ZVERKO Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Jel zna neko shta se deshava sa ovim bendom ? Quote
Shamandalie Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Znam ja! Sprema se novi album koji ce zvucati fantasticno! A trebalo bi i web sajt da se pojavi sa svim informacijama. Quote
ZVERKO Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Jeeeel ? A jel znash mozhda da li ima nekih inovacija shto se tiche novog albuma ? Quote
Rain delay Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Jeeeel ? A jel znash mozhda da li ima nekih inovacija shto se tiche novog albuma ? Kol'ko sam ja cuo... (second hand info) 1. 12 pesama 2. mnogo upechatljivije gitare 3. vise melodic death-a, naspram gothic/black-a 4. (ocekuje se) mnogo bolja produkcija nego na prvencu 5. Paradox studio JEDVA CEKAM! A, ako Macan (gitarista) procita ovo nek mi se javi... cekam ga k'o ozeblo Sunce... Quote
ZVERKO Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Kol'ko sam ja cuo... (second hand info) 1. 12 pesama 2. mnogo upechatljivije gitare 3. vise melodic death-a, naspram gothic/black-a 4. (ocekuje se) mnogo bolja produkcija nego na prvencu 5. Paradox studio JEDVA CEKAM! A, ako Macan (gitarista) procita ovo nek mi se javi... cekam ga k'o ozeblo Sunce... Skoro sve si dobro rekao sem shto ce biti deset pesama i josh jedan vokal ... Quote
Shamandalie Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Organizovacemo jednu konferenciju gde ce macan sve da isprica, a pojedinacne intervjue ce da daje Boris, kao kazna sto mi je pobegao kad smo radili ankete na Autokomandi. Quote
ZVERKO Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Po novom dogovoru , macan ne daje vishe intervuje ... To rade Bora i novi pevach ... Mada mislim da bi bolje bilo da macan i dalje daje intervjue Quote
Shamandalie Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Da, Macan je sjajan sagovornik. Po meni, posto je dosta ljudi u bendu, a svi su lepi i pametni momci, trebalo bi svi podjednako da budu medijski zastupljeni. Na primer klavijaturista za Svet, Skandal i CKM, Macan za BV, Nocturne, Hammer, a Bora za televizije, Ivan za radio stanice.... Quote
ZVERKO Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Svet, Skandal i CKM, ?!!?!?!?!?!?!?!?!?! Quote
Shamandalie Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Sto da ne! Tako se stice popularnost. Quote
ZVERKO Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 To bash i nisu chasopisi koji bi imali zhelju da intervjuishu ovakav bend niti slushaoci ovakvog benda chitaju takve cashopise ... Quote
Infest Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Pozdrav neizlecenim alkoholicarima i pederashu macanu jebalo ga stoku raca!!!! pozdrav,a album kida stose tice blasta na bubnju alimi se ne svidja ona tuc tuc drumand bass deo u novim stvarima,btw.bio pa video! pozdrav pederasi mali ljubi vas zoki Quote
Shamandalie Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 To bash i nisu chasopisi koji bi imali zhelju da intervjuishu ovakav bend niti slushaoci ovakvog benda chitaju takve cashopise ... Sve moze da se sredi! Zoki, nemoj tako, moze stvarno da se pomisli da su svi u bendu gejevi, pa da onda izgube ogromnu zensku publiku. Quote
Shamandalie Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 A ko kazhe da nisu ? Ne kazem ja ni da nisu ni da jesu, ne mora o tome da se prica javno. Bitna je njihova muzika, energija i ono sto pru\aju publici. Dobro, znam i ja za neke gej price, ali zar je to bitno? Quote
ZVERKO Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Hej opusti se oni su mi jedni od najboljih drugara a i da kazhem kolege tako da sve shto ja kazhem o njima je chista shala ... Nemoj to shvatati ozbiljno ... A i ti shljiva ovo : STANKE GAY Quote
Shamandalie Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ma i ja se malo salim. Da nisi ti jedan od onih sto sam srela na Knjazu ili na autobuskoj stanici na Bezanijskoj kosi kad sam svracala kod Macana? Svi mi volimo Heteru, a te gej sale mogu cak da budu i zanimljive! Quote
ZVERKO Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ma ne znam da li si ti mene srela ... Ali videcesh me na bini pored Bore Quote
Shamandalie Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ah, pa da se nismo vec videli u Kuglasu ili na stanici 78 kod bolnice Dragisa Misovic? Quote
Shamandalie Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Kao zvanicni PR benda Hetera imam tu cast da vas obavestim da ce uskoro biti beogradski koncert. Racunajte da ce biti u prvoj polovini decembra, mesto najverovatnije Dom Omladine, a za koji dan obavesticu vas preciznije o datumu i ostalim detaljima! Quote
ZVERKO Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ah pa to ce biti zaista diiivno ... Chak shta vishe radujem se delimichno gay koreografiji izmedju Bore Shljive i Macana ! Ochekujem zaista lude orgije !!! Quote
Shamandalie Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Dobro, neka koreografija bude gej, samo neka se polsle meni ne zale ako im fotografija izadje u Skandalu ili ih startuje neki muskarac na ulici. Ma, bice vrhunska zabava. I orgije, nego sta! Meni obezbedite tri dugokosa Finca- jednog plavusana, jednog smedjeg i jednog crnokosog. Quote
ZVERKO Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 MA nishta se ti ne brini , njih likovi startuju na ulici i bez gay publiciteta ... Lepi su momci iz Hetere kazhu ljudi koji ih startuju A shto se tiche Finaca sredicemo neshto ... Mozhe neki chlan In Flames-a ? Quote
Shamandalie Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Ma moze, mada su oni Svedjani. Bitno je da je lep. Mogu Argentinci, Portugalci, Italijani... Nego sto se koncerta tice, krecemo u promociju! Nadam se da ce sve biti cool. Quote
lord6finger Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ruuushe se svo-do-viiiiiii Quote
Recommended Posts