Mr. Smarty Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Kako god hoces...moze i jedno i drugo a: Quote
Archibald Reiss Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Khm, malo otidoste u offtopic a: Quote
darijus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 pa nema tu sta mnogo da se kaze...ima sve sto blues-rock gitarista treba da ima...ko god ga je slusao bez gunsa zna o cemu pricam... jel si slusao snakepit nekad...??? Quote
Mr. Smarty Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Slazem se sa tim sto si rekao a: ...i da nesto malo sam slusao Snakepit...ortak mi je pustio par pesama...iako ne volim tu muziku moram da priznam da mi se svidelo a: Quote
darijus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 idi na www.slashguitarpage.tk jos odavno smo postovali tamo jedan snakepit bootleg... skini ga... koncert u osaki...nije los... Quote
darijus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 zajebo sam se...nije com nego tk Quote
Mr. Smarty Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Ajde videcu da ga skinem...ali sam opet malo skeptican...gde god sam ga gledao sa Guns-ima uvek je nesto brljao...ali kazes da je ovo bolje...znaci popravio se? Quote
darijus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 ne kazem da ne brlja... ali ako je to najbitnije onda jebiga... Quote
Mr. Smarty Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Pa zavisi kako gledas...ako malo brlja onda moze da prodje ali ako bas preteruje onda ne valja... Quote
VampireBlues Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 ajde ja cu vama dvojici da otvorim novu temu DARIJUS&MARTY chat pa se vi tamo ispricajte...u suprotnom ce da nam zakljucaju temu...a to ne zelimo a: Quote
Anarki StarScream Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Pa bas i zelimo da zatvore ovu temu, s obzirom da su fanovi doticnog gospodina toliko zatupljeni da mu cak nisu znali ni krsteno ime, nema sta pravi fanovi. Quote
Anarki StarScream Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Sta serem, gde je odgovor na pitanje, kako se zove slash, kum je morao da vam odgovori zato sto niste znali ( ja sam pokusao da odgovorim ali mi nije dao :ne: ). Quote
darijus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 hehehe..pa najbolje da ne znam kako se zove...bas sam cekao tebe da me prosvetlis... Quote
Anarki StarScream Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Sta znam ima budala na ovom sajtu. Quote
the_zmija Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Marty, poslusaj me i dokopaj se albuma "Ain't Life Grand" - Slash's Snakepit, pa ces videti o cemu sam ti ja pricao. Inace to je drugi album od Snakepita, strasna svirka, imas tu i rocka i bluesa i metala i nema sanse da ti se ne dopadne. Kad nabavis disk pustis prvo lepo pesmu "serial killer", onda kazes jebote koji solo i onda odslusas ostatak diska. Quote
Anarki StarScream Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 I onda pusti Alien-a i shvatis da mu je vokal do jaja a: , i mean bone, lilie's sweet drug ..... ma album je carski ali KK je bog Quote
Mr. Smarty Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Marty, poslusaj me i dokopaj se albuma "Ain't Life Grand" - Slash's Snakepit, pa ces videti o cemu sam ti ja pricao. Inace to je drugi album od Snakepita, strasna svirka, imas tu i rocka i bluesa i metala i nema sanse da ti se ne dopadne. Kad nabavis disk pustis prvo lepo pesmu "serial killer", onda kazes jebote koji solo i onda odslusas ostatak diska. Hocu hocu...kazem ti ja sam uvek gotivio Slash-a samo su mi ga neki ljudi malo ogadili...znas kako u srednjoj skoli stalno su me smarali komentarima tipa "Slash je najbolji" , "Slash je najlepsi" i pritom su konstantno pljuvali i omalovazavali muzicare kojima se ja divim i koje mnogo cenim i postujem...sta drugo covek moze da uradi...i da, uvek sam mrzeo AXl-a (zato sto je govno od coveka i nema ni trunke postovanja prema svojim fanovima) tako da je mi je i to pokvarilo sliku o Slash-u Quote
ZVERKO Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Pa marty malo ti je bez veze da povodis za drugim ljudima .... A da Ain`t life grand je do jaja album definitvno .... Sto se tice soloa nem pojma koji je najbolji .. Ali moj glas sto se tice pesama ide u shine i mean bone Quote
Mr. Smarty Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Znam znam...ali i onako ja dosta slabo slusam tu vrstu muzike uopste... Quote
PURGATORY††† Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Po meni Slash je jedan od najboljih gitarista na svetu Quote
PURGATORY††† Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Po meni Slash je jedan od najboljih gitarista na svetu a: Quote
Recommended Posts