Jump to content

Recommended Posts

Posted
potrebni basista i bubnjar za j-rock band, poslati email na [email protected].

posebno bubnjar...

i vazno je da ste iz bg-a i blize okoline...

ako vas nesto zanima,pitajte u email-u...

i da...

mozete na msn da me add ako vam je tako lakse...

[email protected]

ili

www.myspace.com/element_dead

inace onaj imel sto sam prosli put ostavio([email protected])je od kolege,pa mozete i njemu da posaljete... :muzicar:

Posted
BASISTA TRAZI DVE GITARE, BUBNJARA I PEVACA DA PRAVI GRUPU.

BASISTA BI SVIRAO METALLICU, ICED EARTH, PANTERU, I SLICNO.

MOLIM VAS, JAKO MI SE SVIRA!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

evo prijatelju ja sviram gitaru a imam i bubnjara pa ako si zainteresovan adduj me na MSN-u [email protected] btw, mi smo iz BG-a '89 godiste lepo sviramo sto ces i sam cuti ako ostvarimo kontakt.. pozz :)

Posted
pogledajte mi potpis

znaci veliki raspon i da ima nezan glas i naravno da moze da skida Sonatu,HF,Rhapsody,Kamelot i tako dalje

mada moze i da upadne ali MOZDA neki Evergrej(znaci mozda) i DT

ajde pjevaci javljajte se :D

ajde javljajte se jbg ne mozemo bez pevaca :( veoma teko bez pevaca jer radimo pesme koje prate pevace sto bi znacilo da bi ste bili glavni baja u bendu :) :)

i imamo svake nedelje probe jbg ne mozemo vise zbog skole tako da ono kontaktirajte mene i ja cu vam reci sve

znaci pozeljno je da ima visok glas znaci ono kao i svi power pevaci

znaci ono tu je ekipa koja je savim ok ono cak smo uvek raspolozeni za cirku :pivopije:

ono godiste je nebitno :)

mozda ubacimo i malo primesa melo death-a tako da ono ko zna

:pivopije:

Posted (edited)

potreban talentovana mlada grupa muzicara za ozibiljan rad na pesmi "disko viking" koju sam ja napisao za varga.od muzicara se trazi da budu spremni na eksperimantisanje i da budu talentovani za muziku sa puno duha,i da bude spremni da naprave hit globalih razmera.pesma je potrebno da bude disko-pank-metal-folk zanra.sve prijave slati na pp

Edited by Теша Тешановић
Posted

Bivshi Visoki Napon iz be-ge-a [ mozhda i ostanemo pod tim imenom ] .. trazhi iole ozbiljnog i normalnog pevacha oko 80og god. +- 5-6 godina... za classic rock obrade i autorske. Znachi nekoga koga necemo da vuchemo za ruku da peva, kome proba ne ide iza "ako me ne mrzi da ustanem" ili "vozim tetku na aerodrom" i ko hoce da sedne kod mene, pere, mike ili laze uz kafu i pishe pesme i sastavlja rifove sa nama...

Imamo tri-chetri "gotove" stvari.. koje ce naravno morati da se snime sa novim vokalom i hteli bi da uradimo josh 3-4 nove i da pakujemo album..

Ne sviramo metal i ne sviramo pop... Repertoar bi bio meshano meso ali uglavnom stvari koje se redje sviraju, znachi ne Smoke, Paranoid, Soldier Of Fortune i nesrecni Fool 4 Yer Lovin ..

Malo black sabbath,judas priest [ ali ne painkiller fazon, vec neshto vishe "livin' after midnight" i "breakin' the law" ] , motorhead, the cult, zz top, billy idol i josh svashta neshto.

PP za dalje informacije

Posted (edited)
i imamo svake nedelje probe jbg ne mozemo vise zbog skole tako da ono kontaktirajte mene i ja cu vam reci sve

znaci pozeljno je da ima visok glas znaci ono kao i svi power pevaci

znaci ono tu je ekipa koja je savim ok ono cak smo uvek raspolozeni za cirku :pivopije:

ono godiste je nebitno :)

mozda ubacimo i malo primesa melo death-a tako da ono ko zna

:pivopije:

Mislim brate ovo-ono. :)

Edited by Chicken Hunter
Posted

Traži se ozbiljan basista za FAITH NO MORE tribute bend. Za sada imamo 10 pesama u pripremi a za prvo svirku se planira još pesama. Ja sam bubnjar benda, zovem se Boba. Možete me kontaktirati: preko emaila - [email protected] ili preko moba - 0642228056.

Posted

Potreban klavijaturista,ozbiljan,da voli da experimentise,za rock,blues bend,imamo vec autorske i trebalo bi da ih snimimo,bice svirki,ekipa je odlicna,radicemo i obrade,Trenutno u bendu 2x gitarisa,bassista i bubnjar,

Posted

Potrebni bubanjar, klavijaturista i pevač za prog/power/heavy bend, zasad smo tu basista i ja (gitarista). Fokus bi bio na autorskim stvarima, ali bismo za početak radili i neke cover stvari, čisto malo radi uigravanja benda i svirki. Neke od autorskih stvari su već gotove, neke su u fazi razrade... Da dam neku smernicu, uticaji su Helloween, Symphony X, Kamelot, Labyrinth, Andromeda, At Vance, Firewind, Redemption, itd... (pa bi i te obrade bile, recimo, od navedenih bendova). Poželjno bi bilo da budući članovi budu iz Bg-a, sa trenutnim prebivalištem u istom, ili bar iz okoline (naravno, zbog što lakšeg funkcionisanja benda, u smislu proba i sl., znate već...), vokal isključivo muški... to bi valjda bilo to. Zainteresovani nek mi se jave ovde na private message, pa ćemo videti za dalje.

Pozdrav! :)

Posted
Bendu Atomski Mravi potreban klavijaturista!!! Radimo obrade sledećih bendova: Atomsko Sklonište, Osmi Putnik, Savatage, Iron Maiden, Metallica, Kerber, Sabaton, Whitesnake, Saxon, Osvajači... Svi koji su zainteresovani neka se jave na broj 064/2612-482 (Jovan).
Posted

Pozdrav ljudi. Imam ideju o okupljanju nekog benda, koji bi svirao muziku tipa Nickelback-a i slicno. Npr 3 Doors down, Puddle of mudd, cak i audioslave......Ne striktno ti bendovi, sve mozemo da se dogovorimo.....Radili bi za pocetak tako neke obradice, onda naravno autorska u tom fazonu. Svako ko bi zeleo da ucestvje u takvom projektu neka se javi. Ja sam gitarista, dakle treba mi basista, vokal, i bubnjar, i eventualno jos jedan gitarista....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...