the_zmija Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 E a nisam te razumeo....kakvo secenje glava spominjes?? Quote
darijus Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 pa zar niko ovde ne zna gitarski sleng majku mu...!!!??? kad se dvojica nadmecu u sviranju to se zove secenje glava... Quote
darijus Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 ajd da dignem ovo iz mrtvih... upisancija od izvedbe nacionalne himne... http://www.slashonline.com/video/stars.wmv Quote
^DJAVOLA^ Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 postovanje GUNS-ima....mnogo volim taj bend,a slash-u sam se oduvek divila kako ista vidi od one kose... Quote
miss Penny Lane Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 postovanje GUNS-ima....mnogo volim taj bend,a slash-u sam se oduvek divila kako ista vidi od one kose... prelepa kosa Quote
VampireBlues Posted May 3, 2004 Author Report Posted May 3, 2004 prelepa kosa One in a million kosa Quote
Dragana Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Pa mora kosom da krije ne toliko lepo lice Quote
boobie Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 ako niste culi, Slash - ov rif u "sweet Chilid of mine" je proglasen najboljim rifom svih vremena!!!! ajde sad da vidim ko mu se zamera?! Quote
miss Penny Lane Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Pa mora kosom da krije ne toliko lepo lice meni se svidja njegovo lice Quote
Anarki StarScream Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 meni se svidja njegovo lice Pazi ja sam nekada bio fan nad fanovima i imao sam oko 1000 njegovih slika, cova je veoma zgodan, ima jedna slika na kojoj je on u kosulji sa repom i naocarima stvarno je ispao fenomenalno. Quote
miss Penny Lane Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Pazi ja sam nekada bio fan nad fanovima i imao sam oko 1000 njegovih slika, cova je veoma zgodan, ima jedna slika na kojoj je on u kosulji sa repom i naocarima stvarno je ispao fenomenalno. odlicno izgleda.meni je tata kada sam bila bas mala zalepio njegov pozdrav iznad kreveta. i rekao nesto u fazonu:"zna se ko je baja u gunsima ".ima jako specificno lice Quote
Anarki StarScream Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Nemam ja nista protiv njega, ali ima ljudi koji su mi ga ogadili, zbog njihovog joj Slash ovo joj Slash ovo. Covek je samo zeleo da svira i da se zajebava i to je uspeo, a to sto je onaj iznad rekao da je rif iz Sweet child proglasen za najbolji njega sigurno zabole. Quote
miss Penny Lane Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Nemam ja nista protiv njega, ali ima ljudi koji su mi ga ogadili, zbog njihovog joj Slash ovo joj Slash ovo. Covek je samo zeleo da svira i da se zajebava i to je uspeo, a to sto je onaj iznad rekao da je rif iz Sweet child proglasen za najbolji njega sigurno zabole. odlican je gitarista Quote
Dragana Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Nemam ja nista protiv njega, ali ima ljudi koji su mi ga ogadili, zbog njihovog joj Slash ovo joj Slash ovo. Covek je samo zeleo da svira i da se zajebava i to je uspeo, a to sto je onaj iznad rekao da je rif iz Sweet child proglasen za najbolji njega sigurno zabole. Mislim da si u pravu Saul je stvarno lik nad likovima sto se tice gitarista Riff Child-a je stvarno dobar, ali mislim da on ima i boljih Steta sto ga vise ne volis on se nikada nije razmetao time sto je medju najboljima ako ne i najbolji Quote
Anarki StarScream Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Mislim da si u pravu Saul je stvarno lik nad likovima sto se tice gitarista Riff Child-a je stvarno dobar, ali mislim da on ima i boljih Steta sto ga vise ne volis on se nikada nije razmetao time sto je medju najboljima ako ne i najbolji Ja volim visoke zvukove u muzici, bilo kod vokala ili kod gitare ili na bass-u nije vazno, ali ja opasno volim visok zvuk, zbog toga sam ga nekada veoma slusao. Danas slusam samo prieste i nikoga vise. Quote
Mr. Smarty Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Pitanje za devojke...ko po vama ima lepsu kosu Marty Friedman ili Slash?...evo vam jedna Marty-jeva slika ako ne znate ko je u pitanju Quote
michelle Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 I jedan i drugi imaju previse kovrdzavu- kao ovce Quote
michelle Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 meni se svidja njegovo lice Meni je Slash bas ruzan tip. Ima jeko lepe zube i to je sve. Izgledao je simpaticno sa polu spustenim naocarima, i lepo je gradjen, ali u principu faca mu je ruznjikava. A takvu kosu ima 50% crnaca Quote
Anarki StarScream Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Pitanje za devojke...ko po vama ima lepsu kosu Marty Friedman ili Slash?...evo vam jedna Marty-jeva slika ako ne znate ko je u pitanju A zbog njega ti furas tu frizuru, ja razmisljam da se osisam na celavo ( zbog Satriania ). Previse me je odusevio satriani, nisi ni svestan koliko. Quote
Recommended Posts