rhapsoad Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 2 puta su svirali u mom selu a ja ih nisam video prvi put nisam imao pojma pa sam propustio njih, Alister, Apocalypse i Alogayu za mene 4 najbolja domaca benda a drugi put je bio kao neki festval sa 10ak bendova i jedva sam sacekao Alister koji je bio 6 ili 7 oko 3h, a Heteru nisam ni mogao da cekam, al' vazno da sam odlsuao gomilu amatera pre njih Quote
enclave Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Ako je tebi Apocalypse jedan od najboljih domacih bendova onda ne znam sta da ti kazem...Generalno onaj album im je dobar ali uzivo su SRANjE!!!! Quote
Geozee Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Secam se, davnooo je Hetera svirala u Filozofu Downfall od Bodoma... Samo tada sam ih i slusao... To je bilo bar pre 3 godine... Quote
Elderane Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Ako je tebi Apocalypse jedan od najboljih domacih bendova onda ne znam sta da ti kazem...Generalno onaj album im je dobar ali uzivo su SRANjE!!!! Hvala Nije da nismo imali krs svirki, ali mi se ipak cini da je bilo i poprilicno solidnih i dobrih, ali im mozda nisi prisustvovao. Nego, aj' da ne oftopikujem, kako sam i novi clan renovirane Hetere, snimili smo i novu pjesmu, napravili i nekoliko novih, skromno mogu reci da su vjerovatno i najbolji radovi Hetere do sad. Sviramo na exit-u 15.-og jula, pa ko se zadesi tuda, moze i da cuje. Quote
rhapsoad Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 (edited) @enclave pa da slazem se album je odlican, ali uzivo zvuce mnogo lose ipak ako su mi oni jedan od omiljenih domacih bendova to dovoljno govori kakva je za mene domaca metal scena Edited July 1, 2007 by rhapsoad Quote
Shamandalie Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Hvala Nije da nismo imali krs svirki, ali mi se ipak cini da je bilo i poprilicno solidnih i dobrih, ali im mozda nisi prisustvovao. Nego, aj' da ne oftopikujem, kako sam i novi clan renovirane Hetere, snimili smo i novu pjesmu, napravili i nekoliko novih, skromno mogu reci da su vjerovatno i najbolji radovi Hetere do sad. Sviramo na exit-u 15.-og jula, pa ko se zadesi tuda, moze i da cuje. nemoj mi reci da si ti novi vokal Hetere? Quote
Elderane Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Ma kakvi, nema sanse... Sta bih ja tu radio??? Klavijature. Ali, vokal jeste novi, Aca, koji pjeva i u Decontrolled-u. Ni rados ni Bora nisu u bendu vise. I bubnjar je novi takodje, Andrej, svira u Nightfall-u i Esgaroth-u da ja znam. Samo Macan, Sljivura i Luka od stare ekipe. Quote
Shamandalie Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 AAAAAAAAAAAA Pa sto ne pricate, mnogo se toga izmenilo. Aca je super lik, ja ga obozavam, bio mi je komsija na NBG. Jedva cekam da ga cujem. pOZDRAVI MI SVE NJIH I RECI DA SE jave ponekad. Quote
apocalypsetb Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Promjene su uvijek dobrodosle.Ako mene pitate samo da jos jednog slina izbace iz benda, i bice to opasna ekipa. ACO MRS NAPOLJE!!!Mada sad nesto razmisljam, ne bi bilo lose da i ovog retardiraog Luku izbace. LUKA MRS NAPOLJE!!! Quote
enclave Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Hvala Nije da nismo imali krs svirki, ali mi se ipak cini da je bilo i poprilicno solidnih i dobrih, ali im mozda nisi prisustvovao. Nego, aj' da ne oftopikujem, kako sam i novi clan renovirane Hetere, snimili smo i novu pjesmu, napravili i nekoliko novih, skromno mogu reci da su vjerovatno i najbolji radovi Hetere do sad. Sviramo na exit-u 15.-og jula, pa ko se zadesi tuda, moze i da cuje. Cuo sam vas novi snimak.Do duse cuo sam samo jednu pesmu imogu da ti kazem da je ono bas po mom ukusu.Mislim na Heteru.Totalno ste promenili pravac muzike.Ako smem tako da kazem.mene ono podseca na KsE! Quote
rhapsoad Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 promene na gore nisu dobrodosle za sada ne znam kakve su ove promene, ali ako si uvek pesimista mozes samo prijatno da se iznenadis Quote
Shamandalie Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Ko zna, mozda je to promena na bolje. Ipak ne mogu da zamislim da Aca peva Borine pesme sa mesavinom screama i growla...mada, vredi i to cuti. Ne znam samo koji je ovaj klavijaturista...Sve vreme sam bila ubedjena da se pod tim nickom krije basista. Quote
Elderane Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Nikako. Basista je apocalypse_tb. Klavijaturista je klavijaturista i ex-pjevac, tj. ja. Quote
Chicken Little 420 Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Jebote i ja sam sve vreme bio ubedjen da je Elderane - Glava... Di si Bobo? Quote
apocalypsetb Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ni slucajno, de da me mjesas sa ovim gmazom. Quote
Shamandalie Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Hej, nemojte tako. Hetera je nas prvi blek gej bend i svim novim clanovima treba da bude cast sto nastavljaju ono sto su zapoceli njihovi prethodnici. E, sada mi lepo objasnite, kako ce Aca da peva one Borine ludacke prelaze scream/growl i one Radoseve emo delove? Unapred hvala na odgovoru! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Jel to onaj Aca sto je glavni za Kineze? Jel' moze nesto preko veze? ozbiljan sam Quote
Shamandalie Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Nemojte mi reci da se Aca bavi organizovanim kriminalom, odnsono trgovinom belim (zutim) robljem? To bi jako skodilo blek gej lobiju benda. Quote
eretron Posted July 10, 2007 Author Report Posted July 10, 2007 BTW novu pesmu mozete cuti na: http://www.mtvadria.com/media/frequency/ba...0-%20Issues.mp3 A mozete i da glasate za Heteru tako sto cete poslati SMS na 5643 u kojoj ce pisati MTV F2 Pozdrav Quote
Vic Rattlehead Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Ni slucajno, de da me mjesas sa ovim gmazom. O'kle avatar? Quote
Shamandalie Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Docicu da vas gledam, gejevi moji dragi blekerski! Quote
Recommended Posts