Jump to content

Recommended Posts

Posted
teško mi je da priznam, al' mislim da sam vidjao cigane iz gradske čistoće koji su lepši od njega.... icon_smile.gif

Tesko mi je da priznam- ali ovo je smesno

Posted
teško mi je da priznam, al' mislim da sam vidjao cigane iz gradske čistoće koji su lepši od njega.... icon_smile.gif

Hmmm...tu nema diskusije da je bivsa bila 100 puta lepsa...ova sada mu je katastrofichna!!debela i ruzna... (Bez uvrede) =)))

A sto se tice lepsih cigana....=)))))))))))))))

Ovo je previse smesno da bih komentarisala..mislim da se cela zenska populacija koja posecuje ovu temu slaze sa mnom =))))

P.S. Zanima me neki sajt da poskidam neke novije slike (njegove naravno) posto preko googla i yahoo-a netje...tj i nema ih nesto mnogo..ko zna nek javi!

icon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

Posted
KIKIKIKikikikikIKikIKikIKi:)))))))

Thats aaaaaaaaaaaaaaall I'm going to say icon_biggrin.gificon_mrgreen.gif

Nemoze ja ocu gornju polovinu:))

icon_razz.gif

Nema frke ti se baci na slasha a ja cu da nadjem neku devojku koja ce uglavnom da se lozi na njenog decka !

Posted
Nema frke ti se baci na slasha a ja cu da nadjem neku devojku koja ce uglavnom da se lozi na njenog decka !

Da....a ja bih onda mogla da poradim na tome da svaki put kad ugledas neku sliku Angeline NE POCNES DA BALAVIS...

troliko

Posted
tijana .... tijanaaa ...

TIJANAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!

icon_da.gificon_da.gif

tezak ti si

TEZAK PACENIK !!!!!!!!!!! pukeface.gif

A bre gluperdo icon_smile.gificon_smile.gif Groupie zbog martyja...nesreco nesrecna icon_smile.gif pa nisi valjda pomislio? icon_mad.gif a nee..... icon_surprised.gif Da upotrebim ono tvoje:Nemoj da kenjas mnogo da ti creva ne bi izasla na neprirodan nacin icon_razz.gif

E a vas dvoje se prepucavajte na BO temi... icon_biggrin.gif

Perlaaa icon_surprised.gif Kad ce CD-i? icon_cool.gif

Posted
Da....a ja bih onda mogla da poradim na tome da svaki put kad ugledas neku sliku Angeline NE POCNES DA BALAVIS...

troliko

Udri qmoooo!! icon_smile.gif

Ma on se sad lozi na elfice,sta ti je? icon_wink.gif

Mislim Angelina je riba i po.Da ne balavi ne bi bio musko.Ne bi bio covek,bre icon_biggrin.gif

Posted
A bre gluperdo icon_smile.gificon_smile.gif Groupie zbog martyja...nesreco nesrecna icon_smile.gif pa nisi valjda pomislio? icon_mad.gif a nee..... icon_surprised.gif Da upotrebim ono tvoje:Nemoj da kenjas mnogo da ti creva ne bi izasla na neprirodan nacin icon_razz.gif

E a vas dvoje se prepucavajte na BO temi... icon_biggrin.gif

Perlaaa icon_surprised.gif Kad ce CD-i? icon_cool.gif

aaaaaa, izvini sto se mesam, ali Marty ne planira da bude u bendu

a, disk moze posle ispita, a to je prvog, javicu ti

Posted
aaaaaa, izvini sto se mesam, ali Marty ne planira da bude u bendu

a, disk moze posle ispita, a to je prvog, javicu ti

Sad nabavih neki extra dvd rezac pa taman icon_biggrin.gif

Ma oce marty...ja cu ga naterati...sa zadovoljstvom icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

A bre `de su nam muzhevi?? icon_confused.gif

Posted
Sad nabavih neki extra dvd rezac pa taman icon_biggrin.gif

Ma oce marty...ja cu ga naterati...sa zadovoljstvom icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

A bre `de su nam muzhevi?? icon_confused.gif

don't know, pobegose icon_cry.gif

a, jel' ima neko Use Your Illusion Tour, da narezemo sve odjednom

Posted

Mogu ja to da pozajmim i da vam dam na rezanje, ako niko drugi nema, ali mislim da se neko hvalio da poseduje.

ja Imam na VHSu i to mi je sasvim dovoljno

Posted
auuuu...

Ajde i to nekako da razumem...BURZUJCINO...ja nemam da jedem a ti se snabdevas najnovijim dvd rezacima...UUZAS

icon_mrgreen.gificon_biggrin.gificon_redface.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gifrolleyes.gifbiggrin.gif

Ne lupetaj icon_biggrin.gif

Dokle cu ja bre da sponzorisem tebe i Decka-koji-nosi-helanke? icon_biggrin.gif

e michelle daj meni to ja cu da rezem i prebacujem pa da se malo bavim ulogom postara icon_biggrin.gif

Posted
Ne lupetaj icon_biggrin.gif

Dokle cu ja bre da sponzorisem tebe i Decka-koji-nosi-helanke? icon_biggrin.gif

e michelle daj meni to ja cu da rezem i prebacujem pa da se malo bavim ulogom postara icon_biggrin.gif

DIEEEEEEEE

violent.gifviolent.gifviolent.gifviolent.gif

icon_evil.gifmad.gificon_twisted.gif