Jump to content

Recommended Posts

Posted

Videh malopre da je potvrđeno! :rockdevil:

Do jaja, sad još samo da nabavim 3500, pošto sam nedavno istu cifru "pljunuo" za Whitesnake. xD

• 1 month later...
Posted

Ko bi i zbog Cega slusao Slash-a bez Gunsa i Bez VR ? On u solo karijeri nije napravio nista znacajno Niti je toliko dobar gitarista da bi se nesto previse uzivalo u njegovoj virtouznosti . :confused:

:udri:

Posted
Ko bi i zbog Cega slusao Slash-a bez Gunsa i Bez VR ? On u solo karijeri nije napravio nista znacajno
Ne treba on da napravi ne-znam-sta genijalno pa da idem zbog toga na njegov koncert,ja cu ici zato sto ga cenim - kao gitaristu i kao bivseg clana Gansa :muzicar:

Niti je toliko dobar gitarista da bi se nesto previse uzivalo u njegovoj virtouznosti . :confused:

Auh.Teske reci.

Ima i boljih i gorih od njega,ali Slash svakako nije za potcenjivanje :no:

• Upvote 2
Posted

Ko bi i zbog Cega slusao Slash-a bez Gunsa i Bez VR ? On u solo karijeri nije napravio nista znacajno Niti je toliko dobar gitarista da bi se nesto previse uzivalo u njegovoj virtouznosti . :confused:

Ma tako je tebra,nemoj dides! :rockdevil:

Bice to dobra svirka,Majls se lepo uklapa,a bice tu i par pesama ganasa(Najttrejn,civilni vor,svit cajld,roket kvin,paradajz) onako kako treba da zvuce( :mhihi: ) kad ih ShSle svira,cisto da poCeti raju na stara vremena.

Posted

Doduse da Gunsi nisu rasturili arenu onako kako jesu mozda bih i razmislio da odem da ga poslusam ali zbog par pesama se ne isplati ici ...

Ne znam da li da se smejem ili da placem ! :udri:

Izbor pesama je bas dobar...nadam se da ce i na ovom delu turneje biti nesto slicno...malo ovog zadnjeg, malo gnr, malo vr, malo sp! :rockdevil:

http://www.youtube.com/watch?v=lOf8NDiBIQU

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Ovaj Gods Of Metal festival ove godine stvarno nije normalan.

Em su Manowar headliner-i 21.,em su Gansi headliner-i 22.,a danas je objavljeno da je co-headliner 23.juna Slash :muzicar: (headliner-i 24. su Black Sabbath)

Gansi i Slash na istom festivalu...COVECE!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil::pivopije:

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Hvala za link! :pivopije:

Iskreno, na prvo slušanje, pesme mi baš i nisu nešto, očekivao sam malo više. Ali videćemo kad full album izađe.

Btw, ovo nije ni prišlo 192kbps, kao što piše...

Posted

К сожалению, данная страница для Вас не доступна, возможно был изменен ее адрес или она была удалена. Пожалуйста, воспользуйтесь поиском.

Posted

Šta ga znam, ja sam možda previše očekivao, ali nije mi nešto nakon 2 slušanja... daću mu vremena svakako, ali ništa mi se nije izdvojilo za sad.

• 7 months later...