Wild Child Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 svirao bi ja mozda solo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 svirao bi ja mozda solo Samo arpedja i tapinge priznajemo!;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 pa ni ne vredi svirati gitaru bez toga pffffffffff :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan B Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 TREBA VAM PEVAC? Lepo mogu da skinem Tifu,Alena,Billy Idola,Ekv,Whitesnake...dakle,hard rock.Otprilike,leze mi malo grublji (hrapaviji) glasovi ( uvezb'o sam se vinjakom ) Mogu pevati i izrazicu se "cisto" samo da ne ide glas mnogo visoko (efekat stiskanja i uvrtanja jaja:) ) Ako ste zainteresovani a pritom ste iz Bg-a javite se, Inace, imam 23 god i trenutno dosta slobodnog vremena. Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 aj jos bubnjar i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
=sleepy= Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 e ovako FakeFreedom trazhi novog bubnjara i gitaristu shtim je drop c , svira se neki hardcore/new wave www.myspace.com/fakefreedombgd tu je par snimljenih pesama ali se novije znatno razlikuju. zainteresovani neka se jave meni na PP ili na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Zasto svi kad prave bend sviraju tudje stvari, i onda ako ih posluzi sreca krenu da rade s autorskim??? Zar nije normalnije da ti se osmehne sreca sa autorskim stvarima? Mislim sigurno niko nista nece postici sviranjem tudjih pesama. Da je tako bendovi ne bi bili poznati po svojim pesmama vec po tome kako sviraju tudje. A tudje pesme gotovo svi teze da sviraju nalik originalu. Niko nesto da promeni,doda... Ode nama ovako muzika da ne kazem u sta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Drop C je za EMOSE E stim je najtr00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
=sleepy= Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 rece covek ciji je autorski bend ovo: http://www.myspace.com/perunko pa vi recite jel bolje da prvo malo vezbas tudje il da odma krenes da osvajas svet hitovima... al fakat je da se proslavio i posta poznat... btw mag je moj favorit... SHTA JE BRE OVO???? Ovo chak nije ni smeshno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Нисте чули за Перунка? 'Де ви живите, јееее боте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Mislim da u perunku nije bila poenta onog mog posta. Mislim ne razumem ove napade ad hominum, rekao sam nesto a autor sam perunka i jos dosta toga... mislim pa sta? Za perunka imate temu na avant metalu...cak 2...tako da nije to za ovde... Nego sto se tice uvezbavanja. Ljudi se uvezbaju dugim sviranjem. Jeste tacno da se naucis da sviras tako sto sviras vec nesto sto postoji. Ali nije nuzno tako. Slusajuci muziku izvalis nesto sto mozes da upotrebis u negde, takodje cisto onako svirajuci,drndajuci moze da ti padne napamet neka sumanuta tehnika. Muze neko da ti pokaze nesto. Naravno tu mora da postoji taj neko ko zna neko znanje. Na srecu u poslednjih 2 godine nemam s tim problem . A sto se usviravanja tice, mozda je sporije ali je efikasnije dugo jammovati sa istim ljudima. Na kraju krenes da osecas sta ce ti ljudi uraditi i jednostavno nije uopste ako se sviraju instrumentali spremati ni pesme ni koncerte...sve ide samo. Mislim tako sviram sa Zhosen-om, okacicu jednog dana negde delove nekih snimaka (mislim da je poprilicno kval. svirka u domenu world music improvizacije). A i mnogo je zanimljivije tako svirati nego bubati neke vec poprilicno ofrcane pesme (bar postanu ofrcane kad ih preslusavas mnogo i kad ih cesto sviras,kod mene je tako). Postoji tu neka zanimljiva neizvesnost. A sto se tice dosadnih autorskih bendova kao sto neko vec pomenu ovde...pa to je uglavnom stvar toga da vecina ljudi koji sviraju rok (za sad sam naleteo na par izuzetaka) se plase da probaju nesto novo,pa cak da se odkinu onih sablona. Pa svi bendovi zvuce kao losa kopija Gunsa,Boddoma ili ko zna vec cega. Dosta sam spamovao ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!SERAFIM!!! Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 E OVAKO> BEND AETERNIA TRAZHI KLAVIJATURISTU... KO NE ZNA SHTA JE AETERNIA MOZHE CHUTI OVDE AETERNIA KO JE ZAINTERESOVAN MOZHE DA SE JAVI NA MAIL BENDA, ILI PREKO PP a, APSOLUTNO JE SVE JEDNO... IDEJE ZA DALJI RAD SU MALO DRUGACHIJE, PA KOGA ZANIMA NEK SE JAVI, MOGAO BIH DA IH POSHALJEM!! POTREBNO JE DA KLAVIJATURISTA BUDE ODGOVORAN I DA IMA DOBRU VOLJU... TOLIKO... POZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 aj sad ovako : Potreban Bubnjar za W.A.S.P. trribute band. Dakle ,Dupla pedala,duga kosa,Toma Zdravkovic ,i Heavy Metal. kontaktirajte na pp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RBX Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 I dalje potreban bubnjar (da li si klinac koji tek pocinje ili neko ko cepa-nebitno). Bitno da se dolazi redovno na probe i radi HARD ROCK stil. Ne trebaju neke duple pedale i mambo-dzambo stuff. Javiti na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 треба ми бубњар који може да ми поклони 200 евра. свираћу са њим шта год хоће. а што се тиче перунка. култ 666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali_Zmaj Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Ovako.... potrebni: 1. gitarista 2. klavijaturista musko/zensko nebitno, da zna koliko toliko da svira i ima svoj instrument rok fazon (bez preteranog divljanja) u planu su i autorske i cover pesme ajd neko nek se javi laba vam ! ! ! hitno je ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manjane7 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Bend Virgin Killers http://www.myspace.com/virginkillers1 trazi bubnjara za obrade bendova: Mr.Big, Scorpions, Extreme, Europe, Dokken, Alice Cooper, Def Leppard, Skid Row, Warrant, Whitesnake, Bon Jovi, Aerosmith i ostalih bendova slicnog zanra. Javiti se na PM ili myspace!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
=sleepy= Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) Potreban bubnjar za DeathMetal/Hardcore bend. Naravno mora da dere duplu pedalu. nije u pitanju klinachka zajebancija, treba nam neko ko zna posao. nema obrada, rade se samo autorske stvari i vetj imamo 5-6 spremnih. zainteresovani neka se jave na PP ili na [email protected] Edited July 18, 2008 by =sleepy= Link to comment Share on other sites More sharing options...
pandemonium Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 (edited) gospodo, ja sam bubnjar, samo se hvalim... Edited July 19, 2008 by pandemonium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Bend u formiranju, fazon Nevermore trazi basistu,bubnjara i vokalistu,uslov da su iz Novog Sada,ili da su spremni da dodju u NS na probe. 063/890-47-51 021/6543-603 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanja_cs Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 TRAZI SE BASSISTA IZ BEOGRADA za Rock/Pop-Rock/Powerpop bend. Trenutno se najvise radi na autorskim pesmama, a radimo i obrade. Pozeljan je lik sa iskustvom i ozbiljnoscu, kao i da zna da cita note, fala bogu. Zainteresovani neka se jave na [email protected] ili na www.myspace.com/nemanja1991 fala unapred. ae javljajte se Link to comment Share on other sites More sharing options...
RBX Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 http://www.manemoj.com/?url=links/start&am...en&id=11233 Evo ovo pogledajte pa recite svoje misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMBO! Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Ja bi pravio neki bendic speed,thrash,nu,tako neko sranje...ne ozbiljno...javte na pp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Ja bi pravio neki bendic speed,thrash,nu,tako neko sranje...ne ozbiljno...javte na pp. A ti sviras sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 ja lupam bubnjeve.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts