StRatO Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Band FULLSTOP trazi pevaca ... po mogucstvu ako moze da ispuni sledece uslove (nije bas toliko bitno.. al bilo bi pozeljno): 1. da zna da peva 2. da zna da peva 3. da je ozbiljan za saradnju.. na duze staze 4. da ima vec iskustva.. pa bilo bi pozeljno 2 god. 5. da zna da peva.. hehe.. salim se ja malo dakle stvar je vrlo ozbiljna.. svi koji nas znaju.. znaju kakav nam je pevac bio... treba nam nesto slicno njemu (po vokalnim mogucnostima) ili bolje.. znaci bice dosta tezgi.. bice nadam se i para.. mi smo spremni i za stalan kes da imamo pevaca... tako da svi zainteresovani javite se na PP ili 0641653957 Igor... PS.. Band vec ima uhodan repertoar.. od maidena.. preko zeppelina.. queena.. rainbow.. whitesnake.. i sl..
Prinzessin Tinea Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Band FULLSTOP trazi pevaca ... Makiceeeeeeee
- Trinitus - Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Klavijaturista sa 2 godine iskustva sviranja u bendu,trazi Nightwish tribute bend.Samo za NS i blizu okolinu.Imam dve klavijature i svu opremu.Javi te se preko pp. Uzdravlje
Pharmaceut Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 (edited) Потребан певач за Speed/Thrash бенд,на репертоару су обраде бендова Destruction,Sodom,Dark Angel,Kreator,Slayer итд. ,а у скоријој будућности планира се и ауторски рад,мало прогресивнији треш звук,нпр. Overkill,Onslaught(што подразмува јаке гласовне могучности),па ко се пронађе у овоме нека пошаље pp Thrash ''till death Edited September 1, 2005 by Pharmaceut
Viviancer Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 (edited) Gitarista (bivsi klasicni pijanista,klavijaturista,zivi u studenjaku) trazi basistu/gistaristu radi vezbanja .Sviralo bi se muzicko stvaralastvo sledecih bendova: Angra,Dream Theater,Sonata Arctica,Megadeth,Satriani,Europe... Kontakt PP Edited September 2, 2005 by Viviancer
Shores Of Antartica Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 (edited) Trazi se basista koji ima zelju da svira u melodic black bendu.U mom potpisu stoji link za pesme pa nek razmisli. Nek mi se javi na PP ili na mail [email protected] Edited September 2, 2005 by (Independor)
Arahir Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Traze se gitarista i basista za bend koji bi svirao Cranberries, Cruachan i slicno. Zainteresovani neka se jave na pp.
Karlo SE Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Khm, mali proglas: Space Eater je resio da zameni bubnjara pa nek se javi neko ozbiljan i dobar ako je zainteresovan, ko je upoznat sa svirkom-upoznat, a ko nije, ovako: Thrash americkog tipa, stare skole, pomesajte testament i agent steel pa cete dobiti nesto priblizno nama. Saljite PP ili zovite na 063/8365-264-Karlo. Pozdrav.
Heartless Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Traže se dovoljno hrabri, ludi i smeli gitarista i basista za bend koji bi svirao neki mix između Nu metala, NWOAHM, modernog Thrasha i Industriala. Ozbiljan autorski rad je u pitanju. Sviračko znanje sto veće to bolje. Podrazumeva se da imate svoj instrument. Javite se na PP, svima odgovaram!
VEPAR Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 BENDU PROGRESSIVE ROCK/HEAVY USMERENJA HITNO POTREBAN BUBNJAR ! ! ! Rdimo autorske pesme i obrade bendova kao sto su Queensryche,Pink Floyd , Opeth, Marillion, Toto... Zaintresovani nek se jave na P.P.
zombie eater Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 (edited) potreban ozbiljan basista za grunge/rock/punk bend Wishingwell iz Beograda sa svojim studiom u skorijoj buducnosti....u pitanju su autorske stvari i za sada ih ima toliko da moze da se racuna na neki album prvenac... molim da se jave samo oni koji slusaju gorepomenute zanrove i koji su vesti na basu... pozdrav p.s. javite se na PP Edited September 9, 2005 by zombie eater
StRatO Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Band FULLSTOP trazi pevaca ... po mogucstvu ako moze da ispuni sledece uslove (nije bas toliko bitno.. al bilo bi pozeljno): 1. da zna da peva 2. da zna da peva 3. da je ozbiljan za saradnju.. na duze staze 4. da ima vec iskustva.. pa bilo bi pozeljno 2 god. 5. da zna da peva.. hehe.. salim se ja malo dakle stvar je vrlo ozbiljna.. svi koji nas znaju.. znaju kakav nam je pevac bio... treba nam nesto slicno njemu (po vokalnim mogucnostima) ili bolje.. znaci bice dosta tezgi.. bice nadam se i para.. mi smo spremni i za stalan kes da imamo pevaca... tako da svi zainteresovani javite se na PP ili 0641653957 Igor... PS.. Band vec ima uhodan repertoar.. od maidena.. preko zeppelina.. queena.. rainbow.. whitesnake.. i sl.. khmm.. i dalje trazimo pevaca.... znaci ozbiljan i voljan za rad.... evo da daodam.. koliko saznajem u buducnosti bi trebale da budu neke ozbiljnije svirke, a tezge su uvek tu.... tako da eto prilike za vas.. javite se.. !!!!!!!
Шарки Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Zaboravio si da pomeneš da je potrebno da zna da peva i da nećete primati one kojima nije dan i kojima treba da se "uhodaju"... Il' jesi il' nisi!
StRatO Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Zaboravio si da pomeneš da je potrebno da zna da peva i da nećete primati one kojima nije dan i kojima treba da se "uhodaju"... Il' jesi il' nisi! pa citirao sam zato sam sebe... hehe.. koliko se meni cini to sam i napisao tamo.. al ajd sharky.. thanx anyway...
Шарки Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Znam, reko' da napravim štos... Eto,propade
StRatO Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Znam, reko' da napravim štos... Eto,propade ma ok.. ajd slobodno ti onda.. taman malo da se izreklamira...
Pringler Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 POTREBNI BUBNJAR I BASISTA ZA TRIBUTE TO ACCEPT I AUTORSKI RAD A MOGU I KAO ISPOMOC DOK NE NADJEMO NEKOG ZA STALNO PP ILI 063-7636-748
Acid Rain Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Potreban zenski vokal (nikako operki - rock pevanje) za melodic rock metal projekat. Gotovo je oko 5 pesama u demo verziji, tekstovi na srpskom! Zainteresovani mogu skinuti mp3 I javiti se na pp! Pesma
Anonymous N Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Potreban BASISTA iz Bora. Solidnog znanja stvaralacki raspolozenog . Sviraju se uglavnom obrade rock-grunge grupa. Kontakt : 064 289 3698 ili PP
Џрк Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 tu smo bubnjar ,solo gitarista i ja.trazi se basista za svirku death thrash orijentacije.sviraju se Death,Death,Death,Slayer i Metallica zakljucno sa and justice for all...mozda ce biti i morbid angel,exodus,pa i at the gates....thrash death ...kontakt na pm...
eemetahuo Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 (edited) potrebna solo gitara bendu iz bg-a radimo autorske stvari, snimljene su, snimace se ponovo kad se nadje solista koji bi imao sta da doda, pravac je hard rock, thrash, heavy, gothic... Edited September 14, 2005 by eemetahuo
Acid Rain Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 (edited) Power progressive bend ACID RAIN trazi klavijaturistu! Zahtevi: 1. Da zna da svira (vise od dva tri akorda) i da se vrlo dobro snalazi u solo deonicama! 2. Da je ozbiljan! 3. I naravno da ima svoju klavijaturu! Svira se Stratovarius, Kamelot, Labyrinth, Malmsteen, Sonata, Dream i, naravno, autorske koje mozete downloadovati sa sajta www.acid-rain.co.sr u odeljku muzika! Edited September 17, 2005 by Acid Rain
Guest komshija Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Ortak trazi za bend iskusnog perkusionistu. Ne znam koliko iskusnog, i iskreno ne znam kakav bend (neki metal jeste, pa sad...) dobrovoljci?
Recommended Posts