Jump to content

Potražnja muzičara

Recommended Posts

]http://img359.imageshack.us/my.php?image=bennyhell9ny.jpg

trazi se kontrabasista, za sada su tu dve gitare (nismo nikakvi virtuozi, a za ovakvu vrstu muzike smo vise nego dobri) i bubnjara cemo lako naci. jedan od gitarista peva, a drugi se smeje histersticno, vristi... poceli smo sa pisanjem tekstova i uglavno su svi o zombijima, drakuli, baba-rogama, mumijama, majmunima koji ubijaju zene preko 70 godina a zatim jedu njihov mozak... icon_smile.gif

]http://img359.imageshack.us/my.php?image=bennyhell9ny.jpg

trazi se kontrabasista, za sada su tu dve gitare (nismo nikakvi virtuozi, a za ovakvu vrstu muzike smo vise nego dobri) i bubnjara cemo lako naci. jedan od gitarista peva, a drugi se smeje histersticno, vristi... poceli smo sa pisanjem tekstova i uglavno su svi o zombijima, drakuli, baba-rogama, mumijama, majmunima koji ubijaju zene preko 70 godina a zatim jedu njihov mozak... icon_smile.gif

ph34r.gifph34r.gif

Kapiram da bi bilo kul da izazovemo Marty F-a, darijusa i BVDa da naprave bend i da za to imaju dva meseca, da posle toga naprave svirku pa da ih mi ocenjujemo.  A za jam neka se jave oni koji nisu totalni mentoli.

Jbg, a bas sam se zagrejao za ideju.

Ja i darijus vec imamo bend

Zovite BDV-a za bubanj.

Kapiram da bi bilo kul da izazovemo Marty F-a, darijusa i BVDa da naprave bend i da za to imaju dva meseca, da posle toga naprave svirku pa da ih mi ocenjujemo. icon_biggrin.gif A za jam neka se jave oni koji nisu totalni mentoli. icon_smile.gif

Jebiga... onda ja otpadam icon_sad.gif

Je li Marfy jel svirate mozda Children of Bodom? Svirao bih vam ja klavijature icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

Moze dakle neki pekmez posle ispita, zakupimo 4 sata nekim radnim danom u Surchinu ima 3 gitarska pojacala pa blejimo na smenu, znam bubnjara koji bi rado dosao, tako da... sharkey, kupi prijave icon_cool.gif

Kapiram da bi bilo kul da izazovemo Marty F-a, darijusa i BVDa da naprave bend i da za to imaju dva meseca, da posle toga naprave svirku pa da ih mi ocenjujemo. icon_biggrin.gif A za jam neka se jave oni koji nisu totalni mentoli. icon_smile.gif

ti da ocenjujes nekog...??? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ma zdravlje najbitnije...

ionako pravimo opeth tribute... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

pivopije.gif

e' date='23. 1. 2006, 22:59'] gitaristi smaraju... da sam ja imao nekog starijeg burazera da me usmeri dok jos nije bilo kasno no.gif

ne mogu vise da se slozim...

i to samo zato jer se plasim da ces ti i tvoja ekipa da me rasturite od batina... icon_smile.gificon_wink.gif

icon_da.gificon_da.gificon_da.gif ...

Brate, to ako nije najbolji studio u celom Beogradu onda me jebi u bulju.

brate dogovoricemo se vec...

a sto se studija tice jedanput sam bio tamo i,cini mi se, nikad vise...

neznam dal postoji u surcinu vise studia, znam da sam u ovom sviro 4 sata za cini mi se 600 kinti...stvarno bedna cifra...

ali brate njima je tamo napon 180 V!!! i ako sviraju dve gitare sa malo boljim procesorima onda mozes da se jebes u bulju od muke...nedaj boze da jos imas i pored toga neki overdrive za bas.

zar niko nije imao slicnih problema tamo?!?!?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...