smile.gif ...a posle ako nam se budu svirali Priest-i mogu ja da vristim icon_smile.gif ...mada ce to biti slicnije Ripper-u nego Halford-u al ajde icon_smile.gif ...a za sve ostalo tu je i veliki prijatelj benda a uz to i odlican pevac Dzigi, moj ortak...pa cemo ga zovnemo kad zatreba icon_smile.gif

Sto se tice fakulteta mozes da se upises na Masinski u Beogradu...prosto je icon_da.gif ...toliko prosto da bi cak i ja mogao da se upisem icon_smile.gif ...ali sumnjam da ces ga zavrsiti...jebiga icon_smile.gif

Edited by Marty F