michelle Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 teško mi je da priznam, al' mislim da sam vidjao cigane iz gradske čistoće koji su lepši od njega.... Tesko mi je da priznam- ali ovo je smesno Quote
.alex. Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 ahahaha...e Blacksunray VerbDelikvent cuti..plz Quote
BlOodY_AnA Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 teško mi je da priznam, al' mislim da sam vidjao cigane iz gradske čistoće koji su lepši od njega.... Hmmm...tu nema diskusije da je bivsa bila 100 puta lepsa...ova sada mu je katastrofichna!!debela i ruzna... (Bez uvrede) =))) A sto se tice lepsih cigana....=))))))))))))))) Ovo je previse smesno da bih komentarisala..mislim da se cela zenska populacija koja posecuje ovu temu slaze sa mnom =)))) P.S. Zanima me neki sajt da poskidam neke novije slike (njegove naravno) posto preko googla i yahoo-a netje...tj i nema ih nesto mnogo..ko zna nek javi! Quote
Dragana Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Moze ovde ali i ovde To su ti zvanicni sajtovi... Quote
michelle Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 http://www.heretodaygonetohell.com Uvek su imali doooobre slikice Quote
ZVERKO Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Zmija Ocu ja da budem groupie. tijana .... tijanaaa ... TIJANAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! tezak ti si TEZAK PACENIK !!!!!!!!!!! Quote
ZVERKO Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 KIKIKIKikikikikIKikIKikIKi:))))))) Thats aaaaaaaaaaaaaaall I'm going to say Nemoze ja ocu gornju polovinu:)) Nema frke ti se baci na slasha a ja cu da nadjem neku devojku koja ce uglavnom da se lozi na njenog decka ! Quote
BlOodY_AnA Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Nema frke ti se baci na slasha a ja cu da nadjem neku devojku koja ce uglavnom da se lozi na njenog decka ! Da....a ja bih onda mogla da poradim na tome da svaki put kad ugledas neku sliku Angeline NE POCNES DA BALAVIS... troliko Quote
Lara_84 Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Da....a ja bih onda mogla da poradim na tome da svaki put kad ugledas neku sliku Angeline NE POCNES DA BALAVIS... troliko Quote
VampireBlues Posted August 27, 2004 Author Report Posted August 27, 2004 tijana .... tijanaaa ... TIJANAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! tezak ti si TEZAK PACENIK !!!!!!!!!!! A bre gluperdo Groupie zbog martyja...nesreco nesrecna pa nisi valjda pomislio? a nee..... Da upotrebim ono tvoje:Nemoj da kenjas mnogo da ti creva ne bi izasla na neprirodan nacin E a vas dvoje se prepucavajte na BO temi... Perlaaa Kad ce CD-i? Quote
VampireBlues Posted August 27, 2004 Author Report Posted August 27, 2004 Da....a ja bih onda mogla da poradim na tome da svaki put kad ugledas neku sliku Angeline NE POCNES DA BALAVIS... troliko Udri qmoooo!! Ma on se sad lozi na elfice,sta ti je? Mislim Angelina je riba i po.Da ne balavi ne bi bio musko.Ne bi bio covek,bre Quote
Dragana Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 A bre gluperdo Groupie zbog martyja...nesreco nesrecna pa nisi valjda pomislio? a nee..... Da upotrebim ono tvoje:Nemoj da kenjas mnogo da ti creva ne bi izasla na neprirodan nacin E a vas dvoje se prepucavajte na BO temi... Perlaaa Kad ce CD-i? aaaaaa, izvini sto se mesam, ali Marty ne planira da bude u bendu a, disk moze posle ispita, a to je prvog, javicu ti Quote
VampireBlues Posted August 28, 2004 Author Report Posted August 28, 2004 aaaaaa, izvini sto se mesam, ali Marty ne planira da bude u bendu a, disk moze posle ispita, a to je prvog, javicu ti Sad nabavih neki extra dvd rezac pa taman Ma oce marty...ja cu ga naterati...sa zadovoljstvom A bre `de su nam muzhevi?? Quote
BlOodY_AnA Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 auuuu... Ajde i to nekako da razumem...BURZUJCINO...ja nemam da jedem a ti se snabdevas najnovijim dvd rezacima...UUZAS Quote
Dragana Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Sad nabavih neki extra dvd rezac pa taman Ma oce marty...ja cu ga naterati...sa zadovoljstvom A bre `de su nam muzhevi?? don't know, pobegose a, jel' ima neko Use Your Illusion Tour, da narezemo sve odjednom Quote
michelle Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Mogu ja to da pozajmim i da vam dam na rezanje, ako niko drugi nema, ali mislim da se neko hvalio da poseduje. ja Imam na VHSu i to mi je sasvim dovoljno Quote
VampireBlues Posted August 30, 2004 Author Report Posted August 30, 2004 auuuu... Ajde i to nekako da razumem...BURZUJCINO...ja nemam da jedem a ti se snabdevas najnovijim dvd rezacima...UUZAS Ne lupetaj Dokle cu ja bre da sponzorisem tebe i Decka-koji-nosi-helanke? e michelle daj meni to ja cu da rezem i prebacujem pa da se malo bavim ulogom postara Quote
Swarthyard Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Slash je moj prvi guitar hero... Moj vodic i bez njega ne bi bilo mnogo toga sto je tako dobro i sto mi tako mnogo znaci... Jedinstven je, jednostavno jedinstven Quote
Mr. Smarty Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Ti onda ocigledno ne znas ko je Joe Perry Quote
Mr. Smarty Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Sta je s tobom? Ma pusti vrisnuo mi je telefon...a i napravio sam igraonicu u gajbi ...doneli ortaci comp-ove pa picimo igre po ceo dan Kako si mi ti Quote
BlOodY_AnA Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Ne lupetaj Dokle cu ja bre da sponzorisem tebe i Decka-koji-nosi-helanke? e michelle daj meni to ja cu da rezem i prebacujem pa da se malo bavim ulogom postara DIEEEEEEEE Quote
michelle Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Ti onda ocigledno ne znas ko je Joe Perry Duhovito Quote
Recommended Posts