eretron Posted June 13, 2004 Author Report Posted June 13, 2004 Borise pripremi se za bolnu smrt!!!! Quote
Chlan 787 Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Je l' ti to na avataru omot albuma? Ako jeste - cooool... Sta se desava sa gothgay projektom? Jeste li snimali nesto novo? Quote
eretron Posted June 16, 2004 Author Report Posted June 16, 2004 Je l' ti to na avataru omot albuma? Ako jeste - cooool... Sta se desava sa gothgay projektom? Jeste li snimali nesto novo? Jeste omot A sto se to goth projekta tice ... ja o tome nista ne znam posto u tome ne ucestvujem .... Sorry !!! Quote
Dowla Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 U Noci Punog Meseca Tekst : Miroslav Brankovic Veciti vetrovi pozude Luduju goli jos uvek u meni, dok hodam izgubljenim stazama strave U sebi nosim krike i seni… Dok nade umiru nedogledane u nepovrat me zovu daljine, dok sanjam snove nedosanjane osecam miris tvoje blizine. Sanjas li isto sto i ja u noci punog meseca? Ruse se svodovi , padam do dna dok nazirem obrise tvog tela, jedan mi dodir puls zaustavlja, gledam te dok se budim iz sna… Svugde me prate prikaze tvoje tvoj hladan pogled jesenje boje, nocas je mesec pun nad gradom u tvoje snove ulazim kradom… Sanjas li isto sto i ja u noci punog meseca? Quote
Rain delay Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Divan tekst... Evo, cure mi suze iz guze... Quote
eretron Posted June 20, 2004 Author Report Posted June 20, 2004 Divan tekst... Evo, cure mi suze iz guze... Ti i tvoj Rememberance ili kako se vec pise ... da cutis !!!! Quote
Mr. Smarty Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 U Noci Punog Meseca Tekst : Miroslav Brankovic Veciti vetrovi pozude Luduju goli jos uvek u meni, dok hodam izgubljenim stazama strave U sebi nosim krike i seni… Dok nade umiru nedogledane u nepovrat me zovu daljine, dok sanjam snove nedosanjane osecam miris tvoje blizine. Sanjas li isto sto i ja u noci punog meseca? Ruse se svodovi , padam do dna dok nazirem obrise tvog tela, jedan mi dodir puls zaustavlja, gledam te dok se budim iz sna… Svugde me prate prikaze tvoje tvoj hladan pogled jesenje boje, nocas je mesec pun nad gradom u tvoje snove ulazim kradom… Sanjas li isto sto i ja u noci punog meseca? Jebote Mikica vam je pisao text Quote
eretron Posted June 20, 2004 Author Report Posted June 20, 2004 (edited) Edited June 20, 2004 by eretron Quote
Dowla Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Video sam danas cd u mungosu u novom sadu i kosta 480 dinara!!! Zasto skoro svako izdanje One Records-a ima ljubicast omot? Quote
StRatO Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 purple power! "purple power!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA u jeboto sto me slatko nasmeja Quote
eretron Posted June 23, 2004 Author Report Posted June 23, 2004 Video sam danas cd u mungosu u novom sadu i kosta 480 dinara!!! Zasto skoro svako izdanje One Records-a ima ljubicast omot? U bg-u je 350 ... Quote
VampireBlues Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Okej su zvucali sinoc na Trgu...samo napred Quote
solicitor Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Sinoc su na trgu zvucali mnoooogo vise od OK !!!! Ja uskoro nabavljam album ... nek ne menjaju stil, sviraju fantasticno, znaju da nameste zvuk ... sve je perfektno .... Quote
Jackie Brown Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Da,jako je bilo lepo slusati ih....Nadam se da ce se kvalitet poboljsati i da ce album imati uspeha Quote
:={MaYa}=: Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 SIGURNA sam da ce imati uspeha....prvo fenomenalni su momci sami po sebi,dovoljno opusteni a dovoljno ozbiljni.....tako se to radi momci! Poz! Samo napred! Quote
Giga Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Hetera je sjajna, momci sjajno naprave atmosferu, imaju odlicnu muziku i pogotovo mi se dopadaju sto, za razliku od vecine domacih bendova, stavljaju krupan akcenat na klavijature. A ja obozavam klavijature! =) Samo jedva cekam majice, keve mi, Hetera je jedini domaci bend ciju bih majicu nosio. BTW, pitanje je sad: kad ce sledeca svirka? E da, i sta je gothgay projekt? Quote
eretron Posted June 29, 2004 Author Report Posted June 29, 2004 Hetera je sjajna, momci sjajno naprave atmosferu, imaju odlicnu muziku i pogotovo mi se dopadaju sto, za razliku od vecine domacih bendova, stavljaju krupan akcenat na klavijature. A ja obozavam klavijature! =) Samo jedva cekam majice, keve mi, Hetera je jedini domaci bend ciju bih majicu nosio. BTW, pitanje je sad: kad ce sledeca svirka? E da, i sta je gothgay projekt? Sledeca svirka je 18.07 u Kragujevcu ... na Hitu 202 ... a za Beograd ... pojma nemam !! GayGoth je propao Quote
Apeiron Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Momci, I VISE NEGO prijatno iznenadjenje vas nastup na trgu!!! Definitivno ste mi se najvise svideli. Bez zelje da ikog uvredim, rekao bih da vi i vise nego uspesno nastavljate tamo gde je Draconic stao (zbog promene u njihovom zvuku). Imali ste odlican zvuk, i super ste uvezbani, a i pesme su odlicno napravljene. Sav RESPECT od mene i Interfectora, pa se vidimo i sviramo zajedno uskoro, nadam se! Poz! Quote
Baal Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 HeterA je savršeno odradila svoj nastup na rođendanu 202, i bili ste najbolji bend tamo! Eretrone,šalji mi biografiju i slike na [email protected] da bih stavio u intervjui pošto sad objavljujem zine. Quote
azal Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 super ste bili na trgu! hvala vam sto svirate In Death Embrace, nece nas klinci smarati da ga sviramo vise jer ja nisam ni preslusao tu pesmu, a kamoli imao zelju da je sviram. sto vise...mnogo je bolje svirate, vise vam lezi. ako volite melodican black metal slusajte Heteru a ne Draconic!!!!! Quote
Recommended Posts