eretron Posted May 13, 2004 Author Report Posted May 13, 2004 ....ajde i ja da vidim taj omot..kad svi kazu da je perverzija..... ko o chemu prica-Urosh o omotu..RECITE MU DA UMUKNE=))))) shala mala...... ja vas luka snimam veceras na 202ojci,pa tjemo svi zajedno da se slushamo..a u nedelju se vidimo,ako bog da....(mada tebe gledam svaki bozji dan..... ) hihihi ajdeee da vam je sa sretjom i izdavanje tog PRVOG albuma,i da zaradite mnooogo para jer tju onda ja da budem bogata!!)))) p00z E necu ja ici ... ... snimacu ih u ja ... pa cemo da ih prozivamo ... ionako su retardirani !!! heheh Aj pa se vidimo onda danas , sutra ... Quote
Urke Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 ....ajdeee da vam je sa sretjom i izdavanje tog PRVOG albuma,i da zaradite mnooogo para jer tju onda ja da budem bogata!!)))) p00z TIPICAN PRIMER KAKO LJUDI ZELE DA SE OBOGATE NA TUDJ RACUN. TO STO SI MI SESTRA, NE ZNACI DA SAM GLUP KAO STO JESAM, NI PAMETAN KAO STO NISAM PA DA SVE PARE POTROSIM NA TEBE. DOBICES SVE DO POSLEDNJEG EVRA(?!) IZ NAVEDENIH RAZLOGA. khhkhk KO RAZUME SHVATICE Quote
BlOodY_AnA Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 TIPICAN PRIMER KAKO LJUDI ZELE DA SE OBOGATE NA TUDJ RACUN. TO STO SI MI SESTRA, NE ZNACI DA SAM GLUP KAO STO JESAM, NI PAMETAN KAO STO NISAM PA DA SVE PARE POTROSIM NA TEBE. DOBICES SVE DO POSLEDNJEG EVRA(?!) IZ NAVEDENIH RAZLOGA. khhkhk KO RAZUME SHVATICE AHAHHAHAHA.......strahota!! Naravno da ces mi dati sve!!! .....ja tebi platjam karte za eyesburn a ti da mi ne udelis barem kojih 100,200 hiljada......ZAISTA NIJE U REDU=))) huh.... bedak looka sto nisi bio da te cujemo,mi obicni smrtnici kraj radija:)) hihihih...al dobro bitno je da je ona riba pomesala tebe i urosa,PA SVI PRIMETE KOLIKO se druzite i koliko ne mozete jedan bez drugoga eeee.....sta tjes,takav je zivot:Ppppp ..ajde vidimo se kad se 'ova' STIPSA iscima do naseg velegrada bezanije,da nas poseti... pa i u nedelju se vidimo najverovatnije.....aj p00z Quote
eretron Posted May 15, 2004 Author Report Posted May 15, 2004 AHAHHAHAHA.......strahota!! Naravno da ces mi dati sve!!! .....ja tebi platjam karte za eyesburn a ti da mi ne udelis barem kojih 100,200 hiljada......ZAISTA NIJE U REDU=))) huh.... bedak looka sto nisi bio da te cujemo,mi obicni smrtnici kraj radija:)) hihihih...al dobro bitno je da je ona riba pomesala tebe i urosa,PA SVI PRIMETE KOLIKO se druzite i koliko ne mozete jedan bez drugoga eeee.....sta tjes,takav je zivot:Ppppp ..ajde vidimo se kad se 'ova' STIPSA iscima do naseg velegrada bezanije,da nas poseti... pa i u nedelju se vidimo najverovatnije.....aj p00z Ej ... on ne moze bez mene ... a ne ja bez njega ... to je jako bitno !!! Nego bre reci mi koji sam ja clan porodice .... ocu da znam .. .da mogu da se hvalim !!!! Quote
Urke Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 podrska from the gay side! Podrska za 700 jura!!! Lazo Nadji Mi Poso!!! Blow Job 4 U !!! Quote
Џрк Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 kad sam ih slusao imao sam utisak da sviraju pop.Mnogo su brate komercijalni,ali stvarno... Quote
BlOodY_AnA Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Podrska za 700 jura!!! Lazo Nadji Mi Poso!!! Blow Job 4 U !!! hihihhiihhi ti pusis-nebitno koja je suma u pitanju (BUUUUUAHAHAHAAH!) kad si ...to sto si..ne bih javno..=) hum hum...ko to svira na trguu bweeeee....rekle mi moje drugarice METALKe da obavezno dolaze!!! more money for u!! without a blow job...And that is a sucssess!!! I AM MEAAAAAN! i takooooooo.....ja zavrsavam skolu za dve nedelje i najsrecnija sam na svetuuuuuuuu uu u u u !! a i pookla malo..da se primetiti. Sto se tice Luko tebe,razmatraj to sa Uroshem ..pa cu videti da se slozimo:))) p000z Quote
eretron Posted June 3, 2004 Author Report Posted June 3, 2004 Pa nisi poslao disk. Poslao sam ... ako ti ne stigne za 7 dana ... onda smo mi najjadniji bend na svetu ... i svima pricaj kako ispaljujemo za promoe ... ali tek za 7 dana !!!! Poz jos jednom ... i sorry zbog nesporazuma !!! Quote
Baal Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Ok nema frke. I ne morate da budete najjadniji bend što ispaljujete za promose, važno je da pravite dobre pesme. Quote
azal Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Podrska za 700 jura!!! Lazo Nadji Mi Poso!!! Blow Job 4 U !!! da si Severina pa da kazem "aj" no cock or money 4 u! Quote
eretron Posted June 4, 2004 Author Report Posted June 4, 2004 od danas ... 4. 06 . 2004 album prvenac grupe Hetera pod nazivom " Sa One Strane " je zvanicno u prodaji ... Quote
Baal Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 eretrone...stigao je promo,veoma sam zadovoljan znachi izvini zbog nesporazuma,and KEEP UP THE GOOD WORK! Quote
eretron Posted June 5, 2004 Author Report Posted June 5, 2004 No Prob..... Ajde kad ga preslusas ... baci neke kritike na forum ili na PP .... Poz !!! Quote
Baal Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Ovako,očekujem da album bude odličan kad su ove pesme savršene! Samo imam jednu zamerku, a to je da se gitara treba čuje jače! Za koga ste izdali album? Quote
ZVERKO Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 E lazice lazice i ti i onaj derpe surcinac ce te umreti u najgorim mukama .... Usput cestitke na albumu ocu free kopiju kao urketov neafirmisani pevac ! Quote
eretron Posted June 6, 2004 Author Report Posted June 6, 2004 Ovako,očekujem da album bude odličan kad su ove pesme savršene! Samo imam jednu zamerku, a to je da se gitara treba čuje jače! Za koga ste izdali album? One Records Quote
*Wicked Girl* Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Album je odlican !!!!! Samo napred!!!!!! Borise pripremi se za bolnu smrt!!!! Quote
Recommended Posts