Jump to content

Recommended Posts

Posted

......hehhe,ja otkad nisam bila na forumu pocele da se pojavljuju zanimljive teme:))))

Zaista...meni se licno ime HeterA vise svidja,nekako je krace i zvucnije....

Mislim,ipak,moje se misljenje racuna..s' obzirom na krvnu vezu sa jednim clanom koji se nije udostojio da me nazove danas!!!! icon_evil.gifmad.gif

i na koga sam ljuta....

ali dobro...

Samo vi tako nastavite ... bicete poznati bre za mesec,dva....jos vise nego li sada!!=))) icon_da.gif

eto.......

PoZ za Macana...ona stvar ti je super sto si mi pustio u petak u Surchinu:))

i da....poz za mog brata,da ne budem nepristojna a da mu se NE JAVIM icon_razz.gificon_razz.gifmad.gificon_mad.gif

Posted

=)))))))

Evo ugrabih malo vremena da svratim na forum da pozdravim Luku,i da mu cestitam rodjendan sto je inace trebalo Urosh umesto mene da obavi=))))jer sam mu tako rekla........ajde,kad budete imali vremena (posto ste vi sada poslovni ljudi) svratite do mene gajbi na nes sa sladoledom:))

p0Z i ljub:)))

icon_mrgreen.gificon_biggrin.gif233.gif

Posted

Hetera ce svirati 16.05 na hitu 202-jke. Ponovo ce Dusan iz Rain Delaya menjati Borisa ... zbog zdravstvenih problema !! Od sledece svirke Boris se vraca u bend !!!

Pozdrav HeterA

Posted
Hetera ce svirati 16.05 na hitu 202-jke. Ponovo ce Dusan iz Rain Delaya menjati Borisa ... zbog zdravstvenih problema !! Od sledece svirke Boris se vraca u bend !!!

Pozdrav HeterA

Ovaj put je gotov... mhihi.gif

Posted

Posto sam preslusao album, red je i da ocenim musik20.gif Ideja je odlicna(doduse ako bi neko hteo da bude zloban, moze kazati da je Covenant original, ali nije). Vokal je specifican, ali za razliku od svih growlova koje sam cuo, ovo je prvi koji se razume odlicno. Skoro da i nemas tekst u rukama. Za razliku od svih albuma snimljenih kod Brankovica, bubanj je jasniji, mada cinele bi trebalo snimiti uzivo(malo su previse sinteticke...recimo u pesmi `U Noci Punog Meseca`)ako vec ima mogucnosti. Trigerovan bubanj je OK, posto daje i ljudsku dimenziju, samo te cinele...U globalu produkcija je dobra. Ako ste vi zadovoljni, onda sam i ja, samo mi nisu jasne klavijature u pesmi `Vetar Balkanski`; nije dovoljno jasan zvuk na pocetku, ili je to tako trebalo da bude

(tiho, pa onda grune wallbash.gificon_smile.gif ) . Ajd da ne serem vise...

Prijatno sam se iznenadio(i sam volim taj Covenant trip) i imate punu podrsku!!!

POZDRAV!!!!!!!!

Posted

Grupa Hetera ... je upravo potpisala ugovor sa izdvackom kucom " One Records " album izlazi u prodaju za nekih petnaestak dana pod nazivom " Sa One Strane "

Hetera

Posted (edited)

Omot je radio Srdjan Brankovic ... i mnoooogo je dobar .... Barem meni ...

Upravo si obradovao mnoge ali dobro je sto si se na vreme ogradio icon_wink.gif

Nekome i da se ne svidi, a takvih ce biti sigurno (znamo i zasto) neka slusa muziku koja ne moze a da mu se ne svidi icon_rockdevil.gif

Ajd sa srecom!

jel to bese 81 izdanje One recordsa?

Edited by Tara
Guest lord of darkness
Posted

JA CU IPAK PEVATI-JER SAM OZDRAVIO laugh.gif

HVALA SVIMA NA PODRSCI I VIDIMO SE 16.05 I 21.05 U DOMU

Posted
Omot je radio Srdjan Brankovic ... i mnoooogo je dobar .... Barem meni ...

....ajde i ja da vidim taj omot..kad svi kazu da je perverzija.....

ko o chemu prica-Urosh o omotu..RECITE MU DA UMUKNE=)))))

shala mala......

ja vas luka snimam veceras na 202ojci,pa tjemo svi zajedno da se slushamo..a u nedelju se vidimo,ako bog da....(mada tebe gledam svaki bozji dan..... icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif ) hihihi

ajdeee da vam je sa sretjom i izdavanje tog PRVOG albuma,i da zaradite mnooogo para jer tju onda ja da budem bogata!!:)))))

p00z orangelistening.gif