Angelystor Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 O, vidi, eno ga lift. Kol'ko dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=5gSYDI2XRDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 ne znam, nije to to vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 https://getmetal.club/123534-sikth-the-future-in-whose-eyes-2017.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Slabasno je ovo. Ima dobrih momenata ali ni blizu zlatnim danima. Mikeevi vokali mi nikad nisu legli, a i ovaj novi vokal nije na nivou Justina Hilla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 problem je sto novi vokal nema ni mesta da pokusa da bude dobra zamena za Justina jer mu Mike ne da. Slusaj Aliases, lik stvarno svasta zna. Ali da, ima nekoliko predobrih pesama "No Wishbones" mi verovatno u top 5 Sikth stvari ikad bez preterivanja, ali nije mi toliko dobar album kao celina. Da li je do toga sto su ih svi iskopirali milion puta otkad su nestali ili zato sto vise nisu toliko energicni i diviljni, mozda a little bit of both. a i ta sterilna periphery produkcija moze da ga duva, ranije su imali potpuno organic zvuk i dosta je sve zilje zvucelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Da, Mikee je preprisutan svuda, trebalo je da ostavi malo prostora da pesme prodisu. Moze se cuti a i videti na ovim nekim novijim live snimcima da ovaj novi vokal Joe nije bas stavljen u ravnopravan polozaj sa ostalim clanovima. Meni najvise smeta odsustvo njihovog prepoznatljivog groove-a, izuzev u nekoliko pesama (npr. meni je the Aura favorit), a ne pomaze ni preplastificirana produkcija, jednostavno im to ne lezi kao bendu iz ove predmoderne faze. I da, nema previse top notch rifova kao sto sam ocekivao ili su zakopani negde ispod vokala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 WTF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 slusam ovih dana prva dva albuma i sad mogu da potvrdim da definitivno nije to to vise. daleko da su sad djubre, ali energija sa pocetka karijere nije prisutna vise i cini mi se da su ideje malo presusile, iako moze da se nadje odlicnih pesama i na EPu i na novom albumu. Alo prva dva su idalje nedostizna i stavljaju Sikth u top 5 najoriginalnijih i najbitnijih metal bendova 2000ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Ako nista uradili su spot za jednu od boljih stvari sa albuma. Spot je glup, though. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted April 8, 2020 Report Share Posted April 8, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts