eretron Posted April 7, 2004 Author Report Posted April 7, 2004 Necu da sviram sa Heterom...mislim da sam po tom pitanju bio vrlo jasan Ako tako bude ima da nas sve dignem u vazduh pa kud koji mili moji... Inace kada ce da bude svirka koja je trebala da bude oko 10. aprila... to je pitanje za Macana ... Decko ... moras da shvatis ... da ces svirati Sa Heterom .... a posle kada budes shvatio koliko ce ti to promeniti zivot ... bices nam zahvalan !!!! ETO TAKO !!!! A SAD KAKO KAZE PAMETNA DEVOJKA >>> JAKNU I KOD LEKARA !!! Poz ... Macan P.S. E da svirka ... ne znam ... javicemo vam Quote
Puma Lasica Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Slusaj ti Macane...nemoj da ti ja dodjem na svirku i da odsviram...jel jasno... Ti i Biljana se udruzili protiv mene...lekovi kazes...kada ja budem zavrsio sa vama ima da...e, ne mogu vise da serem... A sto se tice apoteke...tu vec necu da idem jer sasvim lepo jedem i kod kuce...jeste posna hrana ali i to je bolje nego mnogo nista Pozdrav za Macana...a tebi cu Biljana krvi da se napijem na probi...naravno kada prodje post... Quote
Rain delay Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Ma JA pevam... Odradjujem svirku (ovo je deo gde svi treba da se nalozite ), jer je Boris u bolnici. Quote
:={MaYa}=: Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 Macane,Macane...ccc......kakve su to prisile,a? Inace-suska se da uskoro izdajete album...da li vasa verna publika(kao npr mua ),sme da se nada tako pametnom i lepom potezu.......znam i za koga se suska al ne bih o tome do potvrde ovog prvog dela informacije.........sem naravno ako nije tajna.... Mislite o tome...... Quote
Chlan 787 Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Ma JA pevam... Odradjujem svirku (ovo je deo gde svi treba da se nalozite ), jer je Boris u bolnici. Dushane, od sada te stvarno worshipujem!!!!! Quote
Baal Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 momci odlichni ste!Samo nastavite tako!!! Quote
Chicken Little 420 Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Nazalost, CD mi nikada nije stigao... Shmrc... Quote
Apeiron Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Preslusao sam celi album, i sasvim OK zvuci! Sve pohvale zaista, pogotovo za textove na srpskom! I ja znam za kojeg se izdavaca suska, i drzim im/vam palceve! Poz, i vidimo se ! Quote
Tara Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Iskreno se nadam da ce to suskanje i da se obestini jer boljeg skoro i da nemamo Quote
*Wicked Girl* Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 (edited) STA????!! Nemoj neko Borisa da mi menja, svima cu noge da vam polomim!!! Groharr!!! Edited April 19, 2004 by *Wicked Girl* Quote
eretron Posted April 19, 2004 Author Report Posted April 19, 2004 E ovako ... Borisa mora neko da menja ... posto je doticni u bolnici !!!! A mi u sredu tj. 21. 04. 2004 sviramo na finalu onog demo masters turnira .... a kada Boris ozdravi , sve ce biti po starom !!! Hvala svima na pohvalama .... to za izdavaca cemo reci ... cim bude 100% gotova stvar .... za sada vam mozemo reci da sve ide u najboljem redu .... P.S. Theory Of Chaos ... Disk sam ja licno poslao pre 2 dana ... ocekuj ga !!!! POz svima i jos jednom hvala! Quote
Chicken Little 420 Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Ako si ti licno poslao, svaka cast! Quote
Chlan 787 Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Pozerchina (pozdrav Dushanu! ) je propevala... Ok ste bili sinoc, mada je zvuk bio malo "mutan". Klavijature su se cule, a onda na momente iskljucivale. Isto se desavalo i sa solo gitarom (Macan?) koja se ili cula preglasno ili bila stishana do minimuma.Poispadali ste u par navrata... Anyway, gay je ok! Shalim se! Pozdrva svima! Quote
eretron Posted April 23, 2004 Author Report Posted April 23, 2004 znam ... sve ... jako je tesko bilo svirati ... bez monitora ... sve je bilo ogradjeno tako da bubnjara niko nije cuo ... tonac je pojacavao i stisavao klavijature ... isto je i bilo sa gitarama ... a produzni na kojem su bile ukljucene klavijature je bio sjeban ... pa su se zato iskljucivale !!! Ali i mi smo se pogubili ,.. i tako kad se sve saabere ... ocaj zivi !!!! Aj pozdrav svima Quote
Levithian Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Pa realno, momci jesu maximalno gotivni, ali imaju još dosta da uče i da prelaze. Za njih imam samo reči hvale i očekujem da sa albumom urade nešto veoma veoma dobro i zapaženo, jer su nesumnjivo jedan od kvalitetnijih bendova ovde, čim su se ohrabrili da snime album i treba da služe kao uzor starijim bendovima koji nisu još ništa snimili... Sve najbolje momci! Quote
INFINITY Concerts Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Bend HETERA nastupice u petak 21. maja na PROLECNOM METAL FESTIVALU u Domu Omladine Detaljnije na temi Koncerti i Okupljanja Quote
Chicken Little 420 Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Zasto vas na koncertima reklamiraju kao power metal??? Inace, onaj promo CD mi jos uvek nije stigao... Molim info + fotografije na [email protected] Quote
eretron Posted April 29, 2004 Author Report Posted April 29, 2004 Zato sto grese .... pojma nemam ... mi apsolutno nemamo nikakve veze sa power metalom .... Nije do nas u svakom slucaju .... Disk sam posao obojici !!! Quote
Chicken Little 420 Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Dobro, nema ljutnje... Verovatno se izgubio. Samo ti posalji ono sto sam trazio u prethodnom postu, ok? Pozdrav! Quote
ΣΟΚΙ Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 ja sam mislio da ste promenili pravac!?jebote nisam mogao da verujem! Quote
eretron Posted May 1, 2004 Author Report Posted May 1, 2004 Ma jok .... jednostavno taj koji je pisao najavu ... je pogresio !!! Rekli smo mu da ispravi to ako moze !! Poz Quote
Recommended Posts