Kent Posted April 10, 2004 Author Report Posted April 10, 2004 pa je l` ti postova taj zg report??? sramota je to sto pise... ko ih tu konta?? Quote
Александра Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 pa je l` ti postova taj zg report??? sramota je to sto pise... ko ih tu konta?? mislila sam na ljude kod nas... Quote
Kent Posted April 10, 2004 Author Report Posted April 10, 2004 kod nas nije bio konc, tako da ne mogu da predvidjam reakcije srpske kompetentne publike Quote
Александра Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 svako ih dozivljava na neki svoj nacin... to sto su ih u zagrebu doziveli kako su ih doziveli, ne mora da znaci da ih ne kontaju... hocu explosions in the sky u beogradu Quote
Kent Posted April 10, 2004 Author Report Posted April 10, 2004 od ljudi koji ih kontaju bi doziveli ovacije... od mene, barem, bi/// Quote
Александра Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 od ljudi koji ih kontaju bi doziveli ovacije... od mene, barem, bi/// ma samo neka dodju................ Quote
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 od ljudi koji su JA bi doziveli mlataranje glavom ceo konc. poslacu ima mail pa cemo videti poz Quote
Александра Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 od ljudi koji su JA bi doziveli mlataranje glavom ceo konc. poslacu ima mail pa cemo videti poz ma poshalji mejl AMBROZICU ili ko ih vec hteo dovesti... DOB, ... hajde svi da im poshaljemo!!! Quote
geezer Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Evo, sad ja upadam, ovde i procitao sam celu temu… joj, suncemuzarkopoljubim, pa vi ste duboko zabrazdili u neke svoje tripove. Ja sam samo hteo da znam sta je to post rock??? Razglabate o nekim bendovima i tako to. Sve mi je malo konfuzno, pa sam hteo neko objasnjenje. Naime, dobio sam od drugara taj godspeed…(mislim da imam I neke snimke sa koncerta, mada to nisam ni otvarao) i mogwai, i on mi rekao da su to jedni od najboljih bendova na svetu!?!?!? Nikad ja za njih nisam cuo, doduse ni ne slusam nesto puno muziku tako da zaista mogu i biti najbolji. To sam dobio jos pre nekih godinu dana, mozda i vise, pa sam negde na netu o njima nesto iskopao (jako mi je bilo dosadno a njihova imena su mi se svidela:) i slucajno pronasao ovo mesto gde se raspravlja o tome i malo me zaintrigiralo. Dakle? Quote
geezer Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Deluje kao da stalno slusate neku muziku... radite li vi nestoo drugo? Moja mama kaze da se od slusanja muzike ne moze ziveti nego da se mora nesto i raditi. Quote
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Veruj da ja zivim od slusanja muzike Post Rock, meni najbolja forma rocka u devedesetim je nastala pod uticajem gomile zanrova, prog rocka, klasicne muzike, jazza, dubba, reggaea... Kao i svi zanrovi koji imaju "post" kao prefix, pretpostavlja se da je nastao kao reakcija na cvrstu mainstream muziku. tako... reci sta te jos zanima poz Quote
Kent Posted April 11, 2004 Author Report Posted April 11, 2004 (edited) arguably agreed srodna mjuza ambijentali, famoznom sad i slowcoreu, pa i drempopu, narocito spacerocku.. inace, kao manifest pravca se uzimaju dva albuma iz `91., TalkTalkov Laughing Stock i Slintov Spiderland...... moje licno misljenje je da je Tortoiseov Millions Now Living Will Never Die nesto najdublje dokle se moglo otici u pravcu... EITS ov poslednji mi je omiljeni, though A ja slusam Weezer-Pinkerton, fenomenalno senzacionalna ploca! poz Vojvodjani i bgovci iz :centra: red je da se svi sretnemo sutra na trans amu... Edited April 11, 2004 by Kent Quote
geezer Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Koliko vas ima uopste na ovom forumu koji raspravljate o post rocku i tome slicnom? Koliko ljudi znaju za tu muziku? Quote
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 na forumu oko 5 cini mi se van foruma znam samo ljude kojima sam to turao pod nos do iznemoglosti dok im se nije svidelo Znaci jako malo. Steta sto je muzika izrazito nekomercijalna, bila bi velika stvar kada bi se to nekako popularizovalo. Pravac nikako nije potcenjen, velika vecina koja je cula nesto kul je i rekla da je super. A ko nije cuo ne moze ni da nesto potceni, zar ne? Znaci nedovoljno rasiren. Nadamo se finoj atmosferi sutra. poz Quote
Александра Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 na forumu oko 5 cini mi se van foruma znam samo ljude kojima sam to turao pod nos do iznemoglosti dok im se nije svidelo Znaci jako malo. Steta sto je muzika izrazito nekomercijalna, bila bi velika stvar kada bi se to nekako popularizovalo. Pravac nikako nije potcenjen, velika vecina koja je cula nesto kul je i rekla da je super. A ko nije cuo ne moze ni da nesto potceni, zar ne? Znaci nedovoljno rasiren. Nadamo se finoj atmosferi sutra. poz a shta bi sa tvojim vibeom?! eeeeee... nedovoljno se zalazes za post-rock... vidim ja ko to stvarno voli... Quote
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Ne pitas sta treba... ccc Ne mogu da verujem da dosad ne skapira da mene zabole zadnjica za post-rock Sadcore is what matters! Polako, to je jos projekat u povoju, sve sto imam je engine sajta i nekoliko recenzija. Samo polako, nigde se ne zurimo. Sto je brzo to je kuso (a mozda je i ruch'o)! Znaci, u neko dogledno vreme (2-3 meseca max) ce i ovaj zine ugledati svetlost dana. Hvala svim fanovima na podrsci. Mnogo pozdrava od Sadcoreon-a i mene, Max Sadcore-a! poz Quote
Александра Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Ne mogu da verujem da dosad ne skapira da mene zabole zadnjica za post-rock Hvala svim fanovima na podrsci. Quote
Kent Posted April 11, 2004 Author Report Posted April 11, 2004 ne znam ja ko se premisljao da ide na trans am, a deklarise se kao post rock zastitnik par excellance Quote
Kent Posted April 11, 2004 Author Report Posted April 11, 2004 ok, znaci full post rock topic ide (da li ja to vidim izvesnost dolaska indjijske sise?) + nas davno zaboravljeni prijatelj, a uskoro rekovalescent, strasni post rockovac Dasdariel = Mikica Quote
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 ko je to bio ?!?!?!?! Ko god, izbacen je iz benda! Calla - Scavengers Savrsen album, slusam ga odo cetiri jutros do sada, vec 5-6 put cini mi se! Mnogo gadno smuckano. nemam prazan disk a sve radnje su potpuno zatvorene tako da nema mnogo sanse da ponesem to sutra no, bice, ne treba ocajavati poz Quote
BodyRemover Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Uh sad ovo videh i crkoh od smeha!!!!! NeSlusamMetal=Master of Metal HAHAHAHAHAHAHAHA Kako si LAME!!!! poz Quote
Kent Posted April 11, 2004 Author Report Posted April 11, 2004 ja zelim suffocation i gnr novi, bez toga ne se ti pojavljivat! Quote
Recommended Posts