Kent Posted February 19, 2004 Author Report Posted February 19, 2004 vec znam - it`s for free 1.) nema spavanja, jer se hvata prevoz za povratak rano 2.) ako bude, ima gde da bude nemoj za to da brines... Quote
Александра Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 "ako bude, ima gde da bude" - erm, mislis na parkove i sl? nije to lose, ali samo da je leto... Quote
Kent Posted February 19, 2004 Author Report Posted February 19, 2004 je l` ja licim na klosara nekog? :? mislim na normalno prenociste, jer znam ljude, as I`ve said, no worries... 8) Quote
Александра Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 :roll: paaaa... nista ja ne znam... ima 'nas' raznih... hmm, da se ne brinem? WOW! pa prijalo bi ali ne dam se ja tako lako 8) Quote
BodyRemover Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 kao sto kentisha reche... ici ce se na varijantu hvatanja prevoza u ranim jutarnjim satima da bi se vratili kucjama u neko razumno vreme... sto se KSET tice, svuda i dalje stoji to mesto kao lokacija odrzavanja svirke... ne vidim u cemu je problem... poz Quote
Kent Posted February 19, 2004 Author Report Posted February 19, 2004 ali ne dam se ja tako lako 8) exploziji tesko mozes odoleti... Quote
Kent Posted February 19, 2004 Author Report Posted February 19, 2004 2500 je povratna, dakle 36 jura + 3 jura ulaz = ocekivanih 40 jura...vozova ima bas cesto, tako da nema prenocista (usteda, da) i vracamo se malo posle koncerta, tj.kad prodjemo par klubova Quote
BodyRemover Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 I da konacno kazem vidimo se u Zagrebu!!! poz Quote
Kent Posted February 19, 2004 Author Report Posted February 19, 2004 so, the foot has spoken - Zagreb it is! Opeth, sehen wir uns am nächsten mal Quote
Out Of Time Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 lepo s eprovedite... znachi finishirali ste sa koncertnim deshavanjima... odlichno... aj sad malo post rock-a... postujte rocka... Quote
confusi0n.is.sex Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Remover"] Yuki Kudoh je napisao: Ervis Presrey haa zakon! kaaruu paarkinsu!!! Quote
BodyRemover Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 volis Jima? zasto si stalno nesrecan? nisam nesrecan. imam takvo lice. poz Quote
Александра Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Remover"]sto se KSET tice, svuda i dalje stoji to mesto kao lokacija odrzavanja svirke... ne vidim u cemu je problem... tako su mi rekli... kao mesto se renovira... mozda je neko pustio buvu. kent moze to da proveri kod one njegove drugarice.... Quote
Александра Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 ali ne dam se ja tako lako 8) exploziji tesko mozes odoleti... ha ha ha ... cudne su 'te eksplozije' .... Quote
Kent Posted February 20, 2004 Author Report Posted February 20, 2004 sve cu da proverim, organizujem i obezbedim, have faith in me vazno je da se ide... Quote
confusi0n.is.sex Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Remover"]volis Jima? zasto si stalno nesrecan? nisam nesrecan. imam takvo lice. poz obozavam! mystery pogotovo... kad waits najavljuje "blue moon" uhhhh 8) Quote
BodyRemover Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 mora da volis i Down by Law u tom slucaju super je waits, nisam fan njegove muzike, Jim ocigledno jeste, + pravi savrsene stvari koje se potpuno uklapaju u Jimove "traveling America" filmove. poz Quote
Out Of Time Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 e bre, jel je chuo ko shta od Aix Em Klemm? :? pff, neshto?! imaju samo self titled album iz 2000.... voleo bih da chujem... Adam Wiltzie i Bobby Donne chine band, a ovaj drugi je u Labradfordu... i ovaj prvi ima bend Stars of the Lid o kome ama bash nishta ne znam... ali ako je Labradford upleten u prichu, onda mora da je pricha vredna slushanja... nabavio sam Aix Em Klem-om istoimeni album iz 2000. ''be kevu... Konachno sam i dobio Hangedup - Kicker In Tow (2002)! producent:Efrim (Godspeed), naj opis ovoga vrh dela: "hypnotic collection of avant-rock/art-punk compositions..." Kentisha: nabavio sam Lisu Miskovsky novu(relativno novu) i da ti neshto kazem:"I See Darkness" Quote
BodyRemover Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 ti reche da aix em klem sadrze neke clanove stars of the lid? jel slicna muzika? poz Quote
Kent Posted February 21, 2004 Author Report Posted February 21, 2004 Miskovska bi mogla biti mnogo dobra kada bi se potrudila da izadje iz senke Heather Nove i njenog Oystera...videcemo da li ce joj to poci za rukom na tom albumu... Quote
azal Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 konacno sam preslusao novi Explosions.....dva puta danas. 8O 8O shiroko.... Quote
confusi0n.is.sex Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Remover"] i scream, you scream... da, on i waits su vrlo dobri prijatelji. pozdrav Quote
Kent Posted February 22, 2004 Author Report Posted February 22, 2004 konacno sam preslusao novi Explosions.....dva puta danas. 8O 8O shiroko.... i ja sam danas vec 2 puta do sada mozda i 222 puta Quote
azal Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 najbolja kombinacija je slusati Waits-a i citati Kerouac-a u isto vreme. Mada ne znam kakve to veze ima sa Post Rock, al ajde sad.... Quote
Recommended Posts