NeSa Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 eeeej nemoj dirati Slasha.... ne diram slasha,taman posla,samo kazem da,kad bi tehnicki bio bolji,bio bi i gotivniji... Quote
Nightwing Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 slash je simpatican lik,ima lepe solaze... jos kad bi malo bolje znao da svira,bio bi gotivniji pa..svira taman koliko je potrebno.... jebo tehniku ako ne umes da napravis dobru pesmu... kao vecina prog smaraca... a GNR i Snakepit nemaju losu pesmu... Quote
Dragana Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 ne diram slasha,taman posla,samo kazem da,kad bi tehnicki bio bolji,bio bi i gotivniji... kud' ces gotivniji nije njemu poterbno da bude tehnicki bolji da jeste sigurno ne bi pravio tako dobru muziku Quote
~sarah~ Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 kud' ces gotivniji nije njemu poterbno da bude tehnicki bolji da jeste sigurno ne bi pravio tako dobru muziku samo cu citirati Quote
NeSa Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 kud' ces gotivniji nije njemu poterbno da bude tehnicki bolji da jeste sigurno ne bi pravio tako dobru muziku to je tacno da mu nije potrebno sada...ali,pravio bi cak i bolju muziku da je tehnicki bolji...posto ume ponekad da brlja... Quote
Dragana Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 pa, i ti bi brljao da si konstantno high mislim da, kada bi bio bolji, ne bi svirao ovako emotivno.... bilo bi ono "u, al' sam baja, vidi sto sam brz..." Quote
~sarah~ Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 e lik je profesionalan u onome sto radi...samo cu pitati:zar je potrebno bolje da svira? Quote
NeSa Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 pa, i ti bi brljao da si konstantno high mislim da, kada bi bio bolji, ne bi svirao ovako emotivno.... bilo bi ono "u, al' sam baja, vidi sto sam brz..." hendrix je bio vise high,pa nije brljao,da se razumemo... poenta je u tome sto slash ima melodicne solaze,lep sesir,kosu i to je to!!! marty friedman npr. ima i melodicne solaze i tehnicki kompleksne i vise ga cene kao gitaristu od slasha... zato,slash,kada bi i tehnicki bolje svirao,bio bi cenjeniji kao muzicar Quote
~sarah~ Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 hendrix je bio vise high,pa nije brljao,da se razumemo... poenta je u tome sto slash ima melodicne solaze,lep sesir,kosu i to je to!!! marty friedman npr. ima i melodicne solaze i tehnicki kompleksne i vise ga cene kao gitaristu od slasha... zato,slash,kada bi i tehnicki bolje svirao,bio bi cenjeniji kao muzicar ? i? pa sta? koga jos briga da li je on cenjeniji kao muzicar? boze,sto volite da se zamajavate oko takvih gluposti. Quote
Vincent Hess Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Slash rula On je jedan od zadnjih gitarista sa melodicnim solazama. Kao da ovi novi gitaristi beze od toga. Mozda gresim... Quote
NeSa Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ? i? pa sta? koga jos briga da li je on cenjeniji kao muzicar? boze,sto volite da se zamajavate oko takvih gluposti. pa tebe nije briga,jer ti je dovoljno da slusas solo za november rain... ne znam da li je neko ovde slusao improvizaciju za godfather od vas...to je urnebesno izbrljano... samo kazem da,kada bi tehnicki bio bolji,bio bi kompletniji i kao muzicar i kao gitarista... a tebe nije briga...to je tvoja stvar,ti ga volis takvog kakav jeste i blago tebi Quote
Dragana Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 hendrix je bio vise high,pa nije brljao,da se razumemo... poenta je u tome sto slash ima melodicne solaze,lep sesir,kosu i to je to!!! marty friedman npr. ima i melodicne solaze i tehnicki kompleksne i vise ga cene kao gitaristu od slasha... zato,slash,kada bi i tehnicki bolje svirao,bio bi cenjeniji kao muzicar pa da, da nije cilindra i kose nikada ne bi uspeo u zivotu... mislis da nije dovoljno cenjen? da je hteo da bude bolji verovatno bi i bio.. a to sto je brljao solazu samo dokazuje da je covek uostalom, zasto ne bismo imali razlicita misljenja... meni se svidja ovakav, tebi ne i ok... Quote
NeSa Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 uostalom, zasto ne bismo imali razlicita misljenja... meni se svidja ovakav, tebi ne i ok... ovo mi se svidja...svaka cast... nije da mi se ne svidja,rekao sam da je gotivan,ali je tehnicki slabiji...greota Quote
NeSa Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 inace,ovo sto slash radi sad,velvet revolver i oni snakepiti,ne svidja mi se uopste...fuj...ima pojedinih pesama koje su cool,ali nisu kao gnr definitivno...steta i za to... Quote
Nightwing Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 hendrix je bio vise high,pa nije brljao,da se razumemo... narkomancina HAIL LEV0RUKIMA marty friedman npr. ima i melodicne solaze i tehnicki kompleksne i vise ga cene kao gitaristu od slasha... gay HAIL MD poenta je u tome sto slash ima melodicne solaze,lep sesir,kosu i to je to!!! i jebe manekenke...de ces vise... Quote
Nightwing Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 inace,ovo sto slash radi sad,velvet revolver i oni snakepiti,ne svidja mi se uopste...fuj...ima pojedinih pesama koje su cool,ali nisu kao gnr definitivno...steta i za to... ja sam u fazonu - samo da svira i da se muva po `medijim` mada si za ali nisu kao gnr definitivno...steta i za to... skroz u pravu.....steta Quote
Dragana Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 ima pojedinih pesama koje su cool,ali nisu kao gnr definitivno...steta i za to... ovde se slazemo Quote
LazaGNR Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 (malo da osvezim ovu temu) Slash To Divorce by Paul Cashmere April 28 2006 Slash has filed for divorce from his second wife, Perla. The couple filed for divorce in Los Angeles on Thursday, April 27. Slash met Perla after the divorce of his first wife Renee in 1997. The couple became engaged in 2000 and married in Maui later that year. The couple had their first child, London Hudson, in 2002 and then along came Cash Anthony Hudson in 2004. Things have not gone well for the relationship ever since Perla took over management of Velvet Revolver. This lead to reports of a Velvet Revolver break-up a few weeks ago. Those reports were quickly denied by the band. Velvet Revolver are currently recording their second album. Eto...izgleda da se Slash razvodi...il' bar pokusava Quote
Guest Raven156 Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Kad sam bio mali bio mi je idol... GNR su mi bili (i dalje su) najomiljenija grupa verovatno zbog njega... Obozavao sam scenu iz November Rain kad mu riba sere u kolima, on se zalece sa litice, kola padaju u provaliju, kamera dize kadar gore a on kulira svirajuci svoju gitaru... Zao mi je sto su se GNR raspali, da su i dalje na okupu, ucinio bih sve da ih vidim (i cujem)... Quote
LazaGNR Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 'N da,dobra je to scena (samo sto je to iz Don't Cry spota ) A to za vidjenje (i 'cujenje' ) GN'R uzivo - pa evo,sviraju za mesec dana (tacnije 31. maja) u Budimpesti Quote
Dragana Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 'ladno ste digli temu iz mrtvih A to za vidjenje (i 'cujenje' ) GN'R uzivo - pa evo,sviraju za mesec dana (tacnije 31. maja) u Budimpesti da, ali bez slash-a... rece covek "da su jos uvek na okupu" samo sto je to iz Don't Cry spota a, sto se tice razvoda..... stvarno su debili ako su uspeli da se posvadjaju zbog benda.... i, kako da perla bude menadzer... moralo je da dodje do nekog sukoba... Quote
Guest Raven156 Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Sad sam se setio... Da, jeste iz Don't Cry... Pomesao sam... Davno je bilo... Ali je scena carska... Quote
Dragana Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 najjaca je i ono kad baca gitaru ma, ceo spot je Quote
Recommended Posts