Kent Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 the unicorns u celini album i nije nesto...medjutim, ima vrh pesama...lice na grandaddy malo... Quote
Kent Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 pazi hiperakcije na ovoj temi pravi smo post-rockeri sto se nine moric tice, moracemo da produzimo za san trope posle zga, ako hoces da je navatas...ozbiljno, ako je karta do 1000, put do 700 i klopa i pice isto toliko, to mu dodje 2500 max...sasvim dovoljno i ne mnogo.... Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 secas se onih 100 strana??? ...and rollin'. Stigao mi je onaj "stolen" video od Paris Hilton, fino ona izgleda anyway... mislio sam da je onakva samo kada je nasminkaju... decko joj ispusta jako nedefinisane zvukove lame lik. neki burazov ortak vozi bus pa cu veceras, nadam se, znati tacnu cenu. jel dinar konvertibilna valuta? poz Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 okay, kapiram da mi je ovde potrebno da pozovem pojacanje... MA, ko je nina moric ili sta vec? kakva ostrva, sejseli? kakvo sunce, plaze and stuff? erm, kakve to veze ima sa POST-ROCK-om? Quote
Kent Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 fagu, pozuri sa tim informacijama, da znam da trazim prenociste na vreme... have no fear, we got themes for years je l` istina za trans am? pa to je ludnica, onda... Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 necu vise da se druzim sa vama. foliranti jedni ... kako ste bezobrazni... uopste necete da se druzite... sebicnjaci Quote
Kent Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 okay, kapiram da mi je ovde potrebno da pozovem pojacanje... MA, ko je nina moric ili sta vec? kakva ostrva, sejseli? kakvo sunce, plaze and stuff? erm, kakve to veze ima sa POST-ROCK-om? haha, welcome to our off-topic world... Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 fagu, pozuri sa tim informacijama, da znam da trazim prenociste na vreme... have no fear, we got themes for years je l` istina za trans am? pa to je ludnica, onda... nisam ih slusala kakvi su? Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 evo info iz druge ruke. karta je u jednom pravcu oko 700 din (mozda i nesto +). racunaj malo vise nowca za to. procunjacu danas po Nina sajtu ili one druge, Visnje koja je glumila u spotu Rikija MArtina. a: mozda su ovih dana u CRO, ostale mi nisu nekako... trans am, lagano, tu smo. poz Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 fino fino... svraticu kasnije da vidim jel ima sta novo, sad odoh da se druzim s filozofijom Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Trans Am su po meni najbolji muzicari medju post rockerima. komotno bi mogli svirati neki shred/tech fazon i bili bi u vrhu! jedan od najbendova u zanru definitivno! poz Quote
Kent Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 kazem da nije mnogo...trans am, electro post rock ima tortoisa, kazu... dakle, ide se na explosions DEFINITIVNO??! screw opeth i ispit... NINA MORIC JE U SPOTU RICKYA, FAGU NEOBAVESTENI!!! Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 aww... nije meni bas tako lako da batalim ispite... Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 alo fatso! keep it quiet. kul je sto ljudi ne gledaju ovaj topic, inache bi se i on potucao o raspravama o brisanju poput ostalih nekoliko topica na kojima je participiralo nekoliko nas au. poz Quote
Kent Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 meh...ovo je kao produzeni izlazak do grada...ja cu sa ispita u bus, koliko vidim... Quote
Kent Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 ma ko zalazi ovde?? :? korov ce da pocne da raste/// Quote
Александра Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 ma polako... ljudi ne znaju... Quote
Kent Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 ko ocekuje da se na prokletom yumetalu vodi post-rock prica eto tako s vremena na vreme se neko ukljuci...ql, s obzirom da nas cetvorica sami blejimo na jedno 50 tema... Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 a ti i debeli na jos oko 50 gay EMO tema HAAAARRR! poz Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 oce biti/bio i.view s njima? poz Quote
Kent Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 next issue the massive one! Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 evo nekakav info za sve: tuga!!! lasta: od novog sada do ljubljane 2300 od beograda do splita 3800. cenim da je do zagreba u nekoj varijanti kod laste malo manje od 3k din. traziti na drugom mestu. ovi su dojajno skupi/ poz Quote
Out Of Time Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Remover"]Trans Am su po meni najbolji muzicari medju post rockerima. komotno bi mogli svirati neki shred/tech fazon i bili bi u vrhu! jedan od najbendova u zanru definitivno! poz novi TRANS AM, Liberation koji tek treba da izadje slusham zadnijh nekoliko dana.... jebe kevu jebe kevu jebe kevu! Quote
BodyRemover Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 aj ako te ne mrzi postuj stranu s nekim reviewom. UHHH jedva cekam! poz Quote
Recommended Posts