BodyRemover Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Britanski band. veoma slusljiv mix muzike mr bunglea, popa i convergea! jedan od najboljih albuma 2003, The Trees Are Dead & Dried Out Opako! poz Quote
Kent Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 sramota da ovo cami na dnu, dok se nebulozni postovi samo nabijaju po meshuggah temi elem, jedan od najinovativnijih bendova koje sam skorije cuo... retki su oni koji znaju tako efektno da iskombinuju tehnicku i kreativnu stranu... a sikth su vrh medju tim retkim... moram majicu negde da nabavim! ima li nagovestaja nove ploce? Quote
azal Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 fura batica iz Machine Head-a majcu u srpskom metal hammeru. Sikth mozda jedini novi metal bend koji je uspeo da me stvarno odusevi ove godine. Izlizao mi se mp3 od slusanja Quote
Kent Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 video sam, samo gde je naci, pitanje je!? nema na sajtu njihovom... inace, verujem da bi lestate mogao za njih reci i da su love metal, imaju momente Quote
azal Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 ona jedna stvar mozda...onaj hit... to je spoj vrh momenta Dream Theater-a i Thrice-a. brooka...nju mogu 10 puta zaredom da slusam. Quote
Kent Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 peep show! kakva br00ka... In all these words in which you preach I would have thought you'd act. But you're sitting too comfortably In a land so distant Watching for entertainment... And in this voice of confidence Too proud to admit flawed opinions Bound to his verbal crusade Preaching his invented position. These tones will always Deceive the unfamiliar Still glorifying your misperception. So in love with the sound of you own voice And why? You would talk for eternity The watcher runs With the circles of his debate And in the end, what's been achieved? Quote
KRANG Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 gov... zezam se. dobar bend! jeste da ima par ljigavih (love metal hahahah) momenata, ali ima mnogo više dobrog/genijalnog materijala koji to potire Quote
Uros Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 DA, DA! DEFINITIVNO NAJBOLJI BEND KOJI MI JE AZAL DOBACIO PRE NEKI DAN! NERACUNAJUCI MESHUGGAH - CATCH 33, NARAVNO! Quote
- Σ - Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Ne znam sta da kazem, sve je OK ali ima par GAY (eng. Alogia) momenata. Quote
Freak Kitchen Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 auuuu, al je ovo dobar bend... ja sam odusevljen!!! ...a ovo postujem dok jos nisam preslusao ni ceo album, vec svega tri i po pesme... odoh da nastavim Quote
dr NIK@ Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 cuo sam ja za njih jos odavno i mnogo su mi se svideli.... vokal je totalno opicen, a muzika jebe keve.... mnogo mi je gotivno ono zadnje cudo na albumu nazvano "When Will the Forest Speak...?"... Inace imaju oni i neka 2 EP-a sa kog su pohvatane neke pesme i stavljene na album.... u svakom slucaju ludo burazeru ludo... Quote
BodyRemover Posted June 8, 2005 Author Report Posted June 8, 2005 moze na netu da se poslusa jedna (mnogo dobra) nova pjesma. ostavicu link kad budem s kompom. Quote
Apeiron Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 pjesma. Vidim da je sve teze razlikovati tebe i rodjaka, jos si poceo i ijekavski da pises... Quote
Out Of Time Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 shta qrac ostavicesh link BRemoveru? myspace.com/sikth eto je pamet... Quote
BodyRemover Posted June 10, 2005 Author Report Posted June 10, 2005 evo sam tek ovog momenta dosao do kompiutera. znaci evo linka link poz Quote
Andromeda Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Vidim da je sve teze razlikovati tebe i rodjaka, jos si poceo i ijekavski da pises... ovaj.. ja sam preslusala album i ostala podosta podijeljenog misljenja. definitivno nije bend stila kojeg osobno preferiram iako ima dijelova koji su jako dobri, mislim na instrumentalnu stranu. vokalno mi je katastrofa (osim razumljivih i clean dijelova), no valjda je to stvar osobnog ukusa..ja bi sa svojeg stajalista rekla da mi je ovo jedno od gorih albuma koje sam cula u ovoj godini i definitivno se nece bas vrtjeti u mp3 playeru... ajd, sad pljujte, i don't care Quote
gruban Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 When Will The Forest Speak... ? je prejak udarac!! wild bones, WILD BONES!!! Quote
azal Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Forest fires, crooked liars, why am I so sullen and drained? Quote
gruban Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Forest fires, crooked liars, why am I so sullen and drained? Quote
Recommended Posts