Kumodraski Vo Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Volim ovu pesmu od njih i album The Waiting Room mi je bio dobar, nikako da preslusam stare albume.. 1 Quote
Glan Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Friday Night odlicna,poslusaj i njihove ranije albume, narocito album Curtains,taj album mi se mozda i najvise dojmio. Pjevanje Stuart A. Samplesa je posebno,dubok glas na ivici jecaja,sa dozom afektacije kojom izgovara gotovo svaku rijec, snazni poetski tekstovi.. Quote
Kumodraski Vo Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Jeste ima bas specifican i efektan glas, ali moram da budem u raspolozenju da bih slusao.. Quote
Glan Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Haha,istina,ja sam ovih dana u nekom cudnom dusevnom melanholicnom raspolozenju stoga mi valjda pase Quote
Glan Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Sto bi rekao jedan pjesnik a to vazi i u mom slucaju: tesko da mogu zamisliti ljepotu bez malo melanholije,ili jedan drugi cinik,bez melanholije slavuje bismo pekli na rostilju,tako i da potraje bice dobro, ali hvala ti svakako brate haha Quote
Haos sam ja Posted June 7, 2023 Report Posted June 7, 2023 Lep bend, elegantan, ali više su u nekom art rock maniru nego post rock, mada nebitne su te žanrovske odrednice. Quote
Haos sam ja Posted September 16, 2023 Report Posted September 16, 2023 Ajd ovde da prijavim da je novi Slowdive baš lep, preporuka. Quote
23/16 Posted October 24, 2023 Report Posted October 24, 2023 Gledao sinoc First Came The Shadow u CK, odlicni su bili. Jedino mi je bas zasmetalo sto su u jednoj pesmi pokrali CoL. Quote
Haos sam ja Posted November 21, 2023 Report Posted November 21, 2023 Novi Grails je prosečan, izgubio sam malo bend iz vida nakon Deep politics ali sam dao ovome šansu. Prva pesma je vrh, pa onda druga dosada ozbiljna i tako prva polovina albuma u principu više nego prelazna ocena ali onda pred kraj već sve krene pomalo da smara. Mislim da ovakva muzika bolje zvuči uživo i ok je recimo za vožnju. Quote
Haos sam ja Posted February 13 Report Posted February 13 Ako se ne varam ovo je prva njihova pesma u poslednjih 8 godina, voleo sam ovaj bend Quote
Najtmerinjo Najgori Posted July 29 Report Posted July 29 Bend koji je muzicki tesko svrstati u jedan zanr....post rock/doom/sludge metal....postavio sam ga ipak ovde. Bend Vrhunski!! Quote
Haos sam ja Posted July 29 Report Posted July 29 Meni su do sada bili baš ono tipičan post metal/rock bend kakvih ima mali milion. Aj videću da li se nešto promenilo na ovom novom. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted July 29 Report Posted July 29 56 minutes ago, Haos sam ja said: Meni su do sada bili baš ono tipičan post metal/rock bend kakvih ima mali milion. Aj videću da li se nešto promenilo na ovom novom. Mozda ti se vise svidi od prethodnih albuma,meni je licno bolji.... Quote
azal Posted August 13 Report Posted August 13 https://www.brooklynvegan.com/this-will-destroy-you-splitting-into-two-bands/ Quote
dAdAiSt Posted September 6 Report Posted September 6 https://samobloginistavise.blogspot.com/2024/09/arcade-fire-neon-bible-2007.html Quote
Najtmerinjo Najgori Posted September 9 Report Posted September 9 Novi God Is An Astronaut je izasao...ova pesma je treci singl. Quote
Haos sam ja Posted October 4 Report Posted October 4 Jako lep novi And So I Watch You From Afar album. Malo sam ih izgubio posle prva sva albuma ali ovo mi se sviđa, dosta sveže zvuče u jednom dosta ustajalom žanru. Quote
Recommended Posts