eretron Posted February 19, 2004 Author Report Posted February 19, 2004 Ma nista Olga je rekla nesto kao .. da je nekim bendovima ispod casti da sviraju na hitu uzivo kao naprimer May Result-u i Sacramental Blood-u ! Onda je Marko odgovorio ... " pa mozda je tako iskreno " ... ne misleci nista lose , ali neki su to shvatili kao prozivku ... Quote
Klaja Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 U nasim srcima uvek Spirit of Destruction, nikada HeterA!!! Ako cete da menjate ime, menjajte i onog celavog nabildovanog vokala sto kopira ramms+ein!!! A o onom smorenom basisti necu ni da diskutujem. Macana jedino podrzavamo!!! Quote
Tara Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 HeterA zvuci skroz zanimljivo, treba samo malo vremena da se naviknemo na novo ime. Zvucite fenomenalno sto je i razumljivo s obzirom gde ste snimali. Meni se vokal svidja, klavijature posebno. Jedva cekam da album izadje. Quote
Cyber Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Konacno sam dobio cd! 8O 8O Ovo mi se svidja mnogo vise od spirit of destruction-a,klavijature su solidno odradjene,gitare bi mogle odsvirati i koju solazu,al nema veze,jer je konstrukcija pjesama takva da se moze i bez solaze,a moglo bi bar malo agresivnije biti...Sve u svemu-nije lose,osjeti se ogroman napredak u odnosu na ono sto ste prije radili!!! Pozdrav i Podrska iz R.Srpske! Btw. dodjite i predstavite Heteru i na www.metal.rs.ba Quote
Chicken Little 420 Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Ja CD jos uvek nisam dobio ali sam cuo 2 stvari na 202 i super zvuce... Saljite taj disk Quote
Elderane Posted February 23, 2004 Report Posted February 23, 2004 Dobre ideje,ljudi...Ali ,dajte malo vise agresivnosti,metal duha...Previse mlako i neenergicno.Samo to popravite i sve ce biti i vise nego dobro...Pozdrav i podrska! Quote
eretron Posted February 26, 2004 Author Report Posted February 26, 2004 Dobre ideje,ljudi...Ali ,dajte malo vise agresivnosti,metal duha...Previse mlako i neenergicno.Samo to popravite i sve ce biti i vise nego dobro...Pozdrav i podrska! Bice Bice .... Quote
Rain delay Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Vokal- Dodje mi da ga pozajmim za svoj bend. Bubanj- Skroz dobar. Gitare- Skroz dobre. Klavijature> Odlicne. Sve u svemu> Inovativno, kvaliteno... Nema greske, jedva cekam da sviramo negde VAN BEOGRADA. Intro, 7 i 8 su mi usle u glavu. Kako se zovu? Quote
eretron Posted March 24, 2004 Author Report Posted March 24, 2004 e pa sad nemam pojma kojim sam ti redosledom rezao pesme ... posto jos nismo odlucili kako ce biti na CD-u ... ali verovatno su to " Epitaf " i " Lavirint " ... ali me nemoj drzati za rec ... Pozdrav i ajde vidimo se negde van Beograda ... nadam se ! Quote
eretron Posted March 24, 2004 Author Report Posted March 24, 2004 E vidi sto se tice onih pesama ... evo i svih naziva ... 1. Uvod 2. U Noci Punog Meseca 3. Smrt boroa 4. Epitaf 5. Horde Zle 6. Vetar Balkanski 7. Uspomene 8. Pokrov 9. Lavirint 10. Sa One Strane 11.Izvod E pa ti Rain Delay vidi koje su te dve .... Puno pozdrava Hetera Quote
ΣΟΚΙ Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Bas mi se svidjaju! odlicni su! Pogotovu zato sto su txtovi na sprskom! Quote
Chlan 787 Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Evo da se i ja oglasim... Delay-a mi je konacno dao disk da preslusam, i utisci su sledeci: *klavijature su stvarno super osmisljene, iako "malo" vuku na Borgir fazon *gitare su ok, samo bi mozda trebalo da se malo "razdvoje" *vokali su isto ok, mada mi je scream sumnjiv (uzivo je zvucalo super); Eh, da! Jedna stvar: fale vam clean vokali!! *bubnjevi su fino odsvirani, ali one pesme vape za mocnom duplom bas pedalom... Malo vise akcije na bubnjevima (koji daju energiju bendu), i bice super. *minus je to sto su pesme nekako jednolicne i sve traju po 3-4 minuta.Imam utisak da bi album bio mnogo bolji da je na aranzmanima i jos nekim stvarima poradjeno jos par meseci. Tekstove jedva razaznajem, pa bi bilo lepo da ih postavite ovde na temu. Eto, toliko. Pozdrav! Quote
Branislav Stankovic Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Ma...GAY POWER! Ej, drugari, razvaljujete-SAMO TAKO!!! Marko- nalozio si nas sa onom shminkom !!! Sve najbolje za Heteru! Pozdrav od Draconic-a i Interfector-a! Quote
eretron Posted March 28, 2004 Author Report Posted March 28, 2004 (edited) Tekstove jedva razaznajem, pa bi bilo lepo da ih postavite ovde na temu. Eto, toliko. Pozdrav! Evo Textova pesama koje su se nasle na promo CD-u !! U Noći Punog Meseca Tekst : Miroslav Branković Večiti vetrovi požude Luduju goli još uvek u meni, dok hodam izgubljenim stazama strave U sebi nosim krike i seni… Dok nade umiru nedogledane u nepovrat me zovu daljine, dok sanjam snove nedosanjane osećam miris tvoje blizine. Sanjaš li isto što i ja u noći punog meseca? Ruše se svodovi , padam do dna dok nazirem obrise tvog tela, jedan mi dodir puls zaustavlja, gledam te dok se budim iz sna… Svugde me prate prikaze tvoje tvoj hladan pogled jesenje boje, noćas je mesec pun nad gradom u tvoje snove ulazim kradom… Sanjaš li isto što i ja u noći punog meseca? Smrt boroa Tekst : Boris Sumrak U hladnom znoju obliven sav nepomično očekujem svoj kraj. Dok sa suncem odlazi i moj poslednji dan Sve više muči me taj osećaj. Moje telo sitan prah postaće senka tame sve tragove zauvek pokriće. Glasovi mrtvih sad me pohode hladna smrt je blizu,osećam je. Pokušavam da vrištim , za milost molim strah me obuzima prestajem da se borim. Moje telo sitan prah postaće senka tame sve tragove zauvek pokriće. Uspomene Tekst : Boris Sumrak Bez tebe sam senka bez oblika samo stvar bez lica i imena. Sada moja prazna duša tebi pripada i hladno srce kuca ritam tvoga imena. Vrati se sa zemlje me digni da li vidiš da bez tebe propadam? Svaki dan je crn i sumoran, a ja sam tužan i umoran. Bez tebe više ne mogu ni dan svaku noc mi dolaziš u san, i plašim se da se probudim jer znam da ću sam ostati. Bez tebe sam senka bez oblika samo stvar bez lica i imena. Moja prazna duša tebi pripada i hladno srce kuca ritam tvoga imena. Po groblju uspomena još preturam moj život je u tvojim rukama. Zato pogledaj me sad i vrati se jer moj život na ivici propasti je. ---------------------------------- Poz svima ! Edited March 28, 2004 by eretron Quote
Chicken Little 420 Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Kada cu ja dobiti obecani CD i biografiju? Quote
Infest Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 de ste momci!!!!!Puno pozdrava iz Jagodine!!!Ajd vidimo se u finalu!!!! preslusao sam disk,do jaja je!!!! PS.Ivane ti ces da mi peres ranac!!!! //////////////////////////////////////////////////// Sve najbolje od Infesta!!! Quote
eretron Posted March 30, 2004 Author Report Posted March 30, 2004 Kada cu ja dobiti obecani CD i biografiju? E covek ... sorry .. moja greska ... skroz sam zaboravio ... evo obecavam da ga sutra saljem ... ajde samo ako ti nije problem posalji mi adresu na pp .... mada mislim da je vec imam !!! Izvini jos jedanput .... Stize ti disk za dan - dva Poz HeterA Quote
Natasha! Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 Meni i mojoj drugarici Marini koja je sad ovde sa mnom na praksi se Hetera ne svidja uopste. Quote
eretron Posted April 2, 2004 Author Report Posted April 2, 2004 eeeeee..... TCTCTC Sta se ti debeli javljas .... sramota .... HEHEHE pozdravi Davorina ... Aj pozdrav !!! Quote
Puma Lasica Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 Necu da sviram sa Heterom...mislim da sam po tom pitanju bio vrlo jasan Ako tako bude ima da nas sve dignem u vazduh pa kud koji mili moji... Inace kada ce da bude svirka koja je trebala da bude oko 10. aprila... to je pitanje za Macana Quote
Chlan 787 Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 Necu da sviram sa Heterom...mislim da sam po tom pitanju bio vrlo jasan Ako tako bude ima da nas sve dignem u vazduh pa kud koji mili moji... Inace kada ce da bude svirka koja je trebala da bude oko 10. aprila... to je pitanje za Macana 'Ajde sine, obuci jaknu, idemo kod lekara... Dream about svirka! (root... ) Quote
Recommended Posts