Kent Posted April 11, 2004 Author Report Share Posted April 11, 2004 hehe, NeSlusamMetal koja slusa Isis i Agalloch, a uz to je master bre inace, postuje i na killswitch engage temi.... hijaaaaaooooooooo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Uh sad ovo videh i crkoh od smeha!!!!! NeSlusamMetal=Master of Metal HAHAHAHAHAHAHAHA Kako si LAME!!!! poz dobro, dobro... trazicete vi mene kada vas ja ostavim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 evo da vas obavestim iako niste zasluzili, pravim sajt (na srpskom, za korisnike srpskog jezika) o explosionsima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geezer Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 A sta je sadcore? I o kakvom fanzinu to pricate? bajdvej i ja cu otici na trans am taj, da eto cujem uzivo post rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 potrazi nas onda tamo. prosetaj kroz publiku, pridji najcool liku kojeg ugledas i pitaj ga "jesi ti BodyRemover?" i ja cu onda reci "Jesam". vidimo se! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geezer Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 A imas li brcice kao taj avatar tvoj? i tu finu kosicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 A imas li brcice kao taj avatar tvoj? i tu finu kosicu? uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! KAKAV UDARAC!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Danas mi je sestra stavljala nekakvo "pakovanje" na kosu koja je sada lepsa i od Yannijeve(!!!). Znaci vrh! Sting se nesto bunio kako mi je bradda procvetala... Stvarno ne znam sta da cinim povodom toga. Juce sam ubo i neke neobjavljene Dntel stvari sa mnogo manje elektronike, skroz opusteno, kao Built To Spill. Super je! Meni je bolje nego album. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 A sta je sadcore? I o kakvom fanzinu to pricate? bajdvej i ja cu otici na trans am taj, da eto cujem uzivo post rok ma mali nas sve zajebava kao pravi neki webzine .... ma bre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted April 11, 2004 Author Report Share Posted April 11, 2004 meni lici na one iz south parka sto imaju bulje na glavi, trazili sina i pronasli Ben Afflecka sto se tice popularizacije pravca, licno ne bih voleo da do nje dodje, jer nama ovde to vise odgovara... eto, imamo sutra top10 bend u pravcu ispred zgrade, ko zna ko bi mogao skorije da dodje... a incubus, radiohead, coldplay ili systemn of a down ce nam doci kad se i limes izgradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Sting se nesto bunio kako mi je bradda procvetala... Stvarno ne znam sta da cinim povodom toga. ma on sad hoce sve da oshisha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 sto se tice popularizacije pravca, licno ne bih voleo da do nje dodje, jer nama ovde to vise odgovara... kako to mislis "nama ovde"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted April 11, 2004 Author Report Share Posted April 11, 2004 citaj, mala, citav post, nemoj da ti odgovaram ono sto sam vec napisao :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 ma on sad hoce sve da oshisha... Ma pi*ka obicna!!! Izdao je sve EMO/Gay/Metal/Sadcore/Dreampop/Darkrock/Mathsad/Post-metal/Experimental principe! Slusajte Yo La Tengo! Moja sestra ih obozava ove nedelje! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted April 11, 2004 Author Report Share Posted April 11, 2004 ! ej! nemoj da vredjas ! mathsad izdao nisam i nikada necu! za ovo ces videti sutra! najveca uvreda koju dobih na forumu ovom... neocekivano od tebe, prijatelju! :ikona koja preti da ce osisati i kosu i bradu Vulinu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 now playing: Leontina - Ja Sam Mala Mula iz JUL-a hehe poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geezer Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 A svirate li vi nesto ili se samo prepucavate tu i pricate o muzici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted April 11, 2004 Author Report Share Posted April 11, 2004 ja sam sumadijski prvak u bouzukiju... sto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 (edited) Izbachen si sa topica Geezeru! kent: citam CKM, pishe medju 13 naj klubova u Srbiji Kragujevac - Garage (zar ti nisi govorio da je to govno?) poz Edited April 11, 2004 by BodyRemover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 A svirate li vi nesto ili se samo prepucavate tu i pricate o muzici? oni?! procitaj moj potpis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geezer Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Al se gadjate izrazima soft-sad-math-bra-bru-hitushi-iijyars-htmen-nhi-muzika-pravac-metal-core-whatever! Ma odakle vam sve to? Ko to izmislja? Ja znam za pop, rok, narodna, tehno… klasicna, mozda jos po koji. Evo naucio sam i post rock. To sve sto nabrajate zaista i postoji ili su to neke interne sale vaseg ‘kluba’ koje ne razumem? A ti brko, kakav je to nacin da kao izbacujes ljude sa topica? Nije u redu, ja samo zelim nesto vise da saznam o svemu ovome jer me je zaintrigiralo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geezer Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 ja sam sumadijski prvak u bouzukiju... sto? Pa, eto tako malo se raspitujem. Ja sam znao metalofon svirati kad sam bio mali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 (edited) poceo si da se raspitujes o osetljivim stvarima. kao kad bi pitao lika koji prodaje stripove da li ih i sam crta. catfish? poz Edited April 11, 2004 by BodyRemover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geezer Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Nisam znao da je to osetljivo pitanje. A ustvari je vrlo prosto na koje se vrlo lako moze dati odgovor. Ne razumem u cemu je problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geezer Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 oni?! procitaj moj potpis Da, pocinjem verovati da je tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts