Rob Swire Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 nova pesma je vrhunska,mada ste se posvadjali sa klikom odma na pocetku. naterali ste acu da peva kao lik iz bullet for my valentine, a to JESTE impresivno Quote
- Trinitus - Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Moj omiljeni bend ! Na Exitu ste rasturili ! Nove stvari su bruka dobre,i jedva cekam da izidje 3 album ! Puno pozdrava ! P.S.Josh jednom hvala na trzalici Quote
Shamandalie Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Aca peva fenomenalno, ali one gitare u pink i ljubicastim nijansama su mnogo dobre. Steta sto nastup nije duze trajao i sto ovaj bend ne svira cesce, jer zaista imaju sta da kazu i pokazu. Evo jedne fotke gde se vide svi na sceni: Quote
Rob Swire Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 (edited) aleksandar je isposhtovao koshulju a to je najbitnije za metal. Edited July 17, 2007 by NorthWind Quote
- Trinitus - Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Kada ce novi albuuuuuuuuuuum ? Mora bre sto pre da izadje ! Quote
apocalypsetb Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Kosulja je pocetak i kraj price, posle nje sve gubi smisao. Mada kolega North Wind ova mi malo novo izgleda, odnosno nisam je prije gledao na njemu. Nije li Aca dosao do nove kosulje pitanje je sad? Quote
Saša Grbić Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 E, svaka čast. Idem da skinem ovu pjesmu pa ću da se javim sa utiscima. Quote
owl Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 svaka cast za pesmu...brze to malo s tim albumom Quote
~MaX~ Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Steta sto nastup nije duze trajao i sto ovaj bend ne svira cesce, jer zaista imaju sta da kazu i pokazu. Pa kako da nemaju shta da pokazhu kad je nash Zekan za bubnjem pozdrav ekipi... bash me interesuje ovaj novi materijal.. svraticu do andreja da mi pusti... Quote
Saša Grbić Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 E, pjesma je odlična, mada mi bolje zvuči bivši pjevač, ali i ovaj sadašnji je ok. Muzika je odlična. Quote
Saša Grbić Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 I da, gdje je ovo snimljeno? Produkcija je odlična. Quote
eretron Posted July 26, 2007 Author Report Posted July 26, 2007 Snimano je u studiju PARADOX u Smederevu. Hvala na pohvalama Quote
Saša Grbić Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 E, zanimljivo. Po zvuku nikad nebih rekao da je to tamo snimano. Zvuk dosta odudara, naravno na bolje, u odnosu na ono što je do sada izlazilo iz tog studija. Quote
markomrki Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Hmmmm, e ovo je moj prvi kontakt sa netom posle jedno metar i neshto dana. Imao sam dosta stvari da radim i i dalje imam. Ali sam malo pomeren nekim pricama. Mrzim shto moram ovako preko neta ali sam jednostavno zbog gomilu toga shto imam da radim ne mogu da stignem da sidjem u grad da se vidim sa vama drugari. Molim vas, sta god da ste culi da sam pricao ili neshto slicno. Molim vas da ne uzmate to za istinu ili ozbiljno. Nisam dobro shvacen. Svi koji me jako dobro poznaju znaju da drugarima iz terranostre zelim sve nabolje, i da sam uvek hvalio njihov rad i zalaganje na domacoj sceni. Cak mislim da je WOP neshto nabolje shto sam u poslednje vreme doziveo od organizacije. Ne zelim da zli jezici uticu na bilo kakve odnose koje smo napravili koji su pre svega prijateljski, mislim. Svi iz RD a najpre ja vas veoma postujemo , i zato zelim da vam se izvinim ako ste stekli pogresan utisak i ili culi neshto drugacije, jer nije tako. Mrsko mi je sto idem ovako preko neta volim sve ljudima lepo da kazem dok ih gledam u oci, ali stvarno ne znam kad cu do grada a ne zelim da cekam da se stvar ohladi jer sam duboko pomeren i zelim da se sve sto pre izgladi i da jednostavno nastavimo da budemo ekipa kakvu niko nema drugi. Moje jos jedno duboko izvinjenje i izrazavam nade da ce sve biti ne samo oprosteno nego i zaboravljeno. pozdrav. Quote
Apeiron Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 BTW novu pesmu mozete cuti na: http://www.mtvadria.com/media/frequency/ba...0-%20Issues.mp3 A mozete i da glasate za Heteru tako sto cete poslati SMS na 5643 u kojoj ce pisati MTV F2 Pozdrav Jel to ona pesma sto ste mi dali ranije? Da ne skidam bespotrebno Mnogo dobra pesma, bas onako catchy, i sa stilom Neke sitnice vezano za produkciju smo raspravili ranije, ali generalno gledano, sve je OK. Poz Quote
Elderane Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 (edited) Ako mislis na onu lalalalalalalalalala, onda je to ta pjesma @Mrki Opusteno, covjece! Ja stvarno ne kontam cemu to izvinjavanje, pa nema sta da se nesto izvinjava! Edited September 26, 2007 by Elderane Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Po onome sto sam ja cuo(necu kazem gdE)Novi album je tolko moderno uradjen da moze da stane rame uz rame sa svetskom modernijom iako ne volim tu muziku vidi se profesionalna zelja\m/ Quote
Shamandalie Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Kada xce treci album gde peva Aca? Quote
Chicken Little 420 Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 koliko ja znam, a znam uskoro ce im biti gotov novi promo sa par pesama! a zvuci... do jaja... Quote
Џрк Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 (edited) Po mojim informacijama, zavrseno je snimnje pre par dana Edited January 4, 2008 by Vajar Quote
Recommended Posts