fatdzo Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Nisam bio na promociji ali sam vas gledao na tv-u, kao da sam bio tamo Quote
eretron Posted June 1, 2006 Author Report Posted June 1, 2006 ooooo, pa gde si ti Joe? nesto te nema ... Pozdravi ekipu ! Quote
Paige Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Svaka vam čast dečki! Na prvo slušanje Taide (albuma) sam postala ovisnik i sad to ne vadim iz linije. Fenomenalni ste! Bravo! Pozdrav iz Varaždina! Quote
Apeiron Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Evo slusam album, cool zvuci. Mozda malo previse "garazna" produkcija s obzirom da materijal tezi nekom modernijem metal tripu... Ovo dete/starac odradilo je odlicnu solazu na klavijaturama u Prometeju Detaljnije u recenziji, da se ne istrosim ovde Quote
мать Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 ok je album svidza mi se.. al sta je koji qrc Taida?! Quote
ZVERKO Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Èudna sudbina ¾ene koja je vekovima uzbuðivala ma¹tu pesnika, muzièara i slikara vezana je za atinsku heteru i igraèicu Taidu. Njen ¾ivot, neverovatno avanturistièki, buran i ¾ivopisan, mo¾e da poslu¾i kao argument onima koji smatraju da je ¾ivot u velikom broju sluèajeva fantastièniji od najfantastiènije prièe iz romana. tako neshto ... jedna od mnogih hetera ... Quote
Cwiya Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Album je do jaja;barem ono shto sam preslusao na sajtu! Jako mi se dopada ideja Radoshevog melodicnog pevanja u celoj toj prici. Sve u svemu album mnogo ozbiljniji i zreliji od prethodnog! Samo napred momci odlicno je p.s. Radoshe pickice okreni nekad broj,javi se.... Quote
Ninoslav Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Intervju sa Heterom, radjen za MH #14. http://metalhammer.info/plugins/content/co....php?content.26 Quote
tepsha Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Intervju sa Markom Lazicem http://www.bg-anime.com/nuke/modules.php?n...order=0&thold=0 Quote
PlanetHell Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Eh, najzad sam uspeo da preslusam album "Sa one strane" (bolje ista nego nista, right?) i utisci su pozitivni. Simfo melodije bas onakve kakve ja volim, vecina ih vrlo brzo ulazi u usi! Od pesama bih narocito izdvojio "Sa one strane" i "Epitaf" Taidu jos nisam preslusao ali nadam se da cu uskoro stici. Nego, zasto bend nije koncertno aktivan?! Quote
Rüzgar /değişik/ Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Taidu jos nisam preslusao ali nadam se da cu uskoro stici. Iskren savet: ukoliko ti se svidja S One Strane, nemoj da preslusas Taidu Quote
Elderane Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Zasto? Neije drasticno drugacije. Quote
Rüzgar /değişik/ Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Vokal i heavy deonice. :/ Quote
Elderane Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Vokal je isti, uz Radosevu pomoc, koja i nije bas dominantna. Kljave su odradjene bolje. Meni se prvi album vise svidja, ali ne bih se olako odricao drugog. Iskreno, slusao sm neke pripreme za treci album, i to mi dosad ubjedljivo najbolje zvuci. Quote
Saša Grbić Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Imam oba albuma i odlični su. Na prvom albumu bih izdvoio pjesme U noći punog meseca, Lavirint i Pokrov. Na drugom albumu izdvoio bih prometeja, a strašno mi se dopala solo dionica klavjatura na pjesmi Burning Temptations. Pohvalno je što ovaj bend stalno napreduje. Nadam se da ćete malo i preko Drine. Quote
+AuReOlE= Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Sta se desava sa vama? Zaboga,u zemlju ste propali Quote
Shamandalie Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Pogledaj moj jutarnji program u ponedeljak i saznaces! Quote
liberanti Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Pogledaj moj jutarnji program u ponedeljak i saznaces! ja gledam 100% samo da uspem da se probudim... Quote
Dowla Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 http://www.hetera.net/ Notice: This domain name expired on 03/08/07 and is pending renewal or deletion Quote
Elderane Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Obavestavamo se da su se dva benda pod nasim managementom nasli u izboru za ucesce na MTV FM4 FREQUENCY festivalu u Austriji. Pozivamo vas sve da pomognete bendovima DECONTROLLED i HETERA da se kvalifikuju za ucesce na pomenutom festivalu. Bendove mozete podrzati putem SMS glasanja i to na sledeci nacin: Za DECONTROLLED posaljite poruku sledeceg sadrzaja MTV C5 na 5643 ZA HETERU posaljite poruku sledeceg sadrzaja MTV F2 na 5643 TERRA NOSTRA PROMOTIONS MANAGEMENT Quote
rhapsoad Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Jedan od najboljih domacih bendva. Svaka cas' momcima! Bolje mi zvuce uzivo nego na disku. Quote
Shamandalie Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Steta sto ne sviraju cesce. Sjajni su momci, pre svega fenomenalni ljudi a potom i odlicni muzicari. Eh, da je u Srbiji vise ovakvih dobrih autorskih bendova! Quote
Recommended Posts