Dragana Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Pa, Slash, naravno... Sad ozbiljno, mislim da Slshu lepse stoji jer je delom crnac, a osim toga skroz je crna, pa mi se vise svidja Quote
michelle Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Ruku na srce, Friedmanova kosa na toj slici je super, iskontrolisao je, sto je najvaznije za kovrdzavu kosu Quote
Mr. Smarty Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 A zbog njega ti furas tu frizuru, ja razmisljam da se osisam na celavo ( zbog Satriania ). Previse me je odusevio satriani, nisi ni svestan koliko. Podrzavam Quote
Vlaja Buraz Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Pitanje za devojke...ko po vama ima lepsu kosu Marty Friedman ili Slash?...evo vam jedna Marty-jeva slika ako ne znate ko je u pitanju Aj jesi truo. Quote
Mr. Smarty Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 (edited) ...Bolje da ih pitam cija im se kosa vise svidja nego ko im se vise dopada kao muzicar...kada vec govore o izgledu Edited May 8, 2004 by Marty F Quote
Vlaja Buraz Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Ah Skrenuo si sa misije. Moraš ipak agresivnije širiti riječ o Friedmanu. Quote
miss Penny Lane Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Meni je Slash bas ruzan tip. Ima jeko lepe zube i to je sve. Izgledao je simpaticno sa polu spustenim naocarima, i lepo je gradjen, ali u principu faca mu je ruznjikava. A takvu kosu ima 50% crnaca ma slash je baja Quote
darijus Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 tu sam...tu sam...evo ubijam se od smeha...napisao sam za sada(po meni) najsmesniji post...idi na bon jovi... Quote
Mr. Smarty Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Nista ...male komplikacije...malo vece doduse ...e da sad sam se setio...bas sam ovih dana hteo da ti posaljem PP...naime jedan moj ortak hoce da proda svoj CryBaby (535Q)...u odlicnom je stanju...covek ga maltene nije ni koristio...pa ako si zainteresovan da ga pitam? Quote
darijus Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Nista ...male komplikacije...malo vece doduse ...e da sad sam se setio...bas sam ovih dana hteo da ti posaljem PP...naime jedan moj ortak hoce da proda svoj CryBaby (535Q)...u odlicnom je stanju...covek ga maltene nije ni koristio...pa ako si zainteresovan da ga pitam? pa sad vec moze da se kupi kod marica u deligradskoj...nego ja bih da ga isprobam pre nego sto pazarim...jel imas neki na probu...??? Quote
Mr. Smarty Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Nemam nazalost...nego sto ga ne probas kod Marica?...ili bi ti da ga testiras par dana kod kuce Quote
darijus Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Nemam nazalost...nego sto ga ne probas kod Marica?...ili bi ti da ga testiras par dana kod kuce pa ako ces da nosis marshall-a od beogradske do njega...onda moze...na cemu tamo da probam...a da ga nosim kuci...???ne bi mi dao verovatno... Quote
Recommended Posts