Shamandalie Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 \\\\sanjas li isto sto i ja.................... Dobar ti je avatar! Quote
Guest Mandy Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Pa gde ste vi, hetere moje omiljene? hocu da cujem taj novi album... jovana Quote
ZVERKO Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Mislim da ce ti se novi album svideti mnooogo vishe od prvog .. Mnogo je melodichniji Quote
Shamandalie Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 I mnogo ozbiljniji! Po mom misljenju, zvucace bas svetski! proboj hetere na trziste Zapadne Evrope, vec vidim taj naslov po novinama.... Zverko, a sta cemo za groupie momke? Quote
ZVERKO Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Dobro bre Olja koliko puta da ti kazhem da se ja ogradjujem od tog gay stava celog benda ... To nam bre Macan kvari reputaciju postojanih chvrstih i HETERO lichnosti !!! A shto se tiche grupi momaka reci cu ti sutra samo da se konsultujem sa ostatkom benda ... Quote
Branislav Stankovic Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Znachi bend menja ime u HETERO? Izdaja principa! Quote
_Grotesque_ Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Veliki pozdrav bendu! Zaista mi se svidja to sto radite, ali ne mislite li da ste malo posustali posle prvog albuma? Mislim da vam malo vise svirki ne bi bilo na izmet. Pozdrav, SCRIMMAGE! Quote
azal Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 kaze mi Macan da je novi album konceptualan i da se zove "Leather Pinjatas and Pink Fish: A Gay Fanatasia" zvuci zanimljivo. Quote
Angele Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 kaze mi Macan da je novi album konceptualan i da se zove "Leather Pinjatas and Pink Fish: A Gay Fanatasia" zvuci zanimljivo. a ti si skroz u fazonu da ga zoves "Macan".... Quote
Branislav Stankovic Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Macan...nego shta! Evo par privatnih slika Macan Macan u zimskoj varijanti (ovde mora link...) My Webpage Macan producira Heteru Macan se kupa... I tako... Quote
Shamandalie Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Doro, dosta sa tim gej pricama. Sada je cilj da ovaj koncert uspe, pa ako to dobro prodje, nadam se da ce biti jos koncerata, po Srbiji, Crnoj Gori, Evropi...Eto, dodjite ljudi! Quote
Shamandalie Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Otkazan koncert, nema gej momaka za momke, nema dugokosih Finaca za mene, eh da mi je Luca Toni, pa sa sebi olaksam muke. Quote
Shamandalie Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Evo objasnjenja svima onima sto su pitali o otkazivanju koncerta: Odlika bendova bila je da nastupe zajedno i time sto je Apocalypse otkazala, otkazan je i koncert. Novi termin bi'e verovatno u februaru, jer trenutno Hetera sprema novi album i uvezbava nove pesme na srpskom i engleskom jeziku. O datumu bice svi obavesteni, a ako zele da ih stavim na mailing listu, neka mi pisu pp. PS. volela bih da daju neki komentar i predstavnici nekih medija, koji navodno treba da podrzavaju domacu scenu, a ne da pisu live reports koncerata koji se odrzavaju u p.l.m. PPS. Zverko, nadam se da si ozdravio od termina koji je bio namenjen koncertu. Quote
Jackie Brown Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 (edited) ,24. 11. 2005, 14:26] Macan...nego shta! Evo par privatnih slika Macan Macan u zimskoj varijanti (ovde mora link...) My Webpage Macan producira Heteru Macan se kupa... I tako... Jaaaadan Macan..... Mada,nije lose ispao na slicicama...Bez je njegova boja.... Edited December 21, 2005 by Jackie Brown Quote
Guest Mandy Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 ostavite marka na miru... on je ipak najzgodniji od svih macana Quote
quiet Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Jel ima nekih novosti u vezi Hetere? Quote
Shamandalie Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Zavrseno je snimanje novog albuma, klavijaturista Uros vise nije u bendu i za sada je planiran koncert u Smederevu. To je to u ovom trenutku. Quote
Shamandalie Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Tu informaciju ne mogu da dam jos dok ne bude zvanicna, jer ne znam da li ce klavijaturista koji je svirao na albumu biti novi clan benda ili ne. Quote
Shamandalie Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Imam priliku da vas obavestim da se na globalnoj mrezi sada nalazi i Heterin sajt: http://www.hetera.net Pozz! Quote
Dowla Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 dizajn sajta je ok,samo mi nije jasno,zasto nisu navedene sve svirke vec samo 6... Mart 2006 – Diskoteka Enigma - Smederevo Mart 2005 – Klub Filozof – Beograd Septembar 2004 – Kragujevac Juni 2004 – Trg Republike – Beograd Avgust 2003 – Zaječarska gitarijada - Zaječar Mart 2003 – Dom Omladine – Beograd Quote
Shamandalie Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Koliko znam, bili su neki nastupi na Hitu 202, ali nisu tu napisani... Quote
Recommended Posts