Kent Posted June 1, 2004 Author Report Share Posted June 1, 2004 do jaja! vec zamisljam kako to zvuci... zamisli nabudzeni (ovaj frizirani )mogwai sa growlom... bio bi mi #1 surely! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 chucesh envy... nije bash growl, ali be mater!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 1, 2004 Author Report Share Posted June 1, 2004 do jaja!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 za koju kucu izdaju envy? jebiga can't, slusaj mono, oni su prilicno groovy i nabudzeni ima i nesto novih senzacija pricacu uvece kad se to preslusa poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 1, 2004 Author Report Share Posted June 1, 2004 laza rece da je mogwaijev matador, ali sumnjam nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 ma imaju izdavacha u japanu a u jevropi i ameriki ih imaju vishe komada... tip iz mogwaia im sredjuje svirke po jevropi... dead sinking story za USA je ODJE inache japanski matichari su im ODJE evo su flaming lips u charima ja kazem da je u pitanju jebeno dobra serija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 1, 2004 Author Report Share Posted June 1, 2004 pa ko izdaje u evropi na kraju? sta me briga za ameriku i nipon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 1, 2004 Author Report Share Posted June 1, 2004 slusam dosta shipping news - save everything ovih dana, jedan od boljih albuma tih godina... slusali? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 dala sam ispit iz informatike prvi ispit!!! veceras ce biti veselo, veselo, veseloooooooooooooooo out of time: jel mislis na naziv albuma? out of time, kent, keleraba: j3biga, i mene su zeznuli. a ja mlada i naivna, ... ali bas su slatkiiii.... deluju kao nei metalci.... besni metalci... americki..... cula sam 1 stvar od islero i ne zvuce lose... neki nov rad je upitanjju... ko zna sta ste vi culi i koji islero.... elem, ima li neko bre afraid of stars????????????????????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 1, 2004 Author Report Share Posted June 1, 2004 2:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cigansko-grobarska veza!!!!!!!!!! bravo za ispit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 (edited) Edited June 1, 2004 by PostNeSlusamMetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 (edited) mnogo je super! brena ne umire nikad. cuti tu. (= a i mnogo ti veliki potpis. bre one slike su bas oooooogromne kako jagode? imas li ih? kod mene rodile 'nas kako.... hmm,... ti si bio vredan.... preDprolecno okopavanje je bilo, zar ne? trebalo bi da ih ima... Edited June 1, 2004 by PostNeSlusamMetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 nisu... 60ak kila sve zajedno cenim, a kad ti se ukesiraju 0kb jagode konza! bas sam ove godine neke super pelcere dobio. bilo bi i vise nego je buraz zaplenio mnogo baste zasadivsi plain travu jede se.. sutra kad se vratim s casova ide cu da od njiju napravim sladoled neki fini. aj da napisem ono sto rekoh. tako me ukenjalo sinoc da je neverovatno. naslepo sam skinuo jedan od bendova koji su me najvise odusevili ove godine! cafe teatro. neverovatno avangardan post rock. a svirka, jebes mi nesto ako ne sviraju ljudi iz gorguts ili tako necega. urnebesno zajebano i do jaja nabrijano! eto. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 nisu... 60ak kila sve zajedno cenim, a kad ti se ukesiraju 0kb jagode konza! bas sam ove godine neke super pelcere dobio. bilo bi i vise nego je buraz zaplenio mnogo baste zasadivsi plain travu jede se.. sutra kad se vratim s casova ide cu da od njiju napravim sladoled neki fini. ma daj!!!!! ljudima se sporo i ovako otvaraju stranice bre,....... hej, jel pravis i slag od jagoda? mmmmm.... hej, idi skini afraid of stars. awwww... neces se pokajati!!!! nikako ne skidaj Douglas Heart - Dream. fensi. uzas. (= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 2, 2004 Author Report Share Posted June 2, 2004 neko je, ipak, bio u pravu uprkos svim kritikama, prvi the mercury program je zaista odlican album! bolji mi je od ona dva kasnije sto bejah ranije slusao... thanx za prosvecenje poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 3, 2004 Author Report Share Posted June 3, 2004 dosta psajhozis momenata na albumu, zato mi se svidja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 a prva calla je bolja od obadve sledece! sjajno semplovanje napravi jos sjebaniju atmosferu. kao kad ti meteor srusi kucu a ti sedis zarobljen u kuhinji i grickas nesto kraj frizidera. sjajan album! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 koji je po redu: scavengers?! *tnxUkent4it* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 drugi sinko. dobro je envy. prilicno tesko inache. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 dobro je envy. prilicno tesko inache. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 5, 2004 Author Report Share Posted June 5, 2004 (edited) envy goddamn rula! potpuno briljantno i ocekivano iznenadjenje! sad ga slusam upravo... agresivni post-rock/hc, nesto nevidjeno... a calle su gotovo sve odlicne... televise as well, narocito pesma televised koja im je mozda i najubedljivija poz Edited June 5, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 5, 2004 Author Report Share Posted June 5, 2004 Da li je Stephen ukljucio srpske folk motive? Ja ne cujem ni te hrvatske ni madjarske koji se pominju... zanimljiv je album, fin psihodelican post-rock... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Da li je Stephen ukljucio srpske folk motive? Ja ne cujem ni te hrvatske ni madjarske koji se pominju... zanimljiv je album, fin psihodelican post-rock... ma folk bre nekakav avangardni folk rock... onima na all music-u je sve post-rock... i josh bolje kad stave experimantal post rock... u to moze da se strpa sve od tehno Ulvera do zadnje Metallica-e... "zadnje Metallice..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 kad sam vec tu... imam samo par stvari... aj nek neko ima album ceo, a ja mu odmah kupim 2kila piva... by th way: The Denver Gentlemen - Introducing... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александра Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 (edited) kad sam vec tu... imam samo par stvari... aj nek neko ima album ceo, a ja mu odmah kupim 2kila piva... by th way: The Denver Gentlemen - Introducing... juuuu.... kako lichi na Alenu... moju drugaricu.... juuuuu.... Edited June 5, 2004 by PostNeSlusamMetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts