Zen Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 баш да видим ... hahah sad i ja to gledam Ratko? Quote
marcoman Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 uzas produkcija, ne? i "we drift.." = "gamelan" Quote
Oak Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 (edited) "Mladic" and "We Drift Like Worried Fire" are re-workings of unreleased live tracks previously known as "Albanian" and "Gamelan", which have been performed live as far back as 2003 Jbg, bolje i dve nove godspeed pesme nego nijedna. Zvuk i nije baš najbolji, ali nadam se da je to zbog vinyl ripa. Edited October 2, 2012 by Oak Quote
Oak Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Evo baš sad slušam Helicopters, naložio sam se bezveze. Da ih čujem live u novembru pa neka rade šta hoće. Quote
Berliner Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 zjao kako sam siftdilitovao ovaj gybe Quote
Zen Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Koja je to fora sa Albanijom i Mladicem? Ili nema fore? Nisam u toku. Quote
marcoman Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 pa pesmu su svirali godinama live kao "albanian" da bi se na albumu pojavila pod ovim nazivom, to je to @ carli shift delete? meni je album zapravo vrlo dobar, jedino me smorilo saznanje da su tu samo dve pesme koje nisam cuo a one mi zvuce kao fileri, ali jbg Quote
Berliner Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 meni sve zvuci kao filer, slab materijal ok jedem govna, nije sve filer, ali uzasno sam razocaran sto nije bolji album i sto je second-rate materijal Quote
Oak Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 (edited) To Mladic ne mora da ima veze sa srpskim jezikom ili Ratkom, ne znam šta ste navalili. Ujedno je ta i najbolja na ovom "albumu", razočarao sam se što zapravo nisu kurcem mrdnuli a srali su kako izdaju novi album, mada ko zna možda je ovo samo zagrevanje pred pravu stvar....za 10 godina. Edited October 2, 2012 by Oak Quote
Lou Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Meni je baš logično da ima veze, ako se pesma prvo zvala "Albanian", pa je preimenovana u "Mladic". Prevelika bi bila slučajnost. Quote
Oak Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 (edited) A kakve veze ima Mladić sa Albancima? Mada ne znam kakva im je informisanost, ne bi me čudilo da misle da su u Srebrenici ubijani Albanci. Edited October 2, 2012 by Oak Quote
Lou Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 To ti kažem. U svakom slučaju su obe stvari povezane sa nama, tj. ovim prostorima. Quote
Zen Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Iskreno, to mi se ne svidja ni malo. Al odo da preslusam album. Rutracker rules, jebo vas rufolder. Quote
Kumodraski Vo Posted October 4, 2012 Report Posted October 4, 2012 (edited) Nisam sigruan da li ovo spada bas u post rock al moram da stavim : Edited October 4, 2012 by Kumodraski Vo Quote
HauteMagie Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 Hej svima, Moja Edukacija je post-rock Austin-based bend. Oni formirana u 1999, te su ide jaka od. http://www.myeducationmusic.com/info.php Haute Magie je ispuštanje svoj novi album "piće za sve moje prijateljice" na 12 "vinil u pet boja (lavande, kraljevski plava, tamno zelena, narančasta, crvena), CD u četiri panela digipak, a vrlo ograničen kazeta. Možete vidjeti slike, čuti uzoraka i unaprijed naručiti album na raznim formatima sada http://hautemagie.com/relics/020/ http://soundcloud.com/hautemagie/my-education-mister-1986 Quote
Oak Posted October 6, 2012 Report Posted October 6, 2012 http://www.mediaboom.org/378269-ef-delusions-of-grandeur-ep-2012.html 1 Quote
Supergalactic Lover Posted October 10, 2012 Report Posted October 10, 2012 (edited) Deafheaven covered "Punk Rock" and "Cody", the opening songs from Mogwai's Come on Die Young, the Scottish band's 1999 album featuring black metal-esque cover art and sentiments. The selection's a great fit for Deafheaven, who have a way with extended post-rock hauntings. Edited October 10, 2012 by Supergalactic Lover Quote
VoivodBG Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 (edited) www.facebook.com/events/285196748253351/ Minhenski post-rock sastav MAJMOON otvara koncertnu sezonu u Dragstoru!!! Od svog nastanka 2003 godine, MAJMOON ispituje forme eksperimentalne muzike potpunjujući je vizuelnim projekcijama u kompletan artistički koncept. Rad ovog sastava obelezen je saradnjom sa različitim umetnicima u okviru različitih projekata pa time MAJMOON pored pet albuma iza sebe imaju i nekolicinu muzičkih i filmskih koprodukcija. U okviru ovogodišnje “South-East Wave” turneje MAJMOON predstavlja svoj peti album “Procedure in case of breakdown”. Diskografija: 2003: Meditation Journey (Majmoon publishing) 2004: …from…to…. (Majmoon publishing) 2006: SHIMPONAUTS JOURNEY”(CD, Rats-n-Reavens) 2008: MAJMOON & PEACH PIT (Split CD “Guranje s Litice”) 2012: PROCEDURE IN CASE OF BREAKDOWN (Bluenoise Records) Filmskamuzika: (2008-2009) “Haleli” (Regie:Teresa Kuhn), “Josip” (Regie:Pary El-Qalqili) Edited October 14, 2012 by Lou remove format Quote
Recommended Posts