Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bendu Svartgren (black metal) iz Beograda potreban je bubnjar za ozbiljan autorski rad. Pozeljno je da poseduje duplu pedalu i da zna da je koristi :mrgreen:

zainteresowani neka mi se jawe na pp ili mail :pivopije:

Posted

Pošto se niko do sada nije javio od ''kandidata'', moraću opet da zamolim za:

Heavy metal bendu potrebni bas gitarista i bubnjar, pol,godine i iskustvo, nisu od značaja.

Bitno je da su oni koji hoće da sviraju ozbiljni i posevećeni materiji (kol'ko god ovo glupo zvučalo:)).

info na mail: precordsp@gmail.com

ili preko pp-a.

P.S:

GRUPI RIBE I REDOVNA PLATA OBEZBEDJENI!!!

Posted

Black metal bendu Plamen Iskona iz Rume potreban je bubnjar,imamo za sada pet nasih stvari,trebalo bi da uskoro izdamo demo,sve sto nam fali je bubnjar .po mogucnosti pupla!

Ako je neko zainteresovan i ima neka pitanja na

cromlech1@hotmail.com

morphymaniac@yahoo.com

Posted

MAjku mu pocecu da kloniram bubnjare da ne maltreriraju vise bendove...za mene jednog Vinnie Paula za pocetak :) :) :)

Posted

Potreban neko za scream & growl za death metal bend. Sviramo svoje stvari - nesto tipa Death/At the Gates/Black Dahlia Murder. Ima nas 2 gitare, bas i bubanj. Imamo prostoriju.

064/2480-799 Bojan

moze i na pp

Posted
  MegaDex said:

MAjku mu pocecu da kloniram bubnjare da ne maltreriraju vise bendove...za mene jednog Vinnie Paula za pocetak :) :) :)

e odlichno, kloniraj i meni, ako ti nije frka, jedno 2 komada, za swaki sluchaj ...da imam u rezerwi.. :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

i opet... ako je neko zainteresowan da swira bubnjewe u black metal bendu neka se jawi na pp :pivopije:

Posted
  le_scrawl said:

e odlichno, kloniraj i meni, ako ti nije frka, jedno 2 komada, za swaki sluchaj ...da imam u rezerwi.. :mrgreen:

i opet... ako je neko zainteresowan da swira bubnjewe u black metal bendu neka se jawi na pp :pivopije:

Uradicu ti to ali za 500 evra...jbga troskovi intervencije...offtopic

Ajde ljudi javte se

Posted
  Atheist said:

Potreban neko za scream & growl za death metal bend. Sviramo svoje stvari - nesto tipa Death/At the Gates/Black Dahlia Murder. Ima nas 2 gitare, bas i bubanj. Imamo prostoriju.

064/2480-799 Bojan

moze i na pp

Zar je dotle doslo da na yum kacis oglas ;) ?

BTW, za potencijalne vokaliste - u bolju kombinaciju NE MOZE da se upadne :rockdevil::muzicar: !!!

Posted
  le_scrawl said:

Емо пиле има право, дајте два-три бубњара чисто да их држимо у некој тегли за "не дај Боже". :) Оглас је исти: БЕНД NoYz? ТРАЖИ БУБЊАРА!!!!!

Posted
  أصحاب said:

Ja se već razmišljam da napravim jednog ovakvog :

IPB Image

odlichno diwno sawresxeno:) !! brzo sawki copy / paste ili sawe drummer as...lol x) :mhihi::mhihi:

Posted
  MegaDex said:

Zato i imam warn...nego da te pitam gde si naso bubnjara...jel ti bio poznanik ili si dao oglas?

preko zajednickih poznanika ;)

e' date='13. 11. 2006, 22:53' post='1233813']

Zar je dotle doslo da na yum kacis oglas ;) ?

BTW, za potencijalne vokaliste - u bolju kombinaciju NE MOZE da se upadne :rockdevil::muzicar: !!!

Sto da ne. :cool:

Posted

Jel ima neki bend koji cepa neki Rok tipa :RHCP,TOTO,Deep Purple....

A da im treba bubnjar,vise mi je pun k.... likova koji dodju na probu i ne znaju sta treba da rade.

IPB Image

Posted

Moj бенд свира гранџ и треба нам бубњар и веома знамо шта треба да радимо. ;) (Па ти сад схвати како хоћеш :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...