mR. MiNJa SuBBotta Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 e ovako: bend Cliff takodje poznat kao Klif trazi pevaca mi sada radimo autorske pesme koje su thrash-NWOAHM fazon ali uvek su u opticaju i obrade Slayera, Pantere, Metallice, Megadetha, Sepulture itd.. ali autorske su bitnije tako da nije bitno kako neko skida Arayu ili Anselma ili kogo vec... ako neko hoce nek me cima na pp
profa Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 EKV tribute bendu "Aut" potreban klavijaturista koji zna/želi/voli da svira pesme Ekatarine (naravno, ovo važi i za ženski rod). Bend je imao jednu svirku i Filiju i dve u Filozofu na demo mastersu - nisu loši, samo treba još da vežbaju. Dosadašnja klavijaturistkinja je zbog obaveza morala da napusti bend, pa ako ima nekoga ko je zainteresovan/na neka se javi pevačici benda, Sanji, na telefon 064/1833304.
Гера Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 profo sta ti je to na avataru? klitoris? da li je neko zainteresovan da peva u MERCYFUL FATE TRIBUTE-u sa clanovima UNDERDEATH-a + jos nekim poznatim muzikantima?
AnaLizator Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Novosadski black metal bend Neman trazi sve osim pevaca i gitariste... svirka poput bendova Horna,Ajjatara,Satyricon...
Џрк Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 profo sta ti je to na avataru? klitoris? da li je neko zainteresovan da peva u MERCYFUL FATE TRIBUTE-u sa clanovima UNDERDEATH-a + jos nekim poznatim muzikantima? tooo...tribute to Mercyful bi ispao do jaja!Go Go Go!
Џрк Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 (edited) Ovako.Trazi se srednje do dobar do odlican bubnjar SA DUPLOM pedalom za Death Metal.Nema takvih ovde ali ako neko naleti...kontakt na private messaz Edited June 27, 2005 by Heavy jerk
Guest simba Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Gitarista trazi celu ekipu (basistu,bubnjara sa DUPLOM PEDALOM,drugog gitaristu koji do jaja solira i naravno pevaca) za osnivanje megadeth tribute benda. Svi zainteresovani neka se jave na mail [email protected] ili na tel. 063/455-874.Kosta
seba.drum Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Zasto svako ko trazi bubnjara insistira da ima "DUPLU BAS PEDALU"??? Ako je bubnjar dobar nece se ni primetiti da nema duplu.
seba.drum Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Ko sa ovog foruma ima sposobnosti da skine Dream Theater, Symphony X, Planet X... Potreban basista i pevach...a da nije mnogo mator/a!1!
StRatO Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Ko sa ovog foruma ima sposobnosti da skine Dream Theater, Symphony X, Planet X... Potreban basista i pevach...a da nije mnogo mator/a!1! eto shege niotkuda.... evo ja bi svirao.. bass... ali bi mi trebalo dosta vremena da to sve poskidam kako ne treba.. a onda jos vise vremena kako treba...
Imenjak Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Gitarista trazi celu ekipu (basistu,bubnjara sa DUPLOM PEDALOM,drugog gitaristu koji do jaja solira i naravno pevaca) za osnivanje megadeth tribute benda. Svi zainteresovani neka se jave na mail [email protected] ili na tel. 063/455-874.Kosta e kosta, kosta... i ti bi da krenes ovim vodama! srecno!
Herr_Wolf Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Ko sa ovog foruma ima sposobnosti da skine Dream Theater, Symphony X, Planet X... Potreban basista i pevach...a da nije mnogo mator/a!1! Ja mogu, al' necu Zasto svako ko trazi bubnjara insistira da ima "DUPLU BAS PEDALU"??? Ako je bubnjar dobar nece se ni primetiti da nema duplu. Zato sto 'oce da sviraju iskreni black!!! Ili death
Secracon Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Ko sa ovog foruma ima sposobnosti da skine Dream Theater, Symphony X, Planet X... Potreban basista i pevach...a da nije mnogo mator/a!1! Ja ću ti odsvirati Myunga, i te slične varijante i unatraške ako treba, no imam 28 godina... Cheerz!
Гера Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 (edited) profo sta ti je to na avataru? klitoris? da li je neko zainteresovan da peva u MERCYFUL FATE TRIBUTE-u sa clanovima UNDERDEATH-a + jos nekim poznatim muzikantima? ovo jos uvek stoji, pa nek se svi zainteresovani jave! postava (za sada): Djiga - bubnjevi - UNDERDEATH i RATTLEHEAD Gera - bass - UNDERDEATH Nele - gitara - ex NIGHTMARE, THROUGH ART znam da postoji i druga gitara, samo nisam siguran ko nam je svira... mislim da je neki lik iz OTROV-a (VENOM TRIBUTE) potreban jos samo pevac! javite se! Gitarista trazi celu ekipu (basistu,bubnjara sa DUPLOM PEDALOM,drugog gitaristu koji do jaja solira i naravno pevaca) za osnivanje megadeth tribute benda. Svi zainteresovani neka se jave na mail [email protected] ili na tel. 063/455-874.Kosta ako je ovo isti Kosta koji sada svira umesto Zokija sa nama, ne treba da trazi bend, jer ga trenutno ima! Edited July 4, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin
Morbid Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 HITNO !!! POTREBAN JE NEKO DA SVIRA KLAVIJATURE U BLACK/DEATH METAL BENDU !!! HITNO !!! SVE INFORMACIJE NA pp. ili e-mail [email protected] HITNO !!!
*nitro* Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 @ Gera - a u Overburnu ne svirash a? , btw Gvozden (iz otrova) bi trebalo da svira u tom MF tributu, stalno mi pricha o tome kad ga vidim
Гера Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 jes', rekao bi da se zove gvozden... bas ima metalsko ime! pa u OVERBURN-u sam samo zamena, dok ne nadju nesto... valjda... otkud bre znam... a i sta me briga!
eemetahuo Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 OJHA! treba nam basista sklon autorskom radu u stanju da improvizuje min, pola sata na svom instrumentu (uz bubanj) da ima najmanje dve godine iskstva i da ima oko 20 ili jace godina e da, sviramo rok i malo naginjemo na hevi za sada ziveli i srecno! jaf' te se na private
St Ranger Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Solo gitarista 19 godina trazi heavy metal bend za obrade i autorski rad.Uticaji: Judas Priest,Queensryche,Dream Theater,Black Sabbath ( sa R.J.Dio-m i Tony Martinom),Yngwie,Scorpions,Accept,Van Halen,Whitesnake,...Inace sviram 3 godine pa ako nekom zatrebam neka pozove na 063/213-929 MARKO
Џрк Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Nama treba bubnjar za neki grunge za grunge ti ne treba bubnjar...
chatjunkie Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 za grunge ti ne treba bubnjar... Mnogo gresis, bubanj ti je najpotrebniji i najizrazeniji u grunge-u!
Џрк Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Mnogo gresis, bubanj ti je najpotrebniji i najizrazeniji u grunge-u! hteo zsam da kazem da je bubanj kao i svi ostali instrumenti u grunge minimalisticki uradjeni.znam o cemu pricam jer sviram i znam bar nesto tome.toliko...
chatjunkie Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Pa, onda mogu da zamislim kako to radis cim tako pricas. Jesi li slusao sta radi bubnjar Alice-a??? Uopste nije jednostavno!!! Inace, da dopunim..... Pocinjemo sa Alice-om uglavnom, a kasnije planiramo i autorske stvari i ne treba nam nista specijalno, pa ko voli nek izvoli!
Recommended Posts