Apeiron Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Veze s vezom rasprava. Bradonja i ja pokusavamo ubaciti hot or not momenat sa masnim burekom, a niko ne obraca paznju Quote
Buddha Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 (edited) pa u toj raspravi jedino je jogurt hot or not. burek je hot. Edited May 2, 2006 by slowdiver Quote
Out Of Time Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 (edited) najbolja stvar je to shto sam ono shto je i pokrenulo "stvar" napisao onako jer sam bio dokon i hteo sam malo andjelku da zezam... plus nisam imao krv u sebi nego neko pivo i tako... sikth su svper... ne sviraju sve vreme tech/prog... ima momenata kada se ponashaju ko klinci i to je jedino shto moze da me nasekira kod njih... pitenje je dal sviraju bolje od btbam-a... btbam su svperskiji... bave se, po meni, valjanijim zanrovima... tip peva bolje od sikthasha ali ga kuca onaj grublji vokal siktha, onaj muzevniji ko niko... wild bones, wild bones! burek je najsvperskiji... burek ne mora da bude hot pogotovo ako ga ispustite i on padne na zemlju pa onda morate da ga otresete (burek) i operete vodom... ili ako ti ostane 200grama za ujutru... plus hot burek od shunke i kachkavalja je djubre... bolji ladni... jedino meso i krompir volem vruce do balchuka! jogurt, by the way, nikako ne sme da bude hot inache ce biti sirutka... Edited May 2, 2006 by Out Of Time Quote
gruban Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 wild bones, wild bones! operete vodom voda je gay Quote
Buddha Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 najodvratniji filing ikad je kada jedes pijan neki burek sa mesom i aftertaste koji imas u ustima sutradan ujutru. Quote
Kent Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 word. jos ako je neka nova godina u pitanju... Quote
Angele Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 burek ne mora da bude hot pogotovo ako ga ispustite i on padne na zemlju pa onda morate da ga otresete (burek) i operete vodom... predivno Quote
MudriPanj Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 bolje je da oljustis povrsinske kore i pojedes sto ostane Quote
Out Of Time Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 to mozda i moze sa burekom ali ako je pita u pitanju no way... domaci burek moze da se ocerupa jer verovatno ima 3,4 ozgo i 3,4 ozdo... al ova kupovna sranja... providno kao tojletni papir... toliko o sikth-u... voleli bi burek siguran sam... Quote
Apeiron Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Potpuno pogresan tok price... Hot or not se nije odnosio na to da li bvrek treba da bude vruc ili ne, vec da li ste za masan bvrek ili ne. Sikth je jak, nema govora. Ali bvrek uz jogvrt ima lepse melodije. Quote
azal Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 zato ja uvek jedem prazan burek, jer kontam da je bar kora uvek sveza...ako vec ne mogu da racunam na meso i sir. a sikth bez jogurta kao mish bez pacova. Quote
Angele Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 [solo] pin [solo] says: i have had many pies but possibly not that specific one [solo] pin [solo] says: id love to try though haha An_Underwater_Thing says: but it differs somewhat from pies [solo] pin [solo] says: ok An_Underwater_Thing says: more fat in it hahaha Quote
Guest حسين Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Naravno da nije jeo burek kad je dušman iz Anglije. Quote
Guest حسين Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Ali ako baš hoćeš da mu približiš tu pojavu, reci "greasy pie", ili "lard pie" Quote
Angele Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 da to je rech... mislim da dobro razume i moj indijanski Quote
Angele Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...riendID=4556792 new tester yay Quote
Angele Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 ili ovde http://www.bielerbros.com/media/mp3_player/index.html ima vishe samplova.. hmm... ova tema mi se vishe svidjala kad ste lupetali gluposti... Quote
Kent Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 heh. bas sam to hteo da prokomentarisem... bas te kulira ova avangardna marva! Quote
Dowla Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Sikth ce da bude predstavnik Velike Britanije na sledecoj evroviziji Jedino ako Moondive bude predstavnik Srbije Quote
Recommended Posts