Buried in Smoke Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 ajd kad se svi nudite toliko potreban basista u novom sadu, za sviranje nekog stoner/sludge/groove/southern/watever-a.. nemoguce je odrediti smer, jer se ne ogranicavamo striktno na ista,ali eto kad bi morao navesti nesto na sta lici ta muzika, to je ovo gore. znaci ukratko - masni riffovi, sporoća/mid-tempo breakdown shit/harmonije/sta god, sve dolazi u obzir.. takodje trazimo i bubnjara i pevaca :) zasad smo samo drugi gitarista i ja u bendu, pravimo stvari i dzemujemo. ako je neko zainteresovan moze cuti neke demo snimke, nije problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_bane Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 jel ima neka ozbiljna ekipa za rock 80-tih-- a da nisu ispod 89'.......ja sam pevac i iza sebe imam niz svirki i radim poso'....mozda sam budala sto ovde ponovo trazim bend...ali jbga da probam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Bendu GLAD iz Nisa potreban bubnjar Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 bendu "kontrola mozga" potreban klavijaturista.Javiti se meni na pm ili na spejd profilu benda info o bendu mozete naci na www.myspace.com/kontrolamozga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Hitno potreban basista za NIN - Alice In Chains tribute. 10 pesama, po 5 od svakog benda + instrumentalni uvod. Zainteresovani se mogu javiti na PM. Hvala. Tantalizam. Ponovo nam je potreban basista, neko ko ima vremena da se posveti radu i da bude redovan na probama. U pitanju je Bg. Ostalo je sve vec poznato. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _ekv_ Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Potreban vokal sa malo vecim mogucnostima....bend uskoro treba da udje u studio i pocne snimanje album,a stvari su nesto izmedju whitesnake-a,pink floyd-a,stinga,toto-a,nevernih beba,ekv-a,osvajaca,to je zapravo hard-rock sa softy svirkom...bend dolazi iz Kragujevca.Za vise informacija i kontakt pisite na [email protected] Eh da,jos nesto.....u bendu nema alkohola i gudre,a godine od 16 do 30 plafon. U obzir dolaze ljudi koji mogu da ispunjavaju svoje obaveze!!! [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 u bendu nema alkohola i gudre? hahaha dobar fol dobar fol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) ajd kad se svi nudite toliko potreban basista u novom sadu, za sviranje nekog stoner/sludge/groove/southern/watever-a.. nemoguce je odrediti smer, jer se ne ogranicavamo striktno na ista,ali eto kad bi morao navesti nesto na sta lici ta muzika, to je ovo gore. znaci ukratko - masni riffovi, sporoća/mid-tempo breakdown shit/harmonije/sta god, sve dolazi u obzir.. takodje trazimo i bubnjara i pevaca :) zasad smo samo drugi gitarista i ja u bendu, pravimo stvari i dzemujemo. ako je neko zainteresovan moze cuti neke demo snimke, nije problem Ууууу, ја бих ово свирао само тако, само да сам из НС или ви из БГ! Edited March 30, 2009 by Гера Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Eh da,jos nesto.....u bendu nema alkohola i gudre pa kakav ste vi to rokenrol bend :) :) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dady Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 a jebemu.. ajd ako znas nekoga ko bi bio voljan da dolazi na probe iz begea posalji ga 'vamo Je li familijo;Je l` ima neko da zna da svira klavijature?A sto se tice gudre normalno da ista ne dolazi u obzir!Rock je u pivu a ne u gudri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jebi ga zaboravi sam da ostavim broj telefona za nekog ko bi svirao klavijaturice, ali ozbiljno. 065/309-6478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 a sto mene kvoutujes lol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Hitno potreban bassista hard rock bendu iz BG za rad na autorskim stvarima....za vise iformacija na mail [email protected] za sada su tu 2x gitare bubnjarka klavijaturista a mozete i na mob 0649899856 ili ako neko zna nekog nek mi se javi...treba uskoro da sve to snimimo u studiju a sad nam je otisao bassista Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead!angel Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 symphonic metal bend trazi basistu/basistkinju podrucje:beograd cilj:autorske pesme zainteresovani-posaljite poruku pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokidjole Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 (edited) Bend Damage Control iz beograda traži pevača. Bitno je da ume da peva www.myspace.com/banddamagecontrol Piši na [email protected] Edited April 5, 2009 by bokidjole Link to comment Share on other sites More sharing options...
nediam Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Potreban drugi gitarista.Tu su gitara,bas i bubanj.U prvom planu su Maideni,kasnije Megadeth,Hammerfall,Metallica,mozda cak i neke pesme iz rock-a i punk-a,sta god se odluci...Dakle raznovrsno.Mi bas i nismo iskusni,tako da trazimo slicne.Godiste smo 87.,89.,90. zainteresovani na mail : [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
fretsoman Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ako nekome treba gitarista za hard/heavy, blues, rock ili slicno nek mi posalje poruku. Ja sam 90to iz BGa. Moze i autorske naravno, a i ako neko ima u planu osnivanje benda i to odgovara. P.S. nediame saljem ti mail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ajd da napishem,mada sam siguran da nece niko da se javi: dzitra,po mogucstvu thrash ili neshto tipa Mastodon-Meshuggah,selo nish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacquouille Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Potreban gitarista za pop/rock/folk bend. BG. [email protected] ili 063/606-344 (SMS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ego? Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Hteo bih da okupim entuzijastičnu ekipu ljudi koja bi s vremena na vreme (recimo - jednom nedeljno,) imala probe i naravno tu i tamo negde sviruckala fore radi... Svirale bi se obrade grupa koje imaju dublji muški vokal (pošto mi je, jelte, takav, drugi nemam ) - što znači mnogo toga, pada mi napamet Type O negative, Sisters of mercy, Rammstein, The 69 eyes... naravno, ovo su samo neke grupe, nećemo se ograničiti na njih, svašta dolazi u obzir (mogu i obrade nekih elektro stvari, ako neko ima ideju kako bi mogle da zvuče bar pristojno). Potrebni su bubnjar, basista, gitarista i ako ima neko sa klavijaturama, sreća, sreća radost. Kasnije, ako ljudi budu raspoloženi možemo i neke autorske da sklepamo... zainteresovani neka šalju pm ili ovde neka pišu ... aj u zdravlje .......................................................................................... Nov sam na forumu, pa nisam video ovaj topik, nek moderatori obrišu temu ''osnovao bih bend'' iz dum i gotik metal foruma, elektro i gotik foruma, i ostala ne metal muzika foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead!angel Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) basista zbrinut... ima li zainteresowanih gitarista/gitaristkinja??? dakle,cilj-autorske pesme symphonic metal bend u pitanju Edited June 3, 2009 by 84_KRIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Djule- Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Hitno potreban bubnjar za REAL WHITESNAKE TRIBUTE,potrebni su nam ozbiljni muzicari sa iskustvom,svirace se u inostranstvu moze se reci za dobru lovu!!!Vise informacija dobicete preko mail-a... [email protected] ili na 064/9568-165 Srdjan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritchie_Blackmore Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Jel je neko zainteresovan za bend?Trebaju mi bubanj,bas,klavijature,pevac.Ne bas profi muzicari,onako,osrednji...U fazonu Deep Purple,Rainbow. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvertear Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Cao,ja sam bassista iz BGa i treba mi OZBILJNA ekipa za autorski rad...strvari su mesavina puno stilova...heavy,hard,blues,funcky,blues...sve bi to snimili...mozda cak i izdali,pravili bi svirke... dakle potrebno:1. solo gitarista (znaci da prasi ) 2. bubnjar(nemora da bude neki virtouz al da nije pocetnik) 3. klavijaturista 4. ritam gitarista (solidne opreme) hvala u napred...vidimo se pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
silenthunter Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ocajno su mi potrebni basista i bubnjar,imao sam prilike da sretnem samo debile do sada,tako da ako ima slobodnih ljudi neka se jave. Obrade su u pitanju,tipa Disturbed,Godsmack,Iced earth,Static x.....Svi tipovi metala. Ima dosta autorskih stvari. Ako ima ozbiljnih neka se jave. Pozz Dejan 064/5688143 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silenthunter Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Bolje da ne znas ostali repertoar. Tu su i:12 Stones,Sonata,Audioslave,Haggard,SOAD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts