eretron Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Hetera .. Ex Spirit Of Destruction ... Novo ime ... komentari , utisci , pitanja ... ma bilo sta u vezi sa bendom !!! Pozdrav! Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 treba marko da mi da promo pošto sam ih kratko slušao u domu pa ću onda nešto valjano da bacim Quote
... Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Оне три нове песме су одличне. Поготово она У ноћи пуног месеца. Quote
eretron Posted February 6, 2004 Author Report Posted February 6, 2004 treba marko da mi da promo pošto sam ih kratko slušao u domu pa ću onda nešto valjano da bacim Pa ja za to ne znam ... valjda on zna , ajde posalji mi na pp gde bi mogli da se nadjemo da ti on to da ili ostavi mail pa da ti saljem jednu po jednu ... kako god hoces , smo reci !! p.s. Hvala za pohvale ... Quote
Guest 10 dinara Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Nemoj vise da pljujete May Result i Sacramental Blood :x :x Vokal vam je los ne kazem da ne valja ali moze to i mnogo bolje. Svidja mi se ona u Noci Punog Meseca. Quote
Chlan 787 Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Jeste li vi bese rekli da snimate album (ili ste ga vec snimili) ovih dana? :? Quote
Lordring Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Snimili su i fenomenalno zvuci. Slusao sam ih dok su snimali i zaista su mi se svidele pesme, a juce sam ih cuo na DEMO Express-u i produkcija je super ispala, pogotovu bubnja. Po meni u nekim pesmama imaju malo duha Psychoparadoxa (sa 'Through the Labyrinths...') i vokal je mnogo bolji u odnosu na njihove prosle demo snimke. Klavijature su vodeci instrument i lepo smisljene (way to go Urose!), u nekim delovima vuku na blag gothic (a la Crematory) dok ne krene pevanje... E onda juris u sutku! Ne volim ovaj pravac bas toliko, ali recimo da bi ovo mogao da slusam, pa zato sve pohvala za Heteru (inace dobar naziv za bend, nema sta!) Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 treba marko da mi da promo pošto sam ih kratko slušao u domu pa ću onda nešto valjano da bacim Pa ja za to ne znam ... valjda on zna , ajde posalji mi na pp gde bi mogli da se nadjemo da ti on to da ili ostavi mail pa da ti saljem jednu po jednu ... kako god hoces , smo reci !! p.s. Hvala za pohvale ... pa dogovorili smo se da mi se javi ovih dana....trebalo je već i da se javi....nije frka ja ću se dogovoriti s njim, imamo brojeve telefona tako da je ok.... Quote
Cyber Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Ja sam dobio promo na 202(ali mi postar jos uvijek nije donio cd ),one tri pjesme su odlicne,bas onakav black metal volim!Jedva cekam postara pa da malo pazljivije poslusam pjesme! Pozdrav od benda ETERNAL ECLIPSE(Zvornik R.S.),nadam se da cemo nekad i zajedno svirati(slicnu muziku sviramo...) Quote
Apeiron Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Samo napred momci, OK zvucite na disku, i sto je najbitnije to dobro zvuci i uzivo! Srecno sa izdavanjem albuma! Quote
Elderane Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Sva podrska... Srecno sa albumom. Quote
eretron Posted February 11, 2004 Author Report Posted February 11, 2004 Nemoj vise da pljujete May Result i Sacramental Blood :x :x Vokal vam je los ne kazem da ne valja ali moze to i mnogo bolje. Svidja mi se ona u Noci Punog Meseca. E da ... u vezi toga sto je Marko izjavio na radiju ... nije tako mislio ... veruj mi da niko od nas nije u fazonu napusavanja ... a pogotovu ne u fazonu napusavanja nase metal scene ... Veliko " IZVINITE " gore navedenim bendovima u ime celog benda HeterA ... nije trebalo tako da ispadne .... Nadam se da nece biti ljutnje .... Pozdrav svima .... i sorry jos jednom !! Quote
eretron Posted February 11, 2004 Author Report Posted February 11, 2004 Ja sam dobio promo na 202(ali mi postar jos uvijek nije donio cd ),one tri pjesme su odlicne,bas onakav black metal volim!Jedva cekam postara pa da malo pazljivije poslusam pjesme!Pozdrav od benda ETERNAL ECLIPSE(Zvornik R.S.),nadam se da cemo nekad i zajedno svirati(slicnu muziku sviramo...) Hvala za pohvale ... ne samo tebi vec svima ... Sto se tice sviranja ... tu nema nikakvih problema mi smo uvek otvoreni za svirku .... ajde kada dobijes disk ostavi koji komentar ... Pozdrav Quote
Rain delay Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Angel of desire vas je strasno ishvalila (a i Aleksandra isto), nestrpljiv sam u iscekivanju vase svirke. a: ... i mozda saradnje... Quote
*Silent Angel* Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Nemoj vise da pljujete May Result i Sacramental Blood :x :x Vokal vam je los ne kazem da ne valja ali moze to i mnogo bolje. Svidja mi se ona u Noci Punog Meseca. pa ja mislim da gori bend od may resulta nisam cula,a ni sacramental nije daleko a: dobar je vokal ,samo ne znam sto ste promenili ime druze Borise? Quote
Azathoth Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Mogli bi malo vise da se potrude Dobro bi im doslo malo vise brutalnosti Quote
eretron Posted February 12, 2004 Author Report Posted February 12, 2004 Angel of desire vas je strasno ishvalila (a i Aleksandra isto), nestrpljiv sam u iscekivanju vase svirke. a: ... i mozda saradnje... ... hvala , a stvarno bi mogli nesto da se dogovorimo za neke svirke ili bilo kakvu saradnju ... Pozdrav Quote
Марија П : Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Ok ste, "Lavirint" i "Epitaf" nisu lose pesme. Ali nemojte vise svirati Twisted Sister *Burn In Hell* Quote
eretron Posted February 13, 2004 Author Report Posted February 13, 2004 Angel of desire vas je strasno ishvalila (a i Aleksandra isto), nestrpljiv sam u iscekivanju vase svirke. a: ... i mozda saradnje... 21. 2. 2004 u domu omladine nas mozes cuti .... Quote
*Wicked Girl* Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Ma strava ste Druze Borise..................hm..............ali...............ime................. a: pozdrav Quote
eretron Posted February 16, 2004 Author Report Posted February 16, 2004 Drug Boris je u Rep. Srpskoj ... ostavio nas je ... smrc Quote
Metathrone Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Odlicno! Sva moguca podrska sa moje strane! P.S. Momci, kako je bilo za Srpsku Novu u klubu "67" u Smederevu? Jeste li stigli do kuce bez padanja? Quote
eretron Posted February 17, 2004 Author Report Posted February 17, 2004 Ma , bilo je sjajno ... nismo popadali .... srecom !!! Hvala na pohvalama Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Nemoj vise da pljujete May Result i Sacramental Blood :x :x Vokal vam je los ne kazem da ne valja ali moze to i mnogo bolje. Svidja mi se ona u Noci Punog Meseca. E da ... u vezi toga sto je Marko izjavio na radiju ... nije tako mislio ... veruj mi da niko od nas nije u fazonu napusavanja ... a pogotovu ne u fazonu napusavanja nase metal scene ... Veliko " IZVINITE " gore navedenim bendovima u ime celog benda HeterA ... nije trebalo tako da ispadne .... Nadam se da nece biti ljutnje .... Pozdrav svima .... i sorry jos jednom !! pa šta je rekao Quote
Recommended Posts