Шарки Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Kapiram da bi bilo kul da izazovemo Marty F-a, darijusa i BVDa da naprave bend i da za to imaju dva meseca, da posle toga naprave svirku pa da ih mi ocenjujemo. A za jam neka se jave oni koji nisu totalni mentoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ja i darijus vec imamo bend Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 jeste li zajedno u bendu ili ima svako svoj bend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmo Lewis Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ]http://img359.imageshack.us/my.php?image=bennyhell9ny.jpg trazi se kontrabasista, za sada su tu dve gitare (nismo nikakvi virtuozi, a za ovakvu vrstu muzike smo vise nego dobri) i bubnjara cemo lako naci. jedan od gitarista peva, a drugi se smeje histersticno, vristi... poceli smo sa pisanjem tekstova i uglavno su svi o zombijima, drakuli, baba-rogama, mumijama, majmunima koji ubijaju zene preko 70 godina a zatim jedu njihov mozak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ]http://img359.imageshack.us/my.php?image=bennyhell9ny.jpg trazi se kontrabasista, za sada su tu dve gitare (nismo nikakvi virtuozi, a za ovakvu vrstu muzike smo vise nego dobri) i bubnjara cemo lako naci. jedan od gitarista peva, a drugi se smeje histersticno, vristi... poceli smo sa pisanjem tekstova i uglavno su svi o zombijima, drakuli, baba-rogama, mumijama, majmunima koji ubijaju zene preko 70 godina a zatim jedu njihov mozak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Kapiram da bi bilo kul da izazovemo Marty F-a, darijusa i BVDa da naprave bend i da za to imaju dva meseca, da posle toga naprave svirku pa da ih mi ocenjujemo. A za jam neka se jave oni koji nisu totalni mentoli. Jbg, a bas sam se zagrejao za ideju. Ja i darijus vec imamo bend Zovite BDV-a za bubanj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 AUDISLAVE TRIBUTE POTREBNI SVI SEM BUBNJARA. ZAR NIKO OVDE NE VOLI AUDIOSLAVE!!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Marty i darijus imaju bendove?? Ah, a ja se čudim što je napolju -12°C Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) AUDISLAVE TRIBUTE POTREBNI SVI SEM BUBNJARA. ZAR NIKO OVDE NE VOLI AUDIOSLAVE!!?!?!?!?!? volim ja ....al' ne volem tribute bendove ....ajd' ponekad je ok. svirati pesme bendova koje volis ali svirati obrade samo jednog benda je po meni bezveze.... Edited January 25, 2006 by The Eagle Nature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Kapiram da bi bilo kul da izazovemo Marty F-a, darijusa i BVDa da naprave bend i da za to imaju dva meseca, da posle toga naprave svirku pa da ih mi ocenjujemo. A za jam neka se jave oni koji nisu totalni mentoli. Jebiga... onda ja otpadam Je li Marfy jel svirate mozda Children of Bodom? Svirao bih vam ja klavijature Moze dakle neki pekmez posle ispita, zakupimo 4 sata nekim radnim danom u Surchinu ima 3 gitarska pojacala pa blejimo na smenu, znam bubnjara koji bi rado dosao, tako da... sharkey, kupi prijave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Prijave za YuMetal Jam Session (biće na DVDju) meni na PP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 jeste li zajedno u bendu ili ima svako svoj bend? Zajedno...drugacije ne moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Kapiram da bi bilo kul da izazovemo Marty F-a, darijusa i BVDa da naprave bend i da za to imaju dva meseca, da posle toga naprave svirku pa da ih mi ocenjujemo. A za jam neka se jave oni koji nisu totalni mentoli. ti da ocenjujes nekog...??? ma zdravlje najbitnije... ionako pravimo opeth tribute... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 e' date='23. 1. 2006, 22:59'] gitaristi smaraju... da sam ja imao nekog starijeg burazera da me usmeri dok jos nije bilo kasno ne mogu vise da se slozim... i to samo zato jer se plasim da ces ti i tvoja ekipa da me rasturite od batina... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) darko uspesno vrsi svoju misiju poz od Sunny-ja Edited January 25, 2006 by Marty F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixaylo Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Nasli smo bubnjara i pevaca,samo nam fali klavijaturista.Radimo autorske stvari.Zainteresovani neka se jave na moj PP.Ne modu vise da cekam na klavijaturistu Ha,ha,ha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksmith Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 zakupimo 4 sata nekim radnim danom u Surchinu ima 3 gitarska pojacala tako nesto nezelim ni najgorem neprijatelju... morao sam ovo da kazem jer je stvarno tako... ko ne zna zasto, bolje da nikada ne sazna... ko je probao da svira tamo znace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) Šta, loš ti je MiiR????????????????????????????????? Brate, to ako nije najbolji studio u celom Beogradu onda me jebi u bulju. Edited January 25, 2006 by sharkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Ne bi trebalo tako olako da dajes tako teske zavete! Sharkey daje u guzu! Feget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 volim ja ....al' ne volem tribute bendove ....ajd' ponekad je ok. svirati pesme bendova koje volis ali svirati obrade samo jednog benda je po meni bezveze.... pa moras od neceg da pocnes, nije to krajnji cilj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Ne bi trebalo tako olako da dajes tako teske zavete! Sharkey daje u guzu! Feget! Ako neko nađe bolji i povoljniji studio od MiiRa dajem da me jebu u dupe. Ti ćeš prvi, Nikola, ljubavi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Ne znam bash da li je najbolji posto nisam obisao sve studije u gradu, ali definitivno Miir je ekstra mesto, a i cena je smesna za ono sto pruza , samo nek' je ne dizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Ako neko nađe bolji i povoljniji studio od MiiRa dajem da me jebu u dupe. Ti ćeš prvi, Nikola, ljubavi! Odmah krecemo ja i Zarko u potragu! Mnogo si nas naljutio i karacemo te ruzno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annabel Lee Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 meni treba bubnjar...Sviramo nesto na foru Nirvane,ali sam sa bendom jos nova u poslu..jer ima slobodnih bubnjara ovde?po mogucnosti da su iz Vojvodine................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksmith Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Brate, to ako nije najbolji studio u celom Beogradu onda me jebi u bulju. brate dogovoricemo se vec... a sto se studija tice jedanput sam bio tamo i,cini mi se, nikad vise... neznam dal postoji u surcinu vise studia, znam da sam u ovom sviro 4 sata za cini mi se 600 kinti...stvarno bedna cifra... ali brate njima je tamo napon 180 V!!! i ako sviraju dve gitare sa malo boljim procesorima onda mozes da se jebes u bulju od muke...nedaj boze da jos imas i pored toga neki overdrive za bas. zar niko nije imao slicnih problema tamo?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts