Tara Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Ma sta vam je ljudi? Opusteno... svi mi znamo sta je Hetera. Zar cemo da se uzrujavamo zbog jednog malo nesporazuma? Quote
BlOodY_AnA Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 ......hehhe,ja otkad nisam bila na forumu pocele da se pojavljuju zanimljive teme:)))) Zaista...meni se licno ime HeterA vise svidja,nekako je krace i zvucnije.... Mislim,ipak,moje se misljenje racuna..s' obzirom na krvnu vezu sa jednim clanom koji se nije udostojio da me nazove danas!!!! i na koga sam ljuta.... ali dobro... Samo vi tako nastavite ... bicete poznati bre za mesec,dva....jos vise nego li sada!!=))) eto....... PoZ za Macana...ona stvar ti je super sto si mi pustio u petak u Surchinu:)) i da....poz za mog brata,da ne budem nepristojna a da mu se NE JAVIM Quote
Baal Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Eretron,kad si poslao CD? Josh nije stigao.. P.S. Jel mi dobar avatar? Quote
BlOodY_AnA Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 =))))))) Evo ugrabih malo vremena da svratim na forum da pozdravim Luku,i da mu cestitam rodjendan sto je inace trebalo Urosh umesto mene da obavi=))))jer sam mu tako rekla........ajde,kad budete imali vremena (posto ste vi sada poslovni ljudi) svratite do mene gajbi na nes sa sladoledom:)) p0Z i ljub:))) Quote
Chicken Little 420 Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Preslusao sam ceo album i vrlo je simpatican. Sigurno ce postati jedan od najboljih koji su snimljeni kod nas. Quote
eretron Posted May 5, 2004 Author Report Posted May 5, 2004 Hetera ce svirati 16.05 na hitu 202-jke. Ponovo ce Dusan iz Rain Delaya menjati Borisa ... zbog zdravstvenih problema !! Od sledece svirke Boris se vraca u bend !!! Pozdrav HeterA Quote
Chlan 787 Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Hetera ce svirati 16.05 na hitu 202-jke. Ponovo ce Dusan iz Rain Delaya menjati Borisa ... zbog zdravstvenih problema !! Od sledece svirke Boris se vraca u bend !!! Pozdrav HeterA Ovaj put je gotov... Quote
lord6finger Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Posto sam preslusao album, red je i da ocenim Ideja je odlicna(doduse ako bi neko hteo da bude zloban, moze kazati da je Covenant original, ali nije). Vokal je specifican, ali za razliku od svih growlova koje sam cuo, ovo je prvi koji se razume odlicno. Skoro da i nemas tekst u rukama. Za razliku od svih albuma snimljenih kod Brankovica, bubanj je jasniji, mada cinele bi trebalo snimiti uzivo(malo su previse sinteticke...recimo u pesmi `U Noci Punog Meseca`)ako vec ima mogucnosti. Trigerovan bubanj je OK, posto daje i ljudsku dimenziju, samo te cinele...U globalu produkcija je dobra. Ako ste vi zadovoljni, onda sam i ja, samo mi nisu jasne klavijature u pesmi `Vetar Balkanski`; nije dovoljno jasan zvuk na pocetku, ili je to tako trebalo da bude (tiho, pa onda grune ) . Ajd da ne serem vise... Prijatno sam se iznenadio(i sam volim taj Covenant trip) i imate punu podrsku!!! POZDRAV!!!!!!!! Quote
Baal Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 E moj eretrone nema ni qrca od tebe josh mi nije ni stigao disk... Quote
Apeiron Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Ej prijatelju, ajde svega ti smanjuj taj potpis! Bez veze izgleda, niko ga ne cita, a samo zagusavas teme. Pozdrav! Quote
eretron Posted May 11, 2004 Author Report Posted May 11, 2004 Grupa Hetera ... je upravo potpisala ugovor sa izdvackom kucom " One Records " album izlazi u prodaju za nekih petnaestak dana pod nazivom " Sa One Strane " Hetera Quote
Chlan 787 Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 Zivo me zanima kakav ce biti omot za "Otherside" ( )... Quote
eretron Posted May 11, 2004 Author Report Posted May 11, 2004 Omot je radio Srdjan Brankovic ... i mnoooogo je dobar .... Barem meni ... Quote
Tara Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 (edited) Omot je radio Srdjan Brankovic ... i mnoooogo je dobar .... Barem meni ... Upravo si obradovao mnoge ali dobro je sto si se na vreme ogradio Nekome i da se ne svidi, a takvih ce biti sigurno (znamo i zasto) neka slusa muziku koja ne moze a da mu se ne svidi Ajd sa srecom! jel to bese 81 izdanje One recordsa? Edited May 11, 2004 by Tara Quote
eretron Posted May 11, 2004 Author Report Posted May 11, 2004 Bas tako 81. izdanje ... I Hvala na lepin zeljama Quote
Guest lord of darkness Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 JA CU IPAK PEVATI-JER SAM OZDRAVIO HVALA SVIMA NA PODRSCI I VIDIMO SE 16.05 I 21.05 U DOMU Quote
Rain delay Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Ziveo i dugo nam pevao drug Boris! Vidimo se u nedelju! Quote
Invictus Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Bendu sve najbolje, ali gdje da za gnusnog valderamu objavite!? Quote
BlOodY_AnA Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 Omot je radio Srdjan Brankovic ... i mnoooogo je dobar .... Barem meni ... ....ajde i ja da vidim taj omot..kad svi kazu da je perverzija..... ko o chemu prica-Urosh o omotu..RECITE MU DA UMUKNE=))))) shala mala...... ja vas luka snimam veceras na 202ojci,pa tjemo svi zajedno da se slushamo..a u nedelju se vidimo,ako bog da....(mada tebe gledam svaki bozji dan..... ) hihihi ajdeee da vam je sa sretjom i izdavanje tog PRVOG albuma,i da zaradite mnooogo para jer tju onda ja da budem bogata!!)))) p00z Quote
Recommended Posts