Guest Raven156 Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Volim crvenu boju... A i na neki nacin sam nasao veliku slicnost sa njim... Quote
*lyllaby* Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 mm slash...deluje ukusno ali nesto se ugojio..ranije je izgledao mnogo jebozovnije..eh godine su to Quote
Bejbe Kompajler Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 I LOVE SLASH!!! COVEK JE EXTRA.... NAJ GITARISTA, NAJ FRAJER..... MA OBOZAVAM GA!!!! SLASH ROXXX Quote
Dragana Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 COVEK JE EXTRA.... NAJ GITARISTA... MA OBOZAVAM GA!!!! stvarno je najgitarista.... Quote
_NeSa_ Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 COVEK JE EXTRA.... NAJ GITARISTA, NAJ FRAJER..... MA OBOZAVAM GA!!!! Ajde,najfrajer,to mogu da shvatim...ali najgitarista... Quote
Dragana Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 najfrajer sad ne moze da bude... ima stopedeset godina (41).... a najgitarista.... Quote
_NeSa_ Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 najfrajer sad ne moze da bude... ima stopedeset godina (41).... a najgitarista.... Ja tvrdim suprotno Quote
_NeSa_ Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 najgitarista Nisi shvatila...treba da bude obrnuto,sad,razumes? Quote
Bejbe Kompajler Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 najshonja... za kaznu... ma pali, bre, oblacku!!!! NAJFRAJER I NAJGITARISTA !!!!!!!!!!!!! JASNO!!!! HEHEHE Quote
_NeSa_ Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 NAJFRAJER I NAJGITARISTA !!!!!!!!!!!!! najshonja i najusranko Quote
Bejbe Kompajler Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 najshonja i najusranko jesi ti to ljubomoran??? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 (edited) Ajde,najfrajer,to mogu da shvatim...ali najgitarista... ne, tebi je bolji richie kotzen koji jeste tehnicki gledano jebach i po, al' je kreativno dosta limitiran, il' su meni upali radovi koji su takvi.... slash je ruzni cigan koji je dobar sastavljac, iskreno biH radi njegovog dostojanstva cesta gubljenja uzivo prilikom objektivno lakih solaza pripisao psihoaktivnim supstancama.... Edited May 26, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
_NeSa_ Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 ne, tebi je bolji richie kotzen koji jeste tehnicki gledano jebach i po, al' je kreativno dosta limitiran, il' su meni upali radovi koji su takvi.... Sto se Kotzena tice,svaki album je prica za sebe,ne znam sta ti imas od njega,ali je jebach i po i u pravljenju melodicnih sola.Neki albumi su mu fusion,neki su blues-rock...njega do jaja cenim jer zna svasta da svira. Quote
Recommended Posts