Jump to content

Recommended Posts

Posted

Marty, poslusaj me i dokopaj se albuma "Ain't Life Grand" - Slash's Snakepit, pa ces videti o cemu sam ti ja pricao. Inace to je drugi album od Snakepita, strasna svirka, imas tu i rocka i bluesa i metala i nema sanse da ti se ne dopadne. Kad nabavis disk pustis prvo lepo pesmu "serial killer", onda kazes jebote koji solo i onda odslusas ostatak diska.

Posted

Marty, poslusaj me i dokopaj se albuma "Ain't Life Grand" - Slash's Snakepit, pa ces videti o cemu sam ti ja pricao. Inace to je drugi album od Snakepita, strasna svirka, imas tu i rocka i bluesa i metala i nema sanse da ti se ne dopadne. Kad nabavis disk pustis prvo lepo pesmu "serial killer", onda kazes jebote koji solo i onda odslusas ostatak diska.

Hocu hocu...kazem ti ja sam uvek gotivio Slash-a samo su mi ga neki ljudi malo ogadili...znas kako u srednjoj skoli stalno su me smarali komentarima tipa "Slash je najbolji" , "Slash je najlepsi" i pritom su konstantno pljuvali i omalovazavali muzicare kojima se ja divim i koje mnogo cenim i postujem...sta drugo covek moze da uradi...i da, uvek sam mrzeo AXl-a (zato sto je govno od coveka i nema ni trunke postovanja prema svojim fanovima) tako da je mi je i to pokvarilo sliku o Slash-u

Posted

Pa marty malo ti je bez veze da povodis za drugim ljudima ....

A da Ain`t life grand je do jaja album definitvno .... Sto se tice soloa nem pojma koji je najbolji .. Ali moj glas sto se tice pesama ide u shine i mean bone