Jump to content

Recommended Posts

Guest Holland
Posted

Iskusni tekstopisac radi tekstove na engleskom jeziku za sve bendove koji sviraju autorske stvari a nemaju inspiraciju za dobar tekst. Diskrecija je zagarantovana. Svi detalji na PM.

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

ne sećam se da se neko usrećio u traženju bubnjara na yumu, al ajde da probam... CounterIgnitioN traži bubnjara koji je spreman da se ozbiljno uključi u priču, msm "ozbiljno"... da imamo relativno redovne probe, i da ne otkazuje svirke...

još uvek aktuelno!

evo i nekih linkova

www.counterignition.com

www.reverbnation.com/counterignition

www.myspace.com/counterignition

www.youtube.com/user/Counterignition

http://www.facebook.com/pages/CounterIgnitioN/48655989466?v=app_2405167945&ref=ts

Posted

Ritam gitarista trazi bend... svirao bih grunge,punk,hc..

Imam 3 godine iskustva od toga 2 godine u bendu..

Zainteresovan za autorske stvari i ozbilju svirku.. Ako je neko zainteresovan kontakt na

[email protected] (mladenovac i bg)

Posted

Trazi se bubnjar, iz okoline BG-a, za angazman u melodic folk metal bendu Eskhata. Potrebno je imati svoju opremu, i upoznat sa duplom pedalom (dosta je upotrebljena u pesmama). Moguc je i session bubnjar, tj potreban nam je zbog snimanja koji ce uslediti pocetkom 2011. Pesme se mogu poslusati na ponudjenim sajtovima.

Vise informacija na:

www.facebook.com/eskhataband

www.reverbnation.com/eskhata

www.myspace.com/eskhataband

ili na mail

[email protected]

Posted

Pevac trazi ozbiljan bend za saradnju.

Vokalne sposobnosti-bez problema skidam Korn,Disturbed,SOAD,Iced Earth....

Neozbiljni klinci zaobidjite me.

Kontakt na pm.

Pozzzzz

• Upvote 1
Posted

E ovako, iz Beograda sam (Zvezdara XD ) '88 godiste, sa gitaricom se zezam vec nekih 7 godina.

Posedujem:

Yamaha akusticnu ozvucenu gitaru (samo ozvucenu, bez magneta),

Aston DSN 7545 elektricnu, sa ugradjenim EMG 89 magnetom, i planiram jos da ugradim SLV i SA

Takodje posedujem Florencia rezonatorsku gitaru

Elem, ko se bolje razume shvatice da volim blues, rock i hard rock, sto bih i svirao ..

Ako ima neki zainteresovan bend, kome treba ritam gitara, a furaju old school hard rock fazon nek me kontaktiraju na [email protected]

Pozdrav

Posted

E pa - klavijaturista,89o, voleo bih da nadjem u NS neki bend koji svira neshto na fazon Sonate, Nightwisha, Epice... shta znam, bilo shta slicno. Ima li koga?

• Upvote 1
Posted

Gitarista i basista iz Pozarevca traze bend. Sto se same muzike tice, najvise slusamo/sviramo konkretno melodeath, ali nam u principu pravac toliko nije bitan. Dakle, u obzir dolaze i heavy/power/prog, gothic, melodicni black metal... Sviramo vec duze vreme, imamo iskustva sa radom u bendu, i solidnog iskustva sa stvaranjem pesama. Obojica smo '91. godiste.

U obzir dolazi i muski i zenski vokal, eventualno jos jedna gitara (mada nije neophodno), klavijature i naravno bubnjar. Jedino sto nam je bitno je da ste iole ozbiljni, da imate volju i zelju za probama i autorskim radom.

Kontakt:

Marko - 064 46 90 330

Nikola - 064 289 32 84

mail: [email protected]

Guest Trooper1911
Posted

Trazi se bubnjar za Thrash/Groove/New

Na fazon Anthraxa, Pantere, Drowning Pool, Overkill itd. Nebitan skill koliko motivacija. Godista od 90-95 okvirno. Beograd. Kontakt na 065 5345019

• Downvote 2
Posted

Ovako, ozbiljan sam gitarista. Tražim ozbiljan autorski bend, koji svira moderan metal. Metal core, death core, značu MODERAN metal. Svirao sam dugo u metal core bendu.

Imam veoma dobru opremu, i veoma sam ozbiljan što se bendova tiče. Neki od uzora i metal bendova koje volim su Parkway Drive, Threat Signal, August burns red, Mnemic, Machine Head, Killswitch Engage, As I lay dying, i mnogi drugi. Evo i par linkova gde možete čuti kako sviram neku metalurgiju :) p.s. snimci su dosta stari :)

tel 065/999-12-12

Moj kućni cover

Snimak sa neke svirke, mog već bivšeg benda (ja sam ovaj bez majce, što trese skače kao lud :D )

Posted

Rock bendu iz Beograda potreban muski vokal radi rada na autorskim pesmama. Za pocetak bi se radilo nekoliko obrada na Srpskom i Engleskom jeziku.

Stil muzike i pesama je Bon Jovi, Black Sabbath, Def Leppard, FILM, Parti Brejkersi, Divlje Jagode, Plavi Orkestar... Ko je zainteresovan moze da me kontaktira na PM. Inace su calnovi '88 i'89 godiste.

SAMO OZBILJNI NEKA SE JAVE!!!!:da:

Posted

Trazi se bubnjar za hard/heavy bend iz beograda radile bi se obrade od sledecih bendova: Guns N Roses,Iron Maiden,Metallica,Ozzy,Dio,Judas Priest,Motley Crue,Scorpions,Diamond Head,Motorhead itd

kasnije bi se krenulo da se radi i na autorskim pesmama istog zanra.

pozeljno bi bilo da bude iz beograda ili okoline beograda i da ima solidno sviracko iskustvno

kontakt tel 064/4635895

msn [email protected]

• Downvote 4
Posted

Thrash/Black bendu iz Sombora potreban bubnjar za par svirki sledece godine. Ne trazim TRENUTNO stalnog clana,a ako se isti dobro uklopi primio bih ga kao istog.Tako da ako neko zeli da svira neka se javi.Ono sto je pozeljno je solidna brzina sviranja,dupla bas pedala,da barem poseduje kontru i rajd i da je iz Vojvodine.Kontakt na PM.

Posted

Basista traži ozbiljan bend za rad...

Najbolje bi bilo da se rade autorske stvari, ali i nemoraju. Što se tiče muzike, nisam previše probirljiv pa u obzir mogu doći svi pravci metal i rock muzike.

Ja sam trenutno u Novom Sadu pa bi bilo naljbolje da je i bend iz Novog Sada.

Kontakt:

tel - 064 30 63 678

mail - [email protected]

Željko

Posted

oglas za ortaka,copy-paste sa mf.com,mada se mozete i meni javiti na pm:

Ozbiljan bend iz beograda traži vokal, godišta smo oko 3 banke (sam vokal je nebitno kog je godišta ako ispunjava uslove). Kasnije će se raditi autorske (komponovanje je u toku i to će biti nešto jako zanimljivo, teži art-rock, sa tajnim sastojcima, detalje neću deliti preko foruma ).

Prvi zadatak vokala je da sa nama radi tribute TOOL-a. Veliki deo repertoara je već uvežban, zvuči dobro i precizno i brzo raste po obimu.

Vokal može biti i ženski ako se uklapa u to što radimo.

Određene zahteve nažalost poučeni većim iskustvom moramo postaviti. Ko god se uklapa i voljan je da proba, pozvan je da se javi.

1) Da zna da peva i sve što uz to ide. Iako ovo izgleda kao očigledan zahtev, u praksi se pokazalo da su mnogi pobrkali lončiće, no offense. Znači ukratko, pravilna intonacija, kontrola volumena glasa, dovoljan volumen, bar osnove ritmike (znati izbrojati triolu, punktiranu notu, neparan ritam i sl.) na detaljima se može sa nama poraditi, bar osnovna tehnika korišćenja mikrofona, pravilno disanje i sl. Zanimljiva boja glasa je naravno poželjna, bilo kakav snimak je .

2) Da bude ozbiljan u radu. Ovo ne mogu dovoljno da naglasim. Neće se raditi nekim preopterećujućim tempom, ali pojaviti se jednom (najčešće) nedeljno u zakazanom terminu, spremiti dogovoreni repertoar i doći u normalnom stanju na probu predstavlja prioritet i dokaz da neko želi da radi. Radimo veoma detaljno, svaku sekciju pesme ćemo preći onoliko puta koliko je potrebno dok se ne razjasni i uvežba dobro i sl.

3) Da želi da se uhvati u koštac sa pevanjm TOOL-a. Znam da mnogi automatski beže od ovog zahteva, jer je "drugačije", "teže", "nejasno" i sl. , ali i nagrada u vidu postignutog je po meni veća nego u "ajmo da pržimo uobičajeni rokić jer je to lako" varijantama. Ko se brine za to da to nema prodju koliko i Bon Jovy i sl. cover, uverićemo vas da nije tako . Ovo je dosta bitan zahtev obzirom da je to repertoar za prvi deo priče, i stav: "ok mi je da pevam Tool ali samo ovih par pesama.." neće piti vodu.

4) Da bude pristojno i razumno ljudsko biće. Ovu stavku onome ko zadovoljava pomenuti uslov ne treba ni objašnjavati.

5) Da ne bude zabune, praksa nam je da svaki član plaća svoj deo za probe u studiju, što je i normalno. Normalno oko svih aspekata rada i dogovora smo dosta fleksibilni, ali nikome u bendu nije dozvoljeno da bude "superstar" i mora uložiti svoj deo svih napora, primiti dobronamerne kritike kako bi sve bilo na višem nivou i sl.

Za uzvrat nudimo:

1) prijatnu radnu atmosferu

2) prijatno i normalno društvo

3) maksimalno dobar sound u datim tehničkim uslovima (studio za probe, klub za 30 ljudi, klub za 200 ljudi i sl. )

4) početak redovnih svirki i nastupa u relativno kratkom periodu

5) širenje vidika i iskustva. Uvek smo raspoloženi da razmenimo zanje i iskustva, razmišljanja, kreativni doprinos (u oba pravca) što će još više biti očigledno kad se koncetrišemo više na autorski rad

Ko je zainteresovan da bude naš brat (ili sestra) neka mi se javi na mail [email protected] da dogovorimo viđenje.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...